Anđus

1. Hahahaha Andjus reketas

2. Сад сам видео.
    Главни доказ против њега
    https://www.youtube.com/watch?v=7bdseIlkALQ
    Дакле, да се бавио само новинарствм био би клошар, овако и сам каже да има неки други посао.

3. Bio je i na informativnom razgovoru u Bii nakononog u da se ne lazemo ultrakopa epizode.
    Nista drugo nego da se primiri, kao za maloletnicu, napakuju mu nesto (ili nadju), i kazu stoji u fioci ako si miran.

4. A jbg, počeo da laje mnogo protiv svog (bivšeg) prijatelja, valja upozoriti na vreme. Čuj anđus reketaš, hahah

5. popickali se na ruletu oko 50 evra.rekao mu lik,daj na zajma 50,vracam 55.i nije vratio.

6. Da me andjus reketirao bacio bih se pod voz zeleznica srbije

7. mozda je reketirao onu maloletnu romkinju sto ju je jebao za par soma za tih istih par soma.
    nego, cuo sam da imas par soma..

8. Па да л' је ово реално?
    Или је Анђус нереално глуп, или је власт надреално глупа кад овако смешта као у старим лошим филмовима.

https://www.youtube.com/watch?v=IOvga0rUtuE

ЕДИТ: Добра ова плавуша што статира.

9. Ček, 35 iljada eura, šta, ček mu napisao pa stavio u kovertu?

10. 30k, ako uzmes da su novcanice po 500e, to je 60 komada, cak i da uzmes da je novcanica debljine 1mm, a nije, bar 3 puta je manja od toga, to je opet 60mm, 6cm debljina, ili 2 cm debljina ako bi uzeo da je 0.33mm sto je pribliznije.

11. Анђус брате, емигрирај из ове земље.

12. Ali ucenjivao ga za 2,5 miliona evra.
    2,5 miliona.
    milona.

Pa jebote...imaš tolke pare i ucenjuje te Anđus što reče Pseto. Kog oni zajebavaju?

13. Anđus ima bleštavo bele noge, a verovatno i butine isto.

14. Ja u životu nisam uživo video novčanicu od dvesta evra

15. ahaha mogu da zamislim andjusa da nekoga maltretira za pare jer mi deluje da je djubre ili olos, al ne mogu da zamislim nikoga da mu daje pare i da mu ne pocupa onu kosurdu njegovu i da ga sutira onako nogom u dupe

16. Šta kao uhapsili ga odmah nakon primopredaje pa što nisu i to snimili

17. 500e, to je 60 komada

Jesi li ikada pokušao dobiti 4 jebene novčanice od 500€? Idi u banku i traži, vidjećeš šta će ti reći :)

18. Анђусе лопове украо си топле оброке радницима

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.