U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Neda Ukraden je matora kurva.
@Poplava92
Svaki normalan komentar, predlog, ili ideja, sa ove i svih drugih tema za poboljšanje sajta, biće linkovan na mod forum za Kaizena da vidi, pošto ovde sigurno neće gledati. Tema će biti zaključana kada ode u oftopik (kao što je otišla ova druga, koja je verovatno inicirala tvoj post). Zaključavaju se i teme gde se po ko zna koji put predlaže ista stvar.
Na ovoj ima spema, ali i pametnih stvari.
Agilni predlozi vinese kajzenu
kakav moralni čemer vlada ovde.
Moja preporuka je kolektivno kupanje.
tako je, mada ima sadržaja koji su i jedno i drugo
recimo
Neda Ukraden je matora kurva.
iako naoko spem, radi se o pametnoj stvari. upozorenju neukoj mladeži, tako rekuć.
tako da, oprezno sa kvalifikacijama. zorana su ubile etikete. i treći metak!
Jeste, ona.
NA svakoj temi će biti spemera. Zato ti je lakše njih nekoliko banovati na dan-dva koji pretjeruju, nego zaključati temu. Ovako, vidiš i sam da sve ode u elać ovako, ne može se naći skoro ni jedna normalna tema.
puna ti usta kurceva.sto tudjih, sto svog.
Može li neko da mi objasni šta su vinesi, nesam školovan?!
poplavo
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2078#post_2656582
edit: ON-TOPIK
I? Ima li zaključaka? Može/Ne može? Potrajala je "javna rasprava".
aha, hvala. kakvih zaključaka, ne kontam?
Mislim da ti vinesi ništa neće pomoći sajtu. Biće euforije na početku, posle će splasnuti. A pitanje je može li to moj matori komp i otvoriti, i sa reakcijama baguje.
sva sreća pa si ti jedini korisnik vukajlije, jelte :D
видра суптилно пиша по сиротињи са слабим компјутерима! поносим се
koliko sam uspeo da primetim ove teme za poboljšanje sajta pripadaju kategoriji apsurda. ''Čekajući Kajzera''. zato su i zanimljive jer se diskutuje, predlaže, svađa, kenja, vređa, prepucava i na kraju ništa.
Sta vam treba kaizen za Luksov predlog? Samo moderatori da/ne, 9 strana, nigde odgovora
Ja sam rekao da se slažem. Verovatno će i biti otvorena.
Bilo bi lepo da se vrne to opet, tako da, za.
znam, znam, ima vas jos, pod odgovorom sam mislila zajednicki usaglasen :D
to mi samoupravno, ko odluči da otvara taj radi, mi ostali se samo prišljamčimo na gotovo ;)
Ovo je presudilo da nastane tajac u mod timu :D
Samo ukinite popularne, na naslovnu stavite odabrane i pored njih najnovije i problem je rešen.