Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja bejah u crnoj gori, bosni, hrvatskoj, sloveniji, bugarskoj, austriji, madjarskoj, italiji i francuskoj.
Šta ti znači da neko navede samo države, bukvalno nebitan spisak. Bolje napišeš neko mišljenje o gradu u kom si bio.
Meni je ovaj gradić fantastican, ima pravi stari madjarski duh.
http://static.panoramio.com/photos/large/3739605.jpg
Mosonmadjarovar
Да л' сте реални да наводите ЦГ, Босну и остатак СФРЈ као иностранство? Шта је ту који курац страно и различито од овог у Србији.
Pa dobro, sve je to inostranstvo, jos i na kosovo da odem, i moze se reci da sam obisao sve okolne zemlje
Pa ne koristimo ekavicu ka neki pederi. Još mi u CG imamo akcenat pred kojim krvare mlade pizde svih Beogradskih maloljetnica od 13-14 ljeta kad se spušte do budve.
E da mi je vidjeti i tu boles koja se pali na crnogorski naglasak.
Па заправо, Косово ти ту дође највеће иностранство. лоло
Ups...
Земље у региону (већина), затим Русија и Израел (ЕДИТ: И Палестина). Ето, море вам ваљат' овај мој пост.
Štas radio kod jevreja širio pravoslavlje međ židove a :)
Па ишо на ходочашће ваљда. :Р
Какав је Израел, вреди ли то цимања?
Bio sam ja malo jače od dve nedelje u Izraelu i Jevreji su ubedljivo najprljaviji narod. To što su veliki rasisti neću ni da pominjem.
A i da odgovorim na pitanje: zemlje u regionu (BiH, CG, Madjarska, Makedonija, Hrvatska), Grcka, Ceska, Egipat, Turska (i na ovom i na onom kontinentu)...
Србија, Босна, Црна Гора, Македонија, Грчка. И нисам се нешто напутовао.
+1
Ја сам баш пропутова' много, него ми мука да пишем, одужиће се пост у пичку материну...
Федерација БиХ, Српска Република, Србија, Црна гора, Хрватска, Маћедонија, Грчка :(
Kasniš mare ovaj je već bacio takav patišpanj :)
Ja bio ubosni,CG i mađarskoj i ekskurzije u italiji i grčkoj
А окле, душане, нисам га мрда' ниђе.... Није да нисам има' прилике, али оно, будало ка будало, ако ми је у тренутку кад ми се понуди досадно и смор, сто посто нећу поћ' па све да је бесплатно, тако нисам пошао на електријаду прије двије године, све џабе било, мени било мука да идем и курац :)
I Hrvatska da. HRVACKAA