Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
meni bas iznenadjenje za kostunicu i cedu.uvek sam nesto mislio da oni imaju uvek svoje birace koji su tu negde preko 5 procenata.
Mene me zanima oće li SNS moći sam da formira dovlu i da li će SPS ispušiti.
Sanitarni, a vidi ovaj post od juče:
http://vukajlija.com/forum/teme/60746-izbori-2014-sastavi-pobednicki-tiket?strana=1#post_2728254
Vojislav Seselj se prevrce u grobu.
Добро јеботе, не претерујте.
Неће Пичкоусти бити ко Слобо па да ко лудак води ратове које је немогуће добити како би стандард пао на дно, а рестрикције и редови за леб постали свакодневница, из разлога што ће као свака власт од двеиљадите на овамо бити у западњачком обријаном и избељеном чмару.
Koštunicu i nekako da svarim da nije prošao, zbog Dveri, ali Čedica mi stvarno nije jasno kako nije prešao cenzus... Nekako sam i ja mislila da ima fiksnu i sigurnu grupu ljudi (koju verovatno plaća) koji će uvek glasati za njega. Mislila sam da on ima večito mesto u parlamentu.
Eno ladno mi kuka koleginica, kao on joj je sladak pa je zato glasala za njega. lololo
Dinkić se povlači iz politike i sa mesta predsednika URS-a.
Нисам мислио да је могуће да добију баш 50 посто. Мислио сам биће најмање 38, а највише 43 посто. Изгледа да је онај мали Шиптар из завејаног аутобуса у Фекетићу вредио више од 2 посто.
Vučić seda u premijersku stolicu a kostić trlja ruke i seda u dosadašnju miškovićevu fotelju.
Rotacija jebena
He, ja se sa ženom raspravljam ceo dan. Jbt, kapiram da ih je 70% bar takvih, ako ne i 91%.
Znači: Tadić je lijep, glasaću zanjega. Vučela vadi iz snega đecu, mookica, gologlooov, daj glooos.
Koliko god smešan bio marketing koji serviraju, to pali kod mnoogo ljudi, nevera.
Povlaci se sa tvojim parama na Maldive hehehehe
Србија до Абу Дабијааа и Вашингтонаа, Србија до Москвеее и Бриселааа...
Moja predviđanje je da će se za 4-8 godina napraviti novi dos i onda aj jovo nanovo.Bač neće biti ratova jer nemamo skim za kosovo smo već jednom ratovali i izgubili.
Glupi ženski mozak, glasa za nekog zato što je lep. Tako je Tadić pobedio.
A kada neka tupava modelsica uđe u parlament onda se te iste one bune kako je ona tu samo zato što dobro izgleda.
Znači: Tadić je lijep, glasaću zanjega. Vučela vadi iz snega đecu, mookica, gologlooov, daj glooos.
Koliko god smešan bio marketing koji serviraju, to pali kod mnoogo ljudi, nevera.
Evo još kaže da joj izgleda kao romantičan čovek. xDDD
A, na koju foru je Dačić onda osvojio glasove? :D
Да Чедица је стварно пропао, срећа мој Иштван је прошао.
Пензоси.
E a ko je sad opozicija?
Au ala je Čeda skenjan. Ima opet da krene da se puca.