Prijava

A i jedan od najglavnijih uslova za dobijanje azila je da vam je život ugrožen. I dokazi naravno. Znači priče ne mogu nać posa i slično ih ne interesuje.

Evropa je prenaseljena. Australija i Novi Zeland su zemlje koje treba potencirat, samo jebiga karta u jednom pravcu je minimum hiljadu eura. To su zemlje koje su geografski izolovane od svijeta a samim tim im fali i stanovništva.

Znaci da se pravim vilenjak i da trazim azil u Novom Zelandu.

Do jaja je i novi zeland, ali kapiram da ume da opali zvezda baš gadno tamo, a meni ič ne prija visoka temperatura, zbog toga sam više za skandinavske zemlje. Mislim, zimi mi je zima, al leti mi uleti.

Moja drugarica otisla sa muzem, i nedelja vece zvoni neko na vrata, milicija. Sta je bilo? Pitaju zasto vam gore svetla u tri sobe? Ugasite svetla u sobama koje ne koristite, ekoloska svest. Ciste se ulazi, a cisti se i sneg ispred zgrade ili kuce. Njih dvoje (Muz i Ona) su se ugojili ko prasici samo zderu. Imaju pare (mada solidno odlazi i za zivot) i tako...
Kao varijanta da se uzme lova, Norveska je super, ali da ZIVIM tamo-kad poludim. A inace gotivim Norvezane, Svedjani su gej0vi, Finci budaletine (al ribe su im OK). Pre bih se vratio u selo i ziveo tamo, da odem uvece ispred zadruge u provod, nego da budem hljomspere, pljopspeper i hosenfefer i ostala govna na koje balave nasi zdravstveni radnici, OH KONACNO da neko ceni mene i moj rad, a da mu ovde trazis da radi to sto radi tamo bunio bi se i strajkovao, a tamo cisti sneg, ide na posao na minus besnonacno, radi kao konj, i kad dodje kuci ponovo otkriva zadovoljstvo citanja knjiga, jer sa za drugo nema vremena.
Uglavnom, ako sebe smatrate modernim covekom evropskih shvatanja mozda vam se svidi.

http://www.youtube.com/watch?v=Jdi3gH-Naxk
боље ми звучи него исландски

Prijatelj koji je med. tehnicar u nekom malom mestu je imao sledecu situaciju.
Neki emos da bi privukao paznju na sebe isece vene. Nije ih cak ni isekao nego vise se izgrebao po rukama. Kaze on, klasika samo ga previli, tek ova dvojica norvezana pocnu razmisljati da zovu helihopter u pojacanje.
Helihopter EJ!

Inace princ (mozda sad vec i kralj) im je ozenio ex narkomanku i malo su mu srali zbog toga.

Navodno liberalna zemlja, imaju u vladi
http://en.wikipedia.org/wiki/Solberg%27s_Cabinet
partiju Progresa
http://en.wikipedia.org/wiki/Progress_Party_(Norway)
ultrakonzervativnu populističku i nacionalističku partiju
I otkud se taj Brejvik pojavi, majku mu...

Bio sam u Švedskoj kao turista, fenomenalna država. Sutra bih otišao da živim kad bih imao priliku

Navodno liberalna zemlja, imaju u vladi
http://en.wikipedia.org/wiki/Solberg%27s_Cabinet
partiju Progresa
http://en.wikipedia.org/wiki/Progress_Party_(Norway)
ultrakonzervativnu populističku i nacionalističku partiju
I otkud se taj Brejvik pojavi, majku mu...

Dajte, nemoj da se sprdamo, taj njihov desničarski konzervativizam i populizam su mala maca za ostale. Drugo, zamisli da imaš tako bogatu i dobru zemlju i onda ti vlast daje naokolo azile kojekakvim ciganima, crncima i Arapima koji dolaze i jedva ili ništa ne rade. I ti bi se bunio.

izbori su im svake 4 godine uvek pocetkom septembra.

Brate, koi loši desničari. Glasali za istopolne brakove. Pederi obični ti skandinavci.

Daj mi pre te njihove desničare, nego ove naše levičare i centriste. Jebeš ti to...

Istopolni brakovi si gei.

Zakone koje su mahom emigranti promenili su...
Mogao si da nazoves svoje sa posla i da kazes da se ne osecas najbolje i da ne dodjes 3 dana na posao. Bez ikakvih dokaza. To je moglo 6 puta u toku godine, pa su smanjili na 3 jer nasi ljudi su koristili do kraja.