Predlog: Vaskrsenje predlaganja definicija za odabrane - da bude k'o što je bilo nekad I SPONTANI DRUGI PREDLOZI ZA POBOLJŠANJE SAJTOA

1. Neda Ukraden je matora kurva.

2. @Poplava92

Svaki normalan komentar, predlog, ili ideja, sa ove i svih drugih tema za poboljšanje sajta, biće linkovan na mod forum za Kaizena da vidi, pošto ovde sigurno neće gledati. Tema će biti zaključana kada ode u oftopik (kao što je otišla ova druga, koja je verovatno inicirala tvoj post). Zaključavaju se i teme gde se po ko zna koji put predlaže ista stvar.

Na ovoj ima spema, ali i pametnih stvari.

3. Agilni predlozi vinese kajzenu

4. kakav moralni čemer vlada ovde.
    Moja preporuka je kolektivno kupanje.

5. Agilni

tako je, mada ima sadržaja koji su i jedno i drugo
    recimo

pseto88
    Neda Ukraden je matora kurva.

iako naoko spem, radi se o pametnoj stvari. upozorenju neukoj mladeži, tako rekuć.

tako da, oprezno sa kvalifikacijama. zorana su ubile etikete. i treći metak!

6. Tema će biti zaključana kada ode u oftopik (kao što je otišla ova druga, koja je verovatno inicirala tvoj post).

Jeste, ona.
    NA svakoj temi će biti spemera. Zato ti je lakše njih nekoliko banovati na dan-dva koji pretjeruju, nego zaključati temu. Ovako, vidiš i sam da sve ode u elać ovako, ne može se naći skoro ni jedna normalna tema.

7. Ja sam govorio o svojoj kurčini lepi, ti svoju bolje otkini pa naguraj sam sebi u čmarčinu. Možda i svršiš od stiumulacije prostate!

puna ti usta kurceva.sto tudjih, sto svog.

8. Može li neko da mi objasni šta su vinesi, nesam školovan?!

9. poplavo
    http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2078#post_2656582

edit: ON-TOPIK
    I? Ima li zaključaka? Može/Ne može? Potrajala je "javna rasprava".

10. aha, hvala. kakvih zaključaka, ne kontam?

Mislim da ti vinesi ništa neće pomoći sajtu. Biće euforije na početku, posle će splasnuti. A pitanje je može li to moj matori komp i otvoriti, i sa reakcijama baguje.

11. sva sreća pa si ti jedini korisnik vukajlije, jelte :D

12. видра суптилно пиша по сиротињи са слабим компјутерима! поносим се

13. Svaki normalan komentar, predlog, ili ideja, sa ove i svih drugih tema za poboljšanje sajta, biće linkovan na mod forum za Kaizena da vidi, pošto ovde sigurno neće gledati. Tema će biti zaključana kada ode u oftopik (kao što je otišla ova druga, koja je verovatno inicirala tvoj post). Zaključavaju se i teme gde se po ko zna koji put predlaže ista stvar.

koliko sam uspeo da primetim ove teme za poboljšanje sajta pripadaju kategoriji apsurda. ''Čekajući Kajzera''. zato su i zanimljive jer se diskutuje, predlaže, svađa, kenja, vređa, prepucava i na kraju ništa.

14. Sta vam treba kaizen za Luksov predlog? Samo moderatori da/ne, 9 strana, nigde odgovora

15. Ja sam rekao da se slažem. Verovatno će i biti otvorena.

16. Bilo bi lepo da se vrne to opet, tako da, za.

17. znam, znam, ima vas jos, pod odgovorom sam mislila zajednicki usaglasen :D

18. to mi samoupravno, ko odluči da otvara taj radi, mi ostali se samo prišljamčimo na gotovo ;)

19. ko odluči da otvara taj radi

Ovo je presudilo da nastane tajac u mod timu :D

20. Samo ukinite popularne, na naslovnu stavite odabrane i pored njih najnovije i problem je rešen.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.