Vlogeri

1. big bad wolf auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

2. Boljo oće da te obezglave ovi dušmani iz dukljanskog kartela

3. Jadan ti dilane koliko si jadan , kako te više ne smori da mi posvećuješ toliko vremena?Kad si mali otkačeni retard kojeg niko ne voli , pa nađeš spas u kompjuteru...Ja tebe uopšte ne mrzim , ne bavim se toliko tuđim životima , posebno ne onim ljudima koje ne poznam.Evo ti smiren i poučan odgovor

"Uvedi toliko vremena u svoj razvoj , da nemaš vremena da kritikuješ druge"
    Beogradski Sindikat

4. Hola Chica Bolja. Buena gujsca

5. Naravno da jesu , američka djeca navikla da im je sve servirano , imaju kameru , ps4 , jedna američka plata je ko 10 srpskih.Ko ne bi bio dobar pored takvih uslova.

Не баш, једноставно има више људи који се тиме баве тамо, размишљају како да деле идеје и смишљају концепте иза сцена па имаш вечег избора. А за то ти не требају паре више но овде.

6. Не баш, једноставно има више људи који се тиме баве тамо, размишљају како да деле идеје и смишљају концепте иза сцена па имаш вечег избора. А за то ти не требају паре више но овде.

Njima je prednost i to što pričaju svjetskim jezikom , pa ih razumiju i ljudi van Amerike.A i da ne razumiju kolika je Amerika , dovoljna je.Tamo ima svakakvih budala koje sve interesuje , a i njihovi ljudi nisu u fazonu kao naši da te zajebavaju ako snimaš.

7. Tamo ima svakakvih budala koje sve interesuje , a i njihovi ljudi nisu u fazonu kao naši da te zajebavaju ako snimaš.

Јел' има код нас влогера који су се бавили неким паметним темама типа историја, наука а не прављене сендвича?

8. Ahahahah jos vukajlija nije skroz otisla u kurac dok ima ovakvih sukova. Lololo

9. AHAHAHAHAAAAHAHAHAHA!!!!

10. Ahahahah jos vukajlija nije skroz otisla u kurac dok ima ovakvih sukova. Lololo

Pošla je u kurac otkad se 2/10 generičan fotošop šuk može smatrati dobrim.

11. Dilan sukno pod precku.

12. Jebote, ja sam do pre fazon minut mislio da su ''vlogeri'' u stvari nakaradno napisan naziv za ''blogeri'', kao fazon dušvani-dušmani.
    fala ti čikaboljo na ovoj informaciji, da ne bih ispao šaban kad napišem nekom blogeru u komentaru ''popušiš mi kurac vlogeru'' ili taj neki fazon

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.