Protesti uKrajini

1. Odna ovi instaliraše Janukoviča

Hahahaha, instaliraše

I treba pokazati "demokratiju" SADu malo, dosta su se više kurčili po svijetu

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=4ZMzsKIq-8s

2. A jes, baš će im naškoditi.

3. Руси су једноставно одлучили да узму своје назад, кад је већ распад у читавој земљи.
    simple as that

А што се тиче "инсталирања" и Запад је инсталирао Јушченка и Тимошенкову, можемо и то рећи.

4. U brate, meg1marc1. tek sad vidjeh da si neka ložana.

5. А што се тиче "инсталирања" и Запад је инсталирао Јушченка и Тимошенкову, можемо и то рећи.

Naravno, inače bi lagali.

6. pazi govneta
    nije svaki seks isti, kad mi jebemo to je dobar, kad drugi vade kurac to je no-no
    http://www.blic.rs/Vesti/Svet/446514/Americki-diplomata-Krim-nije-Kosovo

7. Искрено се надам да ћу за живота дочекати пад тог зла званог САД. Криво би ми било само због филмова и серија, јбг, није исто да гледаш Тру Детектив и Грех њене мајке.

8. Nije da se tol'ko ložim, al' kad se već Ameri kaubojišu po svijetu neka malo i Rusa

9. Јес само што то Амери раде за нијансу суптилније. Макар мало покушавају да убиједе своју јавност како то они за добробит човјечанства, и успијева им та пропаганда још увијек, бар на западу. А РУСИ КО СИВОЊЕ!

10. Руси су једноставно одлучили да узму своје назад, кад је већ распад у читавој земљи.

Ништа ту није њихово, педерчина Путин има потребу да гура прст у око светској милицији Америма, енд оф стори.

11. Мјсд, Крим је педесет и неке припојен Украјини и мислим да се воде као аутономна република, тако да мислим да имају доста основа за одвајање.

Него, прочитах негде коментар да се Украјина овим решава доброг броја Руса (па ће тиме донекле смањити зависност од Русије), а Руси уз територију добијају оне неке муслимане којих има на Криму. Тако кад се постави, ово више одговара Украјинцима, него Русима... Ништа мени овде није јасно.

12. Ако ћемо тако гледати, Србија је доста профитирала од одвајања Косова.

13. Рани сина пак шаљи на војску, Русија се умирит не може.
    Е сад, хипотетички (пу пу далеко било) ако би настала два блока, ЕУ+НАТО и Русија, уз кога би ми стали?

14. Лаки, ситуација у Украјини даје одговор на то питање. Било би нам исто ко и њима, док се одлучимо најебали би.

15. Стеване, Крим није само тако ''припојен'' њега је Хрушчов трампио за Белгород. Не видим како они могу да траже ишта своје тамо.

16. А да се они онда мењају опет и све кул?

17. И не верујем да ће се Руси усудити да отму Крим Украјини. Шта добијају тиме? Милион Руса и једно малено парче земље. Јака ствар. Овде се ради о томе да је у клима у Украјини тренутно строго анти-Руска, и желе да им ставе до знања, и њим и целом свету, да то неће ићи тако. И неће.

Едит:

А да се они онда мењају опет и све кул?

Не желе Руси то.

Држећи Крим обезбеђују себи јаку позицију у предстојећем успостављању власти у земљи, то и желе, да се опет питају.

18. Први пут чујем да је припајање Белгорода Русији "трампа" за Крим. Ееј мијењати стратешки важан Крим за једно градско подручје у унутрашњости... ти си друг нешто побркао.

19. Аутобусе, тако сам ја научио у школи, мрзи ме да ти гуглам сад, али верујем да је тако.

20. Добро и да је тако, како сам ја сад провјерио у тој области такође живи преко 90% Руса. Имамо Русе као већинско становништво у обје области, имамо Крим који је много важнији од Белгорода, па гдје је то реципроцитет? Очигледно је да је Хрушчов дао велики уступак Украјини тим припајањем, трампом или шта већ.
    Крим сада припада Украјини и ту нема приче, Руси су се обавезали '94 меморандумом да ће поштовати територијалну цјеловитост Украјине, али нису рекли да неће интервенисати ако је њихов народ тамо угрожен. То се никако не може изједначити са америчким ратовима по арапским земљама и латинској Америци.

И пусти причу да си то запамтио из школе, наравно да си гуглао ко и ја :Д

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.