Paskal

1. A daj Atife, šta ti je bre, ovo je bre zajebancija još dok smo u srednjoj

2. Ја сад радим делфи, то ти је вижуал Паскал, иста синтакса, а це иначе вјежба, тако да имам нешто логике :)

3. pa ja citam sve neki takmicari, ne znate stepen minus keca da odradite. mislim, tebra...

4. pa ja se ne takmičim :D
    ja u glavi ovo sve radim lolol
    imam 4 i bole me piša

5. Чекајте да вам дођу рекурзивне процедуре, једнодимензионални, дводимензионални низови, слогови са датотекама.. :)

Класе ниси радио? :)

6. Ma to ja ne mogu da zadržim pažnju na časovima, pa se posle mučim...hvala mnogo, razjasnili ste mi ovo sve i sutra bih mogao čak i 5 da dobijem, što bi označilo novu eru u mom životu: eru gde ću imati 5 iz informatike, pošto ću dučim redovno od sad (hehe, kao i uvek što učim redovno).
    Hval još jednom draga gospodo, daću sve od sebe da vaš trud ne bude uzaludan, a sada bih otišao da spavam, i onako sam bolestan a sutra treba da predajem lekciju o Napoleonu iz istorije, mada mi glas zvuči kao motorna testera.

7. Ček ja prvo da završim srednju hahahha

8. Код мене у школи се у трећем ради це па це++ и класе скоро цијело друго полугодиште. Сад у четвртом делфи који нема класе, тако да мислим да се мало пажње даје ОО програмирању.

9. http://i61.tinypic.com/k9c38l.jpg

malo komplikovanije pitanje, za elektronce, 3. zadatak:
    ako bi programirali ovo u c-u, da radi za n od 0-1000, kako bi morali da odradite?

10. Imal ođe neko ko dobro radi OET ?

11. Ту дабл не пије воду?
    Едит: Знам да треба преко стрингова, али никако да то провалим. То ме је увијек јебало на з-тренингу. Ако би био срце да урадиш :)

12. u, kako da ne :)
    vezbaj, mozes da napavis neki svoj format proizvoljne tacnosti, recimo...

13. Ала си шкрт :)
    Покушавао сам пар пута нешто са претварањем у стринг и враћањем, очигледно није ишло. Не знам зашто никада нисам питао професора...

14. kako bre delfi nema klase? nisam siguran da li možeš svoje da praviš, ali svakako ih imaš

15. Моја грешка...
    Едит: Само их ми не радимо.

16. ja bih napravio niz cifara, redefinisao mnozenje kao operaciju nad clanovima niza i to bi sljakalo. Dodatna optimizacija je da ti cifre budu binarne, pa onda odjebes sve ove dvojke i to uzmes kao siftove, a redefinises mnozenje nad clanovima bin niza.

17. Мени пролази корз главу идеја да се претвара у хексадецимални или да се помјера децимална тачка. Нпр да од 100 направиш 0.00001 (колико већ систем дозвољава, код мене је 32-битни).
    Па бих имао 0.00001 х 0.00000998 х 0.00000996...или плус да се направи низ Х[10] који би купио прозвод након сваке стотке и на крају се измноже и избаци тачка.
    Ај бар реци Келте јесмо на добром путу?

18. Ti nisi. Ja sam napisao tacno. Samo cekam kelta da aminuje.

19. "Nema ljeba od kompjutera, samo oči kvarite."

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.