Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Znam da je Rusija puna takvih glupavih konzervativaca. Ali imaju pravo da sazreju. A ne da ih izdele kao nas, na protektorate, i da im postave visoke međunarodne komesare tipa Valentina Incka, ili tako nešto slično. A znaš da bi voleli.
http://www.youtube.com/watch?v=mCtJnP4rRD8
Чекај, том логиком Америка има право да освоји рецимо Канаду...сличан народ, исти језик, иста вера. И ко прича о цепкању? Русија је највећа земља на свету са преко 150 милиона становника. Они цепају страну државу. Исто као што су "ови" нас.
Нек нам баћушка да једно 1000 тенкова и 200 авиона да побијемо околну гамад, владамо балканом и будемо руски сателит! Војвода да буде крунисан у Скопљу ко Душан за цара!
Raspad SSSR-a se odigrao bez referenduma naroda. Skupilo se komunističko rukovodsvto, i odlučilo da se razdruže. Da je bio referendum, veoma veoma verujem, Rusija, Ukrajina, Belorusija i Jermenija bi još uvek bile u istoj državi. Za ove Azijate ne znam. To pitanje nije rešeno još uvek, vidiš da je proces na delu. Istorijski procesi u toku.
А мени је баш требало да се женим из средишта Украјине...
Ево укратко пар инсајд инфо, инако сам сваки дан на линији са Дњепропетровском.
-Евромајдановци раде за кеш. Не пренесено, не велики, но буквално, дођи прави срање, ми ти пљунемо кинту. Ко ратиште дведесетих код нас. Барем је тако у Дњепропетровску. Иначе, срања на истоку Украјине ради искључиво људи са запада - путују бусевима и железницом са краја на крај земље.
-Украјинце са запада нико у СССР није волео и сматрају их издајницима и куну Стаљина што их није сатро. Није ни чудо, кад су ови сачекали Швабе исто онако ко Усташе - са цвећем. Није СССР била земља из бајке, ал је Стаљин све јебо једнако, није се обазорао на локацију.
-Запад Украјине је био много дуго под Пољацима. Многи заборављају да је Пољска својевремено била сила, и гледала да га утера Рујама поготово било војно било религиозно. Нису бре Аустријацни и патентирали и лиценцирали унијаћење.
-Путин јесте популаран, али не добија он изборе стално са толиком разликом, већ зато што ако не буде он на власти, Украјна данас - Русија сутра.
-Кличко има Швапско држављанство. Ае ти замисли да Вучић или Јосиповић имају двојна.
-Украјина има око пола становништва које користи Руски као матерњи. Не декларишу се сви као Руси тј нису се декларисали, али ово мења ствари у логичном смеру.
-Евромајдановци хоће револуцију типа Октобарске - сатанизовати и уништити све који нису са нама или мисле другачије. У Дњепропетровску је нпр. срушен споменик који баш који се зове кугла жеља, нема везе са политиком, ал га је радио човек са руског говорног подручја. Сва обележја из WWII су ишарана спрејом - нацртане су свастике.
-Крим има огроман геополитички значај. Ма шта да се деси, рује ће га узети.
-Украјинци тешко живе. Лако је подговорти гладног да му је неко кога ни не зна ни не види отео хлеб. - А откуд мени мечка? Па нисам дао да ме зајебе овај из другог дела. Иди јеби му матер, и биће и за тебе мечка. -
-На мени несхватљив начин, ради им пошта као сат
http://www.postcrossing.com/postcards/RS-18397
Стигла је за осам дана, и даље не могу да верујем.
-До сад су махом срања правили Украјинци. Рује су ћутале. Пошто је кренуло на Криму, лако се може прелити на остатак. На народ мислим, не власт.
Јбг, јесте да сам набацао, ал тако ми је падало на памет...
Нажалост, бојим се да је рат питање дана. И да, Украјина јесте била темпирана бомба због скоро пола становништва које је практично руско. А Русија је довољно ојачала да јој се мора показати да је окружена са пар буради барута... И наравно, народ испашта.
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%80%D0%B0%D1%82
Što je uopšte čudno ovo što se sad događa?
Русији руски делови, а ови нек се отцепе и крај. Не можеш да тераш људе да буду Руси ако неће.
Јок, мало више је компликовано што се поделе тиче. Нпр, у том истом Дњепропетровску се налази велики војни центар, ту је дизајнирана ова ракетица:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dnepr_rocket
То је иначе чисто руски град. Ајд сад ти предај такво постројење...
Оног момента кад је бачен први молотовљев, Украјина је изгубила све, а добила рат. Једино можда могуће решење је да је тамо негде у новембру извео тенкове, побио говна и онда извршио самоубиство. А и то тешко да би помогло.
A nek se dele u kurac.... I mi smo se delili, ja se još sećam Jugoslavije... Samo kad bi to prošlo bez rata. A rat nikome ne ide u korist, ni Rusiji, ni Ukrajini, ni Evropi, samo Amerima. Daleko su, boli ih uvo za Ukrajinu, al će iskoristiti situaciju da instaliraju neke raketne štitove i sisteme oko Rusije, zbog duboke zabrinutosti, za svaki slučaj.
Јок, највише ММФ...
koga boli kurac
Boli kurac onog ko je sledeći.
Boli kurac onog ko je sledeći.
Uh koliko je ovo tačno.
Ima li kakve sloge, da ova sranja izazivaju natovci i da su bar zato govna? To je zovem prodavanje bede. Nema veće bede od ratne bede.
Evo teksta koji će malo osvetliti temu
http://www.4dportal.com/hr/zavjere/3245-rothschildi-kazari-illuminati-vremenska-crta
Što pričate vi o nekom guranju prsta u oko, moranju pokazivanja zuba, srcu Rusije i to? Rusija je prisiljena na reakciju, jbg. Mislim, ne vidim šta oni dobijaju sa podjelom, NATO na granici? Njima je idealno bilo da je na vlasti neki Janukovič. Na Krimu su i prije ovog svega imali kontrolu. No, to što je iz njihove perspektive to opravdano, nimalo ne znači da je u redu upadati u drugu državu i crtati granice. To je gej, imali smo priliku da vidimo to gejstvo.
Слободан Милошевич: «Русские! Я сейчас обращаюсь ко всем русским; жителей Украины и Беларуси на Балканах тоже считают русскими. Посмотрите на нас и запомните – с вами сделают тоже самое, когда вы разобщитесь и дадите слабину. Запад – цепная бешеная собака, она вцепится вам в горло.
Братья, помните о судьбе Югославии! Не дайте поступить с вами так же!»....
Направљение? Какое направљение?
Digao se zapad našuškan iz EU i kao par mrtvih, palili žarili, smenili Slobu i aj sad ste naši. Tržište za EU kinezima oranice amerima ratni štit a rusi da ćute? PA DOKLE VIŠE JEBENI LANISTERI!? Nek izbije rat bole me kurac. Nek se porokaju do zadnjeg i ćao. Verujem da Ameri ne smeju da krenu na ruje a da ruje nisu naivni što se rata tiče. Ja sam inače pobornik politike "u se i u svoje kljuse" ali uzeo bih šterku u ruke ubio par tih arijevaca iz kenije što da ne. ERINOV DO do POBEDE!