Ко последњи побједник 130

1. Jao, Kobe, kad smo o tome pričali, vidiš da smo stigli do udaje i ženidbe :)) Ništa ne pratiš :))

2. brate, ostade mi post na prethodnoj strani... no kobe, oš se ženiti?

3. kakvi, 20 godina, rano mi.. :D Ali jednog dana .. biće!:D

4. To ako budem čekala, neću se ni udati :)) Ma kakvi, nisam ja u tom fazonu, moram imati sve, pa tek onda... Ja više želim da stvaramo polako zajedno :) Možda zvuči previše romantično za današnje vreme, ali ja bih volela tako :)

5. ma jok, pa tako treba... i sam sam u tom fazonu, a i više će cijeniti oboje to što su zajedno stekli, nego da neko dođe na gotovo...

6. Pa da, upravo to... Drago mi je da neko i tako razmišlja danas :)
    A Kobe je još mlad za ženidbu, sad mora da luduje malo :))

7. 'AJDE DA LUDUJEMO OVE NOĆI...

inače, ja sam totalno staromodan što se toga tiče... oduševljen sam tom školskom, koja se dobro slaže sa svekrvom i koja poštuje to što živi tu sa njima...

8. Da, čak je i to moguće, da se lepo slaže sa svekrvom :)) Šalim se, super je to... Mada, ako su ljudi ok i normalni, ne vidim zašto se ne bi slagali...

9. ja ne znam je li moguće, postoji li ta đevojka, je li se rodilo takvo stvorenje koje se može slagat sa mojom majkom .. Mislim da nije :D

10. mogu ti reći, oko mene je rijetkost to prava... da se slažu, ne govori ili sa svekrvom ili svekrom i obavezno im ne da vidjeti djecu... bezveze, no da malo okrenemo na muziku...

ideš li katkad na neke koncerte?

P.S.

kobe, sa tim nastupom si ispunio prvi preduslov da ih se većina ne slaže :D

11. Hahaha, Kobe :)) Ti si blesav skroz :)) Pa nije ti majka valjda toliko strašna? :))

Slabo, Buri, slabo... Uopšte nisam u toku što se toga tiče, ti?

12. ma jok, ovamo i nema nešto posebno... bio parni valjak i na to sa išao, a prije toga nisam bio i ne pamtim... inače, imam osjećaj da bih da sam u BGD, sve pare dao na to...

13. Eto, a ja sam u Bgd-u, a opet ne idem... Jbg, nekako nikako da odvojim pare za tako nešto, nikako da mi pretekne, da se tako izrazim. Gledam samo ovo najosnovnije da platim i kupim, kriza, moj Buri, kriza...

14. pa u principu i meni bi vjerovatno bila, da sam sam i da ne trošim platu samo na te stvari... ništa, odoh, valja raniti sutra :)

laku noć

15. Ajde, laku noć, lepo spavaj :)

16. Ma nije strašna, kul je ona, ali kako da ti objasnim ... "teška" je malo .. Sve po njenom, ne mogu da je ubijedim da je crno crno .. tvrdoglava i tako .. ali nije stroga prema meni i sestri, okej je skroz :D
    Vi pratite te rock grupe i tako to? Ja sam bio na Lake festu jednom, slušao neku beogradsku grupu, ima pesma rocky dablin ili nešto slično, oni su mi kul skroz :D

17. Mora da je nešto rogato u horoskopu :)) Šalim se malo, pa dobro, ako dođe neka flegma od snajke koju će mrzeti da se raspravlja s njom, biće kul :))
    Možda si slušao Ortodoks Kelts, oni imaju tako neku pesmu...

18. Bik je :D
    Too, oni, keltsi .. dobri su oni, sviđeli su mi se :D

19. Haha, vidiš kako ti sve dileme rešavam, Kobe :))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.