Ко последњи побједник 130

1. to mi omiljeni broj, pa eto stavio, što da ne :D

2. To je zato što sam ja rođena 21. :))

3. Pa ne šalim se, stvarno jesam :))

4. rekoh ono, možda ti je rođendan bio juče :D

5. Haha, nije, za mesec dana :))

6. Ćao, Buriiii :)) Hoće li biti snega? :))

7. Mart? Pa i ja sam rođen u martu, 2. :D
    Ako, valjda ću se sjetiti da čestitam.. mada, nemam baš najbolje pamćenje, moram da se pofalim:D

8. biće, ako Bog da :) đe ste narode, šta ima kod vas?

9. Pa znam, ne možeš se baš pohvaliti time :P Ja ću tvoj zapamtiti ;)

Evo, Buri, ništa posebno, idem sad da jedem, ne znam da l' je ručak ili večera, uvek jedem u nekom periodu između :))

10. ja sam to bogami unormalio... i ne večeram :))) jer sam bio nagurao na stoćaka... jeste osušili stvari?

11. Toliko si imao? Teško mi da te zamislim sa sto kila :) Koliko si visok?
    E, jesmo, uneli smo tepih juče, osušio se...

12. ma nekih 183-185, ne znam tačno... ma jesam, bokte, još je najgore što sam se bio baš opustio, pa stomak porastao... a fino sam se bio ljetos dotjerao, šetnja, posao, manje klope... i sve nadoknadim o ovim godovima...

13. Skinućeš ti to opet ;) Ja se uvek vrtim oko iste kilaže, možda dobijem koje kilo, pa se vratim na staro i tako u krug... Šta znam, još uvek jedem sve i kad god sam gladna, sve zavisi kad ustanem i kad legnem i koliko sam fizički aktivna tog dana... Ali održavam neki kontinuitet, recimo :)

14. ma ja sam se baš ulijenio ova dva mjeseca koliko ne radim, samo krevet, stolica i tako u krug... a i nekako se lako hvataju kile, genetika valjda... doduše, malo sam se u licu glacno, pa me je ljepše vidjeti :)

15. Haha, lepše te je videti :)) Dobar izraz, sviđa mi se :)
    Genetika dosta utiče na sve, ajd mi smo još mladi, pa i ne vidimo sve, ali kasnije to dođe do izražaja... Koliko tako nekih sitnih nedostataka ili karakteristika smo pokupili od oca, majke i ostale rodbine :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.