15 година од почетка злочиначке агресије на Југославију

  1. Meśa
    E Granjka Granjka... Džabe ti obrazovanje, al dobro jebiga, uvijek moš da kažeš kako vas na fakultet na uče kako da budeš čovek.

    Ако се ти зовеш човеком, онда ме могу слободно ословљавати и са ``Лопато``. И захвали се Србима што су покушали да ослободе Сарајево од Алије (то је та твоја ``човечна`` логика).

    Milosrdni anđeo, jel ljudi i dalje vjeruju da se tako zvala operacija?

    Тако смо је ми у Југославији звали, без обзира како се је назвали НАТО зликовци. Шта је спорно? И ви нисте Република, па вас ми тако ословљавамо.

  2. Молим вас опет да се не почне као на јутјуб коментарима :(

  3. И ви нисте Република, па вас ми тако ословљавамо.

    ууууууууууууу

  4. можда је неко и написо, мрзи ме да листам: не постоји име милосрдни анђео то је нека овдашња измишљотина. операција се звала ноубл анвил тј. племенити наковањ. мени се чини да су неки дебоси лоше то интерпретирали и као анвил - ејнџл, ноубл је милосрдно па нека буде.
    http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B4%D0%BD%D0%B8_%D0%B0%D0%BD%D1%92%D0%B5%D0%BE

  5. Dećko, mi jesmo Republika. I to Republika Srpska. Činjenica.

  6. јесте курац

  7. Има овде штуро објашњење око назива.

    Dećko, mi jesmo Republika. I to Republika Srpska. Činjenica.

    Јака република по којој се шепуре свакакви војници из трећег света и бране вас.

  8. ja sam igro igrice

  9. i posle 15 godina se ništa promenilo nije.

  10. ako se necete tuci nemojte se ni svadjati

  11. Ako mene pitate malo su nas bombardovali. Pogledajte Bliski istok i ostale zemlje koje su Amerikaci bombardovali, mi smo pičkin dim za njih. I opet su nam govna na vlasti. A i među običnim narodom. Šta vam to govori? Udrite opet, svaka vam se bomba zlatila.

    E jebiga Meśa, malo mi je državljana Srbije što pljuju državu nego i ti odande došao.

    Ja sam bio kod sestre, sklanjao nju, decu i majku u podrum. Posle sam bio pijan 76 dana bombardovanja. Jedini dobar amerikanac je južni amerikanac, severni su svi govna.

  12. severni su svi govna.

    Бруце ће се сложити да овде не мисли на северноамеричке Индијанце.

  13. U zar ima 15 godina od toga , sjećam se da smo pisali neka pisma podrške vršnjacima koje bombarduju samo vjerovatno je učitelj ložio vartu sa njima. Nije me pretjerano zanimalo šta se dešava tamo jedino to forsiranje od strane učitelja da pljujemo po amerikama i molimo se za napaćenu braću preko Drine. Kada se smirila ta stvar oko bombardovanja uča nas povede za BG na trodnevnu ekskurziju da vidimo nevidljivi avion i šta su agresori uradili od prestonice.
    Ali recimo da vjerujem da je gadan osjećaj pošto se kroz maglu sjećam par uzbuna pri kraju rata kod nas.

  14. Mene bol`o kurac, nisam par dana išao u školu posle Lomi rek`o "Neće nas više" i to je to.

  15. Шта сте радили тада? Читала Шопенхауера и сестре Бронте.
    Како сте све то доживљавали? Онако, кева много паничила, ограничавала ми кретање, мени то ишло на живце.
    Да ли сте мислили да ће бити копнених инвазија? Нисам о томе мислила, и болело ме уво.
    Да ли сте скупљали флајере који су бацани из авиона? Не, слабо сам излазила, углавном сам читала, када није било струје, над свећом.
    Да ли сте излазили на пољану са комшијама као и ја да посматрамо бомбардовање Новог Сада и Београда (из Орловата се видело) Јесам, али ме није фасцинирало, мада се сећам да су у једном тренутку сви ушли у кућу и мене заборавили на ливади јер су се истриповали да ће их они из авона упуцати. Међутим, они су само ниско надлетали, и то ми је било најинтересантније искуство из те године.

  16. Ajde ne seri više, nije me fasciniralo ovo nije me fasciniralo ono.

    Usrala si se u gaće i upišala tri puta dok si vrišteći trčala u podrum.

  17. Е да, са ћалетом сам морала до болнице јер сам пала са бицикле, и у болници сам видела неке рањене људе, али тога се сећам као кроз маглу.

    Usrala si se u gaće i upišala tri puta dok si vrišteći trčala u podrum.

    Океј је и то искуство, не би ми био проблем да то поделим са другима, али зашто да лажем.
    Можеш ли ти нешто детаљно о томе? Како си то срао у гаће у подруму, нисте имао тоалет?

  18. Само сам чекао да неко отвори тему ахаха. Од кад сам на сајту сваке године овог дана неко мора да отвори тему да се препричава како је било.

    Елем, паде ми на памет нешто, па ме интересује и како други размишљају о томе... Рецимо, добар број људи овде због тог бомбардовања генерално презире све што има везе са САД-ом. А оно реално, нас бомбардовала њихова влада (не чак ни они него НАТО, али исти ђаво), дакле политичари и генерали и тако то. Знам доста људи који су отишли касније тамо да живе, и људи који знају какво нам је срање направила њихова земља овде се извињавају због тога кад чују да су ти бомбе падале поред куће и тако то.

    Замислите да смо ми, Србија, неки курац и да фазон бомбардујемо неку Анголу због чега год, јер смо светски полицајац самопроглашени, и онда ти 10 година касније упознаш лика из Анголе, финог бају који ти објашњава да су му српске војне снаге сјебале кућу и побиле пола породице. Јел осећате потребу за извињењем?

  19. Radila Akademija preko dana. Noću gledanje lajt šoua. Bilo i mnogo dobrih žurki. Samo jednom sam se usrao u gaće.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.