seks

1. Nije ni bitno, važna je samo posljedna!

2. Koji ONI? Premalo ljudi znam da bih mogao da se svrstam negde i ponosim se tim, nisam baš reprezentativan uzorak. U mom slučaju, ONI su svi ostali. Ne stidim se nikad da priznam kako o nečemu nemam mišljenje, samo utisak.

3. Aj bre zajebi filozofiju, kazi kolko si deva obljubio i sta mislis koji je prosek?

4. U mom slučaju, ONI su svi ostali

То је супер.

5. Vukajlijasice, i vi kazite ali znajte da cu da pomnozim sa 2,5.

6. hahahahah 3,6! HAhahaha

7. Pa dobro, nije neobicno da se neki ne racunaju za jedno celo.

8. Ne, kapiram da je to prosek ali da je laž i to isto kapiram...mora da su pitali žene pa tako račnali prosek :)

9. Da se jebanje u rč računa kao duplo? Trebalo bi jbg... Kako god, tu bi Vukajlijaši brat bratu ušli u gornji kvartal distribucije ako je verovati defkama.

10. Da se jebanje u rč računa kao duplo? Trebalo bi jbg... Kako god, tu bi Vukajlijaši brat bratu ušli u gornji kvartal distribucije ako je verovati defkama.

Хахаха...

11. http://karpachoff.com/wp-content/uploads/2013/10/Dmitrijj-Karpachov75-210x279.jpg
    чипка, вез, немају везе са темом такође, али и то је реликт неких времена, када су се везле гаће. боље ће се (у)дати она са лепшим везом.

12. боље ће се (у)дати она са лепшим везом.

Ово би значило да ђувегија расписује конкурс где би потенцијалне младе доносилесвоје гаће уместо сивија или да нису биле невине пре брака тј мушкарцу је било дозвољено да собаљује редом док не нађе добар вез?

13. Вез се споља види, на ношњи, сукњи, кошуљи, битно је рад видети, подразумева се да су гаће исто тако лепо урађене, ако не и боље. Не знам ја да ли се то изобичајило, па су сада гаће мање лепе, него оно што се одма види.

14. Aj bre zajebi filozofiju, kazi kolko si deva obljubio i sta mislis koji je prosek?

Ne znam koji je prosek. Da li se maloletnice računaju kao pola deve ili kao cela?

15. Луди Чак
    Ledeni, sto da ne? To je tacno, samo ne u slucaju koji je on postavio.

Zato sam i pitao, djeluje ko da je nešta malo izvrnuo.

Nego da se vratim ozbiljnim stvarima, čitam ovu temu slušam Oči boje duge i plačem.

16. Ne znam koji je prosek. Da li se maloletnice računaju kao pola deve ili kao cela?

Све се рачуна, реално је да у периоду од 14-21(отприлике) јебеш малолетнице.

17. Боље цела, што тако да мучите јадне камиле...како вам није жао.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.