U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
kako samo nedostatke pripisujemo genetici? :D
pa je, juče sam čak dobio i kompliment, al zato što sam nosio neku jaknu ispod koje se ne vidi stomak LOLOLO
Haha, pa ne samo nedostatke :)) Ima i dobrih stvari koje nasleđujemo, naravno :) Ajde sad, šta si ti lepo nasledio od svojih? :))
Pa to, odećom se sakrivaju nedostaci i ističu kvaliteti, vidiš kako sve znaš ;)
hahaha, ma đe znam, nego se tako potrefilo :)
e nisam nikad o tome razmišljao, al znam da sam na kevu povukao staloženost... ostalo, nemam pojma... ti?
Ja recimo više ličim na ćaleta, ali samo po nekim fizičkim karakteristikama, recimo imam oči na njega, čak i njegovu krvnu grupu... Ali karakter ne znam, imam malo i od jednog i od drugog, ali sam opet više na svoju ruku :))
dobro fizički sam ja potpuno na kevu, a motorika na ćaleta... pokreti i način hoda, isti on... e al to je i kod mene slučaj, najviše sam na sebe :)
Tako sam i ja, po pokretima, načinu hoda, govora, ista majka :) A fizički na oca :) Jedno je sigurno, ipak nas nisu zamenili u porodilištu :))
Ma, mi smo unikati, Buri :D
tako je, zato i dominiramo temom... čestitam nam oboma :)
je l ti ono bješe iz šabca?
Haha, takođe :))
Nisam, iz Loznice sam, ali geografski nisi mnogo pogrešio :)
aha, pa znam da je to tu negdje, al nisam bio siguran... jeste bili pogođeni poplavama? ja kako tad nisam bio na vuki, sad pitam ljude kako to pregrmiše?
Jesmo, okolna sela onda u maju, a u augustu je grad bio poplavljen, tj. centar. A pošto moji nisu na periferiji, a ni u strogom centru, nije nam ništa bilo... Jbg, zeznuto je bilo, ali preživesmo. Samo da se ne ponovi scenario i ove godine... Kako je kod tebe bilo?
ma nije kod mene, mi u gradu i nemamo rijeku, samo neki potočić... al jest drugara u doboju, i odemo mi kod njega, uniformisanio ko oni odredi za čistoću da pomognemo i odnesemo šta treba... katastrofa je bilo, al valjda su se sad malo oporavili...
Pa valjda su se dosad malo oporavili...
ma jesu... no, daj neku ljepšu temu :)
Kad se ženiš? :)))
hahahhahahah, đe me nađe... e neću brzo, dok završimo ja i djevojčica škole... ja doktorske, ona medicinu :)))
inače, o ženidbi me svi pitaju... a i pola grada se ženi ove godine, ne znam šta ću živ od svadbi :)
Ti? imaš neku ozbiljnu vezu ili tražiš pravog? :)
Dobro, za koju godinu staješ na ludi kamen, nema vrdanja :)))
Imam i ja ozbiljnu vezu, ali isto kao i ti čekam da se malo stabilizujemo, stanemo na svoje noge i to :) A valjda je on i onaj pravi, čini mi se... :)
e to je bitno, da je on taj... sjednem juče sa svojom školskom, i pričamo na tu temu (inače, ona je udata skoro dvije godine), i mogu ti reći da je poenta samo da su skontali da je to to, i sjeli prije neg je pala romantika i vjeridba, i dogovorili se o svemu bar za početak... a da, ako budeš čekala da se sve posloži ode to u nedogled :)
Pa ne čekam ja da se sve posloži, nego bar nešto :)) Trenutno smo u različitim gradovima, ali da te ne davim sad, nadam se da će uskoro to doći na svoje i da ćemo za početak više vremena biti zajedno... Pa polako, ako sve to vredi, doći će na svoje, nekad stvari dođu na svoje mesto same od sebe kad im bude vreme :)
Ja 82 kila bre! vidio sam da ste pričali o kilaži nekoj, pa eto, da dodam i svoju :D
ma dobro, da... ja to onako, što kažeš ne znam situaciju... al tako jaran koji bio moj mentor na poslu ima 33 godine i dugu vezu, al stalno mu nešto još fali... te da mala završi faks, te da kupim stan, te ovo, te ono... i sad kad ej to sve završio, ljutne se malo kad mu to spomeneš...