Prijava

The party has for several years been a proponent for legalizing blood donation for homosexuals

Since the party distances itself from discrimination and special treatment based on gender, religion and ethnic origin, the party wants to dissolve the Sami Parliament of Norway, which is based on ethnic classifications. The party wants to uphold Sami culture, but wants to work against any special treatment based on ethnic origin regarding the right of use of water and land

http://www.blic.rs/data/images/2010-10-11/81144_0417-obradovic-obraz-foto-m-surjanac_f.jpg?ver=1286887857

Како могу да добијем држављанство неке скандинавске земље? Поздрав!

Moraš biti musliman u ratu u Bosni.

Није врућица на Зеланду, мислим да је оно чувено "вечито пролеће".

Daj mi pre te njihove desničare, nego ove naše levičare i centriste. Jebeš ti to...

Ali mi nismo imali nijednog manijaka koji je ubijao ljude koji imaju drugačije mišljenje o politici. Čekaj... Jesmo. Jebi ga. Ali Norveška je Norveška, a Srbija Srbija. Za njihove uslove oni su desni konzervativci. U našim uslovima, ne znam ko bi im odgovarao... SNS? Dveri? Video bi ove naše dveraše, trećesrbijance, kako bi se upristojili, samo da uđu u vladu. Pa evo i radikali nas sad vode u Evropu... Napredak, nema šta.

Сјеверно и јужно острво имају тотално другачију климу, на сјеверном је више тропска, а на јужном је то као "вјечито прољеће". Зато што је Нови Зеланд издужен у правцу сјевер - југ око 1500 километара.

Moraš biti musliman u ratu u Bosni.

Planiram to da uradim

Волео бих да одем на Визби фестивал, није Норвешка но Шведска, ал је фазон ко Косовска битка против Данаца у 14. веку, па направе метал фестивал где се људи лемају у оклопима а ликови у кожним панталонама свирају у гајде.

Voleo bih da imam njihovo državljanstvo, vozim novi volvo, jebem persijke i šišam se gastarbajterski

Evo da pejstujem nešto što poslah musašiju, da ne bude da sam čkapi da ne delim znanje:

Dakle, prvo, http://www.nav.no/English je tipa njihov sajt o radu, zapošljavanju, pravima radnika, državna agencija. Imaš na njemu poslove, ponude i svega toga, osim toga možeš da pročitaš sve što je potrebno za radnu dozvolu i kako možeš da ostaneš. Ono što ja znam je da treba "samo" da nađeš posao i dobijaš odmah instant radnu dozvolu na koliko ti traje ugovor, posle toga, mislim 2 godine, možeš da tražiš i da dobiješ na 2-3. što je nevezano za posao. Išćitao sam sve ali brate nisam popamtio jer ima baš gomila, ali imaš na engleskom tako da ti neće biti problem.
Drugo, www.gulesider.no to su njihovi oglasi, tu možeš gomilčinu ponuda za posao i svega drugoga da nađeš.
Treće, http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/browse2?parent=TOWN&drillkey=SUBTOWN&areaId=20061 sajt za iznajmljivanje stanova itd.
Takođe možeš i da ciljaš neku sobu jebiga, to je oko 700-800 evra, što je opet manje nego 1500 koliko ti je NENAMEŠTEN stan u Oslu. To znam iz prve ruke jer mi se ortak vratio juče iz Norveške gde je pokušavao da nađe nešto, nije ništa našao jer je bio samo 3 nedelje ali kaže da nije toliko teško naći posao. Ipak to je moja branša, dakle kuvar, to im je tamo traženo, trebao je više da ostane cenim.
Četvrto, http://www.numbeo.com/cost-of-living/city_result.jsp?country=Norway&city=Oslo&displayCurrency=EUR evo ti sajt sa prosečnim cenama svega po Norveškoj, ovo je Oslo ali možeš i ostale da pogledaš. Mada da ti napomenem, kako mi je ovaj ortak pričao, sve je skuplje nego što ovde piše minimum 10%.

kilo jabuka dva i po ojra? zajebi ti to rođeni

edit: MARLBORO JEDANES EVRA, KRV TI JEBEM!

Ja sam bio metar dana u Kopenhagenu i najviše sam se iznenadio činjenici da je običan beli hleb najskuplji hleb tamo i da za sedam hiljada evra možete nabaviti solidnog punta 2003. godište.

edit: MARLBORO JEDANES EVRA, KRV TI JEBEM!

jbg pusis samo kad dodjes ko gastos

ladno bre tamo jebo vas... doduse, u irskoj je verovatno vreme vece sranje nego u norveskoj, bar na jugu, al opet brate, iz iskustva vam kazem, ladno i oblacno.

Радјард Куплунг
Ja sam bio metar dana u Kopenhagenu i najviše sam se iznenadio činjenici da je običan beli hleb najskuplji hleb tamo i da za sedam hiljada evra možete nabaviti solidnog punta 2003. godište.

Јеботе па то је дупло скупље него код нас за пунта то годиште.

Sub Focus
kilo jabuka dva i po ojra? zajebi ti to rođeni
edit: MARLBORO JEDANES EVRA, KRV TI JEBEM!

Шта кукаш, у Француској са дупло мањим платама јабуке су 2 а Марлборо 7,5 евра.

jebe se meni za francusku lave. poređenja radi, da su kod nas cigare tako skupe, i da pušim tempom kojim pušim, stipendiju bih izdimio za pet dana ololo

Па говорим ти да то није скупо за норвешки стандард.

jebe mi se i za norveški standard. inače živim na grani i ne znam ništa ni o čemu van grane, pa bez tebe nikad ne bih shvatio