Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
u bokte, kako nisam, to već 3 godine :) još i ranije nego smo smanjili virtuelno druženje...
Kobe, moram malo da te zezam :)
Jao, sad kad vratim film... U pravu si, nego sam ja to nešto smetnula s uma :) Izvini, Buri, moj propust :)
ma nema šta izvini, opuštencija... nego, šta si zaključila o noktima? :)
Pa nema tu nekog zaključka posebnog :) Zavisi ko šta voli, mada momci generalno ne vole kandže kakve se mogu videti kod mnogih devojaka danas :) Ona nadogradnja i ta čuda, ne znam kako je to nekome lepo, seksi, šta god... Ja moram zbog vrtića da imam kraće nokte, mislim ne moram, ali ne bih da ogrebem neko dete :)
aha... pa realno, ja se uvijek pitam kako one funkcionišu sa tolikim noktima... tipa, kako kuckaju na telefon normalno, a da ne pričam da nešto drugo rade...
I ja se pitam isto :) Kao, naviknu se... Malo sutra se naviknu, nego su negde sebe ubedile da je to lepo i moderno i svi imaju, pa ajde i ja... Super logika baš :)
e to, ali ja kad malo porazmislim to samo viđam, nisam baš imao priliku da stupim u kontakt sa nekom djevojkom koja ima baš duge nokte, pa da je pitam onako najdirektnije... i da je pitam koliko je momaka imala kojima je to bilo super...
Pa ni ja se baš ne družim sa nekom koja ima takve nokte, samo to ovako viđam :) Šta ćeš kad nismo fensi, Buri :))
đe ste dobri ljudi, topli pozdravi od mene :D
Kobe! :)
desi fmn, što se radi? :D
E, ništa, večerala sam, sad sam sita i srećna :) Možda sad popijem neku kafu... Valjda mi nije kasno... Šta ti radiš? :)
Nikad nije kasno za kafu .. Bio do maloprije na faks, pa evo sad odmaram, punim baterije za sutra... Ništa posebno, kiša je, nemam želju da izlazim po ovakvom vremenu.. čekam sunce :D
Bio si na faksu do sad? Au... Svaka ti čast kako si izrdžao :) Šta ti beše studiraš?
kakav je to faks? to ko neka večernja škola :)))
Hahaha, Buri :))) Ne zezaj čoveka :))
moram malko :) dok se ne navikne na to...
Pa dobro, malo moraš :) Nešto mi se spava, ne znam šta mi je...
liježi :) kad inače liježeš, kad nisi u izlasku i u obavezama?
Ma, ja kasno ležem... Sinoć sam legla u pola 3, u 3 sam zaspala... A ustajem oko 9, pola 10. Retko kad legnem pre 1, pola 2. E sad, kad bih morala ranije da ustanem, verovatno bih i ranije otišla u krevet...