15 година од почетка злочиначке агресије на Југославију

  1. Бруце ће се сложити да овде не мисли на северноамеричке Индијанце.

    Sasvim se slažem, bez pogovora, izvinjavam se matičnom stanovništvu Severne Amerike koje izuzetno poštujem i čak imam nekoliko prijatelja poreklom kanadskih indijanaca.

  2. српске војне снаге сјебале кућу и побиле пола породице. Јел осећате потребу за извињењем

    Da, patio sam jednako za svim nevinim žrtvama balkanskog rata.

  3. Е, да, отворите тему ко је шта радио кад је почело бомбардовање и нека то неко преписује у први пост и сортира, а не да се присећамо овако сваки пут.

  4. Apsolutno nemam potrebu da se izvinjavam, pošto onaj koji je to radio u moje ime mene nije ni pitao.

  5. Valdemare, seti se Vilija Branta :)

  6. Valdemare, seti se Vilija Branta :)

    Setim se ja njega, al on je političar, a sranje koje su oni tad napravili ne može da se meri ni sa čim. Što nije došao da se izvinjava nama? Ili Rusima? Trebalo je da uzme jedan avion pa da leti svuda da kleči da se izvinjava, ne samo u Poljskoj. Što se mene tiče, eno, izvinio se Tadić. Meni dovoljno.

  7. Što se mene tiče, eno, izvinio se Tadić. Meni dovoljno.

    Naravno, ako govorimo o našoj situaciji, posredno smo se njegovim izvinjenjem svi izvinili jer je on govorio u naše ime kao odabrani predstavnik. Moj post od ranije se odnosio na hipotetičku situaciju našeg bombardovanja Angole.

  8. Moj post od ranije se odnosio na hipotetičku situaciju našeg bombardovanja Angole.

    Pa da, rekao bih tom tipu da mi je strašno žao što ga je moja zločinačka vlada bombardovala. Ne bih imao problema oko toga.

  9. Pa to, to sam i ja mislio :)

  10. Živio sam u Beogradu na Banovom brdu za vrijeme bombardovanja. Ne sjećam se baš kako je sve bilo, obzirom da su moji krili jedno vrijeme to od mene pošto sam imao fazon 5 godina pa mislili da ću da se userem valjda, nemam pojma.
    Prvi put kad sam bio svjestan da ne idemo u podrum jer treba da nađemo neko biciklo ili tako nešto, je bilo kad sam viđeo neki požar sa balkona... a možda i nije bio požar nego ona svijetla sa aerodroma, pa su djelovala sugestivno obzirom da sam ionako sumnjao da nešto nije uredu. Potvrdio sam sumnje kad sam jedno jutro našao novine i pročitao neka sranja o bombardovanju mada mi tad nije bilo jasno šta je to uopšte ali mi nije djelovalo dobro kad sam skapirao da ratujemo sa Amerikom. Znam da mi je stari priča kako smo im porušili sve avione i kako je ostao samo jedan i ja tu istripovao da je Jugoslavija neka svjetska velesila i da ćemo sljedeći put osvojiti svjetsko prvenstvo u fudbalu (mislio sam tad da ako si dobar u jednoj disciplini moraš biti i u ostalima koliko god nemale veze jedna sa drugom).
    Što se tiče kuliranja u podrumu, sjećam se da sam igrao nekih malih karata sa nekom đečurlijom iz zgrade i pokazivao im stalno na sliku nekog aviona iz novina i pričao im da je to jedini avion koji im je ostao.
    I da, znam da sam tripovao da se avioni obaraju iz pištolja jer sam igrao puno onih 2D pucačina na SEGA-i.

  11. Bio klinac4-5 godina. Moji me ostavili kod babe i prababe u selu, ćale bio negde po Knjaževcu, pa su se stalno cimali kada vide avione da idu u tom pravcu. Ne sećam se mnogo detalja. Sećam se kako mi je bilo gotivno što komšija ima rendžere na kaseti, kako mi je deda pravio mačeve od drveta (kasnije sam i sam krenuo da radim to, i do pre par godina sam i dalje pravio svašta gotovo svakog raspusta kada me odvuku gore), sećam se ili sirene ili zvuka aviona kako preleće, i kako me baba diže i nosi u podrum kada je videla da neko sranje pada prema selu. Ona se kasnije šlogirala i umrla od straha, a to što je palo je valjda neki motor ili nešto od rakete, uglavnom, nije puklo, i do skoro je stajalo ispred seoske škole, mislim da su ga sklonili sada, dugo baš nisam bio...

  12. Да ли сте скупљали флајере који су бацани из авиона?

    Kakvi su to flajeri bili? Ja se toga ne sjećam

  13. Можеш ли ти нешто детаљно о томе? Како си то срао у гаће у подруму, нисте имао тоалет?

    BIČ PLIZ, ŽIVEO SAM NA SELU KOD NAS JE BILA BANJA HAHAHAHAHAHAHAHAHAH OPAAAAAAAA

  14. Pazle što ne tužiš Srbiju za pretrpljeni strah?

  15. E i da, ovo što Peki pokrenuo temu. Brate, koga još u Americi zabole za Srbiju i što ih neko bombarduje, ljudi bre ne znaju ni gde je to niti ih krivim zbog toga niti se radujem kada neki uragan strefi one mučene paore po Luizijani.'

    'NIJE KLINTON KRIV, MI SMO GOMNA!!!!' - američka verzija Gagija Jovanovića

  16. Pazle što ne tužiš Srbiju za pretrpljeni strah?

    Jes, pa da im sjebem državnu kasu i da im userem standard pa da krenu da migriraju u Crnu Goru. Pazl razmišlja strateški

  17. Gde bi studirali kad bi uništili srbiju?

  18. Jedini dobar amerikanac je južni amerikanac, severni su svi govna.

    konačno neki normalan post na temi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.