Ко последњи побједник 130

1. jbt, cokula je l vam predaje dragiša cosović? i je l ima neko od poznatih novinara da ponekad dođe i održi neko predavanje, onako nevezano za predmete?

2. Ne predaje :)
    Dođu redovno, predaju na teme tipa Izvještavanje u toku rata i sl. :)))
    A dosta ih i sad radi na RTRS ili su bili direktori i slični kurci :D
    Predaje mi Vesna ona plava, Zuber je bio direktor, predaje mi Mučibabić senator RS :)
    U daljim godinama sve iz profesije kako imam praksu :D

3. al bar nauči me drugoj da se daaaaaaaaaam

4. nisam imao net, zato odsustvo, pardona me plss ..

5. Pa da, ja ipak navijam za tebe :)

6. hahahha, šalu na stranu, kako jesi?

7. Evo, Buri, konačno sam sela da odmorim... Danas smo imali poplavu u stanu, tačnije ćale je popravljao neki ventil ili tako nešto i zbog jakog pritiska, to nešto počne da pršti na sve strane, mokar itison, zidovi, stolice, sve što je bilo u kihinji. Sad to sušimo i tako... Divan dan danas :(
    Šta ima kod tebe?

8. i kod nas bio fin dan.. sunce, fino vrijeme, taman sve

9. e jebi ga, baš baksuzluk... jebada je što je hladno, pa ne možeš napolju sušiti :) kod mene sve po starom, sve dok je snijega, a najavljuju novi od utorka :)

10. Pa to... valjda će se osušiti... Od utorka opet sneg?

11. pa od nedelje pomalo, a od utorka baš pada... bar ovamo u planinama :)))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.