Vlogeri

1. Tema je sve vezano za vlogere.Ako pratite vlogove sa youtuba , koje vlogere pratite i volite , kakvo je vaše mišljenje o vlogu uopšteno....

Pošto dosta vas ne zna ni šta znači vloger , da ukratko objasnim:Vlogeri su ljudi koji se snimaju dok iznose neko svoje mišljenje o nečemu.Da bi neko bio vloger poželjno je da bude zanimljiv i što bi se reklo "car".Ima i onih koji ne shvataju da smaraju , pa kad izbace nešto obrukaju se za cijeli život

Ovo su neki od naših vlogera:

Ovo je čovjek koji je popularizovao vlog na ex yu prostorima.Dosta ljudi ga smatra za kralja , a dosta i za budalu.Ja bih rekao da je i jedno i drugo.Prati ga preko 200 000 ljudi , ali u zadnje vrijeme je manje aktivan , zbog kako kaže poslovnih obaveza.
    http://www.youtube.com/watch?v=LDCDiignBRo

Ovo je lik koji snima isključivo tutorijale za trening.Ali ne zanemaruje i parodije , zajebancije i ostalo...I njega prati veliki broj ljudi , skoro 100 000 čini mi se.
    http://www.youtube.com/watch?v=BwzFllKmEs4

Ovu rekreaciju su prvi otkrili Ameri , koji su daleko napredniji vlogeri od naših.

Osim ova dva vlogera ima ih još 2-3 srpskih , a od bosanskih je jedino stvarno popularan Wiissttaa , koji se uvukao u vlog tako što je nenormalno zagotivio Gasttozza.Od hrvatskih je najpopularniji Nkrkan , a odmah uz bok mu stoji Luka's Video Channel.

Da li vi pratite vlog scenu?

2. ja licno volim Nixu Zizu, jednom sam gledao njegov klip i posle toga radio propadanja i zgibove na pritkama od pardajza, sto pitas?

3. Да се тема Трансфер блама не зове тако, звала би се Гастоз.

4. ???????????????????????????????????????????????????????????????????

5. VOLIMO VLOGERE!!!11

6. Jer me interesuje prati li neko sa Vukajlije ovo.

Ja najviše volim Srpske Tutorijale.Cile je legenda.

7. zbog kako kaže poslovnih obaveza.

Jedino ako se u Francuskoj guranje drske od metle u cmar smatra za poslovnu obavezu.

8. Ima li Amfilohije svoj vlog?

9. ustvari ne moraš, nema veze +++

10. Ххахаах да је отворио тему "За дом спремни" мање би хејта навуко.

11. Hahaha u pravi su puppete.Da ne znam kakve obaveze ima , mogao bi da odvoji 15ak minuta da snimi jebeni klip.Ima više fanova od jelene keruše.

12. Kolegice , ako nije previše intimno pitanje , jesi ti muslimanka?

13. Boljo, ako nije previše intimno pitanje, jesi li ti retardiran?

14. Pa vidiš po linku koji sam zakačila da jesam.

15. Nisam Dare.Ako je neko retardiran to si ti , jer svaki dan iznosiš bolestan kompleks prema meni na četu.

Ako ti se ne sviđa tema , razguli!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.