Нинђуцу

1. Najbolje Kapoeira jebe majku u picku, ostalo je gol kurac! Evo npr. Edi sta radi

http://www.youtube.com/watch?v=nQm4UQ8DvKE

2. Јави се у пвт марко ако те занима нинђуцу

3. Ma jok, treniram boks trenutno, jer u Bijeljini nema ništa bolje. Inače veliko poštovanje za ninđucu i wing chun :)

4. Сад бих радије на неки бокс или рвање зарад јачања кондиције кад се бијем под оклопом.

5. Ja ne ismevam niciju vestinu. Medjutim nikad se ne bih usudio da nekog ucim odbranu od noza, maca, ili ne daj Boze pistolja/vatrenog oruzja. Sve tehnike koje su mi demonstrirane bi mogle da se nazovu "Odbrana od noza/pistolja/cegavec kojim rukuje totalna dileja". Imao sam dosta rasprava o tome sa raznim strucnjacima, izmedju ostalog i sa Borisom sto posle bi upucan u Posti.
    Imate na internetu knjigu, nema trideset strana o borbi nozem koju je napisao neki robijas sto je izbo preko dvadeset ljudi, tehnika je uzasno prosta i ne treba ti nikakav trening da bi postao vrhunski ubica sa nozem. Kad to procitas vidis da si najveci kreten ako uopste krenes golim rukama na noz. O pistolju i/ili necemu jos jacem necu ni da pricam.
    Mogucnost da se trenira sa kojakakvim napravama, vakizasijima, katanama i ostalim je super kao rekreacija, ali prakticna vrednost je minimalna.
    U sustini, treba da treniras borbu BEZ oruzja (Boks, Kikboks, JuJutsu, Rvanje, Myau Thai, i sl.) i borbu SA oruzjem (Pistolj, Puska), i da treniras ceo zivot, pa ces na kraju da vidis da si imao jos dooosta mesta za napredak. Nema tu mesta ni za noz ni za suriken.

6. Ja džogiram. Trčanje je najbolja odbrana.

7. torazulu, moje iskustvo kazuje da sve počinje i završava srcem (ili mudima, zavisi koji deo anatomije preferiraš da pomeneš), ako si pacifista kao ja onda ti nema ni odbrane ni napada, ako si nameren da nekom naškodiš opet nema odbrane od toga :)

inače, slažem se sa tvojim stavom

8. torazulu imaš link od te knjige?

9. џиу џица је из Бразила

Nije brate, nego Rivaldo.

10. Брате где ја тренирам, тренира се НАЈВИШЕ ТАИ ЂУТСУ, борба голим рукама, има практичних одбрана од ножа, а у одбрану од штољпија ја неверуем, укуцај на јутјубу Пиштољ и реалност, лик је исто из Косјерића као ја, мајстор вин чуна Иван Стефановић.

11. Тришо, колико вас има У Белим орловима?

12. мајстор вин чуна

из Косјерића

13. Код нас се учи оружије(ханбо) тек након мешчини 3 или 4 полагања, а за свако полагање имаш 16 техника и после оружија иду.

14. мајстор вин чуна

из Косјерића

15. мајстор вин чуна

из Косјерића

16. мајстор вин чуна

из Косјерића

17. мајстор вин чуна

из Косјерића

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.