Vlogeri

1. Ne jedi govna, Boljo.

2. Boljo, ispred zareza se ne stavlja razmak.

3. Принцес Озана је пичка и пол!

4. Ja najviše volim Srpske Tutorijale.Cile je legenda.

Питај га да му попушиш. Можда ти да.

5. Pa vidiš po linku koji sam zakačila da jesam.

Ja ne dijelim ljude po nacionalnosti , iako će dosta njih reći Bolja nacionalista , Bolja ovo ono...

6. kolegice, taj ti je transfer

7. Zdravo Čika Šoljo :+)

Kako    si?

8. Принцес Озана је пичка и пол!

Da nije nje, ne bih nikada naučio kako se pravi sendvič.

9. Ne jedi govna, Boljo.

Ne boj se dilane , ne jedem dukljane.

10. Hahahaha e kako sam se smijao kad sam vidio tu malu prvi put.

11. Похана тиквица!

12. Ај банујте дечка да не траћи живот на медиокритетном сајту попут вукајлије.

13. Elem

e cika bolj, slusaj me sad dobro sta imam da ti kazem....pun mi te je kurac vise, vec neko vreme te pratim po forumu kako se izdrkavas...veruj mi u stanju sam da te zgazim od batina zato bolje stani na vreme sa ovim proseravanjem jer cu dovesti sebe u situaciju da robijam zbog nekog malog hemoroida kao sto si ti...ako ti nesto nije jasno kretenu obrati mi se slobodno na pvt, rado cu posetiti tvoje selo da preorem i to malo asvaltiranih ulica sto imate.
    Veruj mi, ovo ti dobronamerno pisem, prekini na vreme dok mi ne pukne film inace ces sam sebi psovati mater sto si ikad pokusavao da se pokacis sa pezosom glupi kretenu, a ja sam za tebe komadant.

14. sta je to zeussick, kakav je ovo sendvic bez mesa, jebo je sir i salata, nisam krava

15. Hahahaha e kako sam se smijao kad sam vidio tu malu prvi put.

Ti ono beše 2000-to godište?

16. Eto taj pezos je bar izliječio frustracije , a ti idalje kiptiš u sebi i jedino što smiješ da napišeš je ne jedi govna , pa da ispadne da si opušten , a u stvari ti dlake s glave padaju.A taj pezos javi li mi se negdje uživo svaku kost ću mu polomit , kao i onom napaljenom debilu daretu.A tebe neću , nekako si mi gotivan tako opušten :*

17. Јел се добија нека кинта сваки пут кад отвориш нову тему?

18. Ne spemujte sa stvarima nevezanim za ovu temu , odavno ste trebali zaslužiti ban.Imate čet za hejtovanje.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.