seks

1. Muškarci osjećajniji
    Žene vrte mužjake oko prstića
    Muškarci vrte ženke oko prstiju
    Nedovoljno razumjevanja
    Ekeke

2. takoe! ja sam tela manekenka da budem, al me otac bijo dok nisam izbila to sebi iz glavu, sad sam kasirka. i zahvalna sam mu na tome!

3. Petre, kladim se da nis ni pročitao...A ne znam... znači da je trebalo da tražim miraz... Ali šta bih radio s ektar šume i usred nje kućicom sa podrumom, udaljenom kilometrima od svake žive duše... Verovatno pekao rakiju i čuvo u kacama, jašta.

4. Ајде још дођите до теме зашто се ложимо на сисе односно гузицу.

5. Нисте чули за реликте... мада нема их више, тачно, залутала сам у праисторију, па што се онда буните, шта помињете феминизам, када је јасно да тога више нема, жене су свуда еманциповане, поштују се, не бију их, итд. Извињавам се, млого се извињавам, простите мени неукој, са села.
    А воли он своје дете и неће да остане у кући са братом и снајом, боље да се уда, лакше ће јој бити. И неће Којо да јој неко сломи...срце, и то се јасно види у филму, свако мушко је потенцијални сломилац срца, самим тим што је мушко и што се приближио ћери.

6. Ček, je vi ozbiljno analizirate motive u Mi nismo anđeli2?

7. Ma šta me briga, nisam uzeo miraz, nije ni moj ćale, al zaniimljivo jeje kako se žene odriču svog dela nasledstva posle smrti roditelja. Kao, da ostane u familiji, i onda x primera gde braća rasprodaju i otuđe tu zemlju. Čekaj, pa to je mogla i sestra?

8. Реликти су расути, има њих итекако.

9. muskarci = jaci pol
    kraj price.

zakljucajte se u podrum zene i ponesite kasiku za cipele da se samozadovoljavate, to vam je dosta.

10. Uobicajeno je da postoji klauzula po kojoj se u slucaju prodaje deo isplacuje sestri. To se desilo u mojoj porodici.

11. Откуд ти то Валдемаре? Први пут чујем.

12. Moja tašta je sve prenela na svog brata, da ne pređe zemlja tuđinu. A ovaj tako lepo rasprodao...

13. Хаха, ТУЂИНИ? Страшно...

14. Tuđin, čovek koji ne pipada rodu, ne nosi isto prezime. Zapadna Srbija i istočna Bosna...

15. kako se tema "seks" pretvorila u temu "ženska je muka pogolema"? otvarač teme će biti izuzetno nezadovoljan, garantujem....

16. a i ti bi mogla nesto konkretno da napises konacno

17. Нисам незадовољан, тема је настала као излив лудла, мислио сам да ће се затворити након пар постова када се тема претвори у ЈЕБАЊЕ, АРЧЕЊЕ, РАЗВАЉИВАЉЕ, кад оно, отгрло се контроли, ошло и васељенске величине. Није да се буним, свашта чојк научи. м/

Јел ти драго што ниси као ОНИ Валдемаре?

18. Jebala vas nasledstva. Da ja nesto pitam: Sta mislite koliki je prosecan broj partnera u toku zivota normalnog coveka/zene? I koliki je taj broj kod vukajlijasa/ice(da me ne smaraju razni borci)?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.