Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
само ви шаљите, више за мене да покрадем
cecenija pobedice svakako
cecenija pobedice svakako
КРАЈ РУСКЕ УЗДРЖАНОСТИ - Горњи дом руског парламента пре нешто више од пола сата одобрио захтев председника Владимира Путина о слању војске у Украјину ради заштите руског становништва у тој земљи, упркос упозорењима Барака Обаме да ће ''бити последица уколико русија војно интервенише''. У међувремену се на хиљаде руских војника искрцало на Крим, а у демонстрацијама у Харкову до сада има стотинак повређених, након сукоба ривалских група демонстраната. Вршилац дужности председника Украјине, Александар Турчинов, изјавио је у Кијеву да је ова одлука ''директна агресија против суверенитета Украјине''.
ne znam da li su mi gori ovi degenerici što drkaju na ovu odluku rusije i na same ruse ili ovi što zagovaraju neka ljudska prava.
a generalno mi nije jasno kako jedan razuman čovjek može osuđivati jedan oblik imperijalizma a podsticati drugi. u čemu je kvaka?
Budale.
кизо, као и увијек, проналази суштину.
Риха Дисидент Квака је у томе што смо љути на Америку и Немачку ЕУ које силују по свету већ 50 година без прекида (сви се праве малоумни да не знају одакле ЕУ и Америци тако ненормално висок стандард). Руси су лоши, нема спора, али нам је драго када неко главном силеџији завуче песницу у зубе. Тако смо се осећали и 11. септембра. То се зове лечење фрустрација, и сасвим је природно и здраво ослобађати их се. Ја се лично осећам боље кад год неког Амера разнесе талибан у Авганистану. А криво ми је за Руса. Јбг. То је болест, али о томе треба причати, а не скривати. И сад ми се јебе са Украјнице, ако хоће са Папом и Хитлером (опет), треба гоМна згазити тенковима.
Са друге стране, Хрушчов је отео од Русије Крим и поклонио га својим Украјинцима. Слично као што је Тита урадила са КиМ и Војводином. Комунисти су били тешки шупци који су само направили срања већинским народима којима су владали.
Јебига, с једне стране јесу претјерали и пренаглили са том војском, а са друге стране имају право да пошаљу трупе у подручје гдје су њихови грађани угрожени. На Криму су већина становништва Руси, јер је припадао Русији до прије 50 година.
Једна је ствар кад интервенишеш у држави гдје и нема твојих грађана (као Америка у арапским земљама), а друга ствар кад интервенишеш гдје је твоје становништво угрожено јер влада хаос, као Француска прошле године у Малију нпр.
ЈЕБИ КЛИЋКА
Može li se švercovati šta tamo? Mada rusi su to sasuli bi mi šaržer u vugla brže od Lauša.
ФСБ је већ задужен за шверц тамо, тако да си у праву за шаржер у вугла.
Nači ne mogu da smislim rusofile i njihova sranja ali moro sam:
http://varlamov.me/img/putin_seliger/24.jpg
Роки Билбао™ Русофили и Натофили (еуфорични, америфили и остали) имају исту фрустрацију - њихов лични осећај повезаности са другима им некако даје уверење да тиме стичу права на њихове вредности (историју, војску, новац, културу).
Лудилом опаких мудролија
Заносом наказних чаролија
Загорчавају нас кроз све дахове
Распарчавају нас на све махове
"Krim nije Kosovo" - Zapad
"Srbija je terorisala Kosovare" - takođe Zapad
Pa nek' vas sad malo Putin teroriše ko vam jebe mater. Iskreno drago mi je što se Putin popišao po Merkelovoj, Obami i ostaloj ekipici.
``Крим није Косово`` - Тачно, јер ни Путин није пијандура Јељцин.
Треба звати Лимара, он је издавач, да седнемо и направимо ``Мали револуционарни приручник`` да га преведемо на енглески, француски и немачки, како би грађани у Америкама и ЕУропи могли да подижу ефикасније демонстрације и револуције.
на сиенену има слика руске војске и прича је да су они већ одавно на криму и да је донешена одлука о ,,дозвољавању употребе силе", а домаћи медији преносе ,,руси одобрили слање трупа"???
Давид Зато што домаће медије воде западни полтрони. Можеш да чујеш да су Руси одобрили слање трупа, али не можеш да чујеш да људи у Пироту живе као у Авганистану. Успут, руска војска је на Криму већ готово 1000 година. Ништа ново.
Nisu pogriješili. Izvještavali su oni u prethodnom periodu o vojsci koja je zauzela aerodrom, preletima ruskih helikoptera preko granice. Smao što su se Rusi pravili ludi i tvrdili da su to samoorganizovane milicije miroljubivih i uplašenih stanovnka Krima. Sad su ozvaničili u institucijama i eto, to su meiji sad prenijeli. Ne znam, na B92 je čak bilo. Što se priča o cenzuri.
Malo smiješno, idu ljudi jednoobrazno opremljeni u novoj ruskoj uniformi i kao, nisu to Rusi, to narodna milicija.
A da su na Krimu odavno, jesu. Sevastopolj, baza Crnomorske flote. Ja mislim da je dozvoljeno Rusiji da tu drži oko 25 000 mornara i vojnika. Onaj narandžasti predsjenik Juščenko je imo namjeru da okonča iznajmljivanje Sevastopolja. Odna ovi instaliraše Janukoviča i dobiše Sevastopolj do 2040.