True Detective

1. Mekkonahi nije kul??

2. vazda je bio kul i seksi

3. Da se ne zajebavamo, ja bih voleo da vidim fajtklabovski par u idućoj sezoni, jedino što bi očekivanja bila prevelika, pa bi možda došlo do razočarenja..

4. nije bio pre...

Metju je oskarovac i jedan od najboljih glumaca srednje generacije! Ne znam ko bi mogao da ga nadmaši u drugoj sezoni.

5. jebeni taylor kitsch

6. tek sad vidim da fali kul faca u ovoj mladjoj generaciji glumaca

7. ili bar faca koje ne bih zveknuo

8. realno manje bih se nervirao da dzared leto glumi umesto kitcsha

9. u stvari ne bih majku mu, mnogo me nervira leto...a verujem i ostale

10. gotivno bi bilo da su uz kolina angažovali ovog baju
    http://37.media.tumblr.com/tumblr_mdqo0xlU5Q1r9ncflo1_500.jpg
    al on je brat prezauzet, jbg :(

11. Kristijan Bejl kao detektiv, a Tom Hardi kao atagonista!

12. bejl moze, klint istvud kao stariji kolega koji se u pochetku buni koga je dobio za partnera, standardna varijanta

13. Farel jebote. Preiritantna glava. Mada i o Mekonahiju nisam imao neko mišljenje, pa je opro.

14. YOVITE ŠVARCENEGERA I RANBA !

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.