Prijava

referendumsko pitanje:
Da l' da nam Nemci puste gas il' da ga Rusi zavrnu?

Мрзим ове преозбиљне теме, ал чисто да поделим једно запажање.

Колико jе све испалнирано показује то да су ови Кличковци направили срање док су биле ОИ у Русији, знајући да ће све тајне службе бити заокупиране тиме, не би ме чудило да су они терористички напада тик пред ОИ биле начин да Русији још више скрену пажњу са Украјине.

Олимпијске игре готове, гле чуда, појављују се неки нови који праве хаос и каче Руске заставе по Украјини.

http://i.imgur.com/AJAEeee.gif

Па Руси су неколико пута показали незаинтересованост да бране Јануковича у Кијеву. Можда су темпирали са ОИ чисто из предострожности. А руске заставе се каче по руским градовима сад. Мислим, и јесте коинциденција, али није неко битно запажање, не?

A protesti su počeli prije. Tako da jbg.

Један млад човек, борац против Јануковичевог диктаторског режима, показао је како украјински демонстранти намеравају да воде државу након апсолутизма који су победили мирним протестима.

http://www.youtube.com/watch?v=v5vSCGSvf3U

Govna klerofašistička, ovo ti je kao ona Zlatna zora u Grčkoj, ili neki fazon Obraz kod nas, samo što su ovi naši male mace. Sve to treba pobiti.

Па да, те екипе су и организовале нереде и сад уводе ред у Кијеву.

klasika...koji put se ponavlja ovakav ili slicana sled dogadjaja.ne znaci da si ugrozen ako prostajes,mozda si samo placen ili kreten.

http://www.youtube.com/watch?v=XtxbGjkpkF8#t=345

Lik koji je dobrovoljno išao u Čečeniju da bi se borio protiv Rusa. Kaže da mu je to životni poziv, borba protiv Rusa i jevreja. To je taj tip ljudi koji ulaze u institucije u unifirmi sa puškom u ruci.

Zadnjih 10 godina mi je toliko vređalo inteligenciju da ovako više neću moći.
Ja ne znam kako se ne nađe neko pa ubije Kličkova ili ovog debelog gore. Pa jebote, nisu neuništivi, metak sa 300 metara u glavu i kraj priče. Pa neka nalaze nove pijune.

Читам да је дошао Валујев на Крим да подржи Русе.

https://www.youtube.com/watch?v=j0VzQGJJzJ4

А што се тиче ових ликова, то су неке мање интелигентне верзије Чекуа, Тачија и екипе. Не верујем да ће они дуго трајати.

Zadnjih 10 godina mi je toliko vređalo inteligenciju da ovako više neću moći.
Ja ne znam kako se ne nađe neko pa ubije Kličkova ili ovog debelog gore. Pa jebote, nisu neuništivi, metak sa 300 metara u glavu i kraj priče. Pa neka nalaze nove pijune.

Што би Руси почињали рат на својим границама? Њима одговара било која власт у Украјини која кад-тад схвати да без руског гаса и пара пропадају за неколико година. А и коме треба рат у земљи која ће да ти враћа дугове наредних сто година? Чим прођу избори и мало се све стабилизује, ето и Кличка и Јулије и кога год код Путина на канабету (под условом да уопште добију на изборима).

Nije poenta u trajanju, nego generalno naci likovi se sve više pojavljuju. Nije to prijatno.

Догодине у Кијеву!!!21
Ма цела ситуација је ридикиљус.

Nije poenta u trajanju, nego generalno naci likovi se sve više pojavljuju. Nije to prijatno.

И њима поотварати лобање и ај у курац.

малопре сам ишао да се пријавим добровољно да будем на страни русије. у четвртак ме шаљу на границу. добили позив ја и два ортака. биће спрдње ако ништа друго, идем да покрадем белу технику и све што може за фине паре да се уваља. ако избије веће срање, знајте да вас све волем

Jebote nije ni cudo sto se ovaj Pazl svima na kurac popeo. Gotivio sam coveka jedno vreme, ali dokle bre mislis da otvaras teme i samo kenjas nesto? Ako vec 'oces nesto, budi malo ozbiljan nemoj samo da mlatis...

Zanimljivo kako to sve što se tamo dešava ima uticaja na situaciju kod nas.Npr firma di radim je radila ogromnu kolčinu proizvoda upravo za izvoz u uKrajinu, zadnjih par dana sve stalo leptejebo, zaustavili liniju nema potražnje ič.

Шта производи та фирма?

Bela tehnika, da ne dužim