Prijava

ma neće, sad sledi Izrael i Palestina, dole mora barem jedna atomska da se proba - ove nove još nisu probali na ljudima

Suvise je to frontova u jedno vreme. I sa Ukrajinom su se zajebali. Trebali su da sacekaju da Putin ode sa vlasti (kad vise ne bude ziv) za jedno 20 godina, pa dok se iskristalise ko ce da bude sledeci jer je nama i Rusima uvek problem kad ode vodja.

Ne mogu, ne volim zimu.

rekla mu je da ne voli zimu...

Pušti je Paninaro, misli da ako je neko i nešto na Vukajliju da ima prođu kod mene. Eee sestro, treba još muda da ti narastu da bi ušla u vidokrug mog sviđanja.

treba još muda da ti narastu da bi ušla u vidokrug mog sviđanja

Ja ovo ne bih komentarisao. :)

treba još muda da ti narastu da bi ušla u vidokrug mog sviđanja

Daleko bilo, daragoj :)

od rusa nisam dobio ništa, ali sam zato od ruskinje dobio pičke.

od rusa nisam dobio nista ali zato sam od eu i amerike dobio bombe

Poznavala sam jednog Rusa koji je stalno brkao ''labavo'' i ''lavabo''. Ovako je bio ok lik. Znači Rusi brkaju ta dva pojma. Dotle doseže moje znanje o Rusima.

Dobio sam komšiju Rusa. Doselio se iz Italije, ima godinu dana, i kad je ova golden lady za čarape došla ođe, kupio kuću blizu mene, tih miran čoek, venčao se i dobio decu sa našom, domaćom... Uz to da dodam da ima odličan ukus! Dotle doseže moje iskustvo sa Rusima.

Rusi su manijaci u sredenjevekovnim turnirima, dolaze u titanijunskim oklopima koji su triput lakši od čelika i vedžbaju mačevanja po dvadeset godina, plus okupljaju reprezentacije od 150 ljudi i lemaju sve i svakoga ko da im nisu rod. Jedino Ameri mogu da im pariraju po brojevima, ali džabe im kad u masovnom fajtu izdrže samo pola minuta. Ukrajinci, Belorusi i Rusi - ceo taj Istočni blok je poludeo za bohort borbama i od toga su napravili borbenu disciplinu. Dotle mi doseže iskustvo sa Rusima.

A ja sam mislila da sam ja loše prošla kada je taksista iskoristio što nam je bilo hitno pre dve godine, te rebnuo 1500 od Trga Republike do Borče.

govna smrdljiva....zato necemo da maknemo odavde gde i jesmo, niti kolektivno zasluzujemo bilo sta dobro...koji jebeni epilepticar mrtvi bahati

pa dobro to je taksista. ako uzmemo da je prosečan taksista pokvarena jajara a prosečan crnogorac ogavna brđanska gomila smrdljive kravlje balege možeš misliti kakav lik ispadne kao kombinacija toga

Када би људи причали само о ономе што знају, мало тога глупог би имали да кажу. Моје ``искуство`` са Русима сеже све до 1917. када су их моји угостили у Београду (дословно). Од тада се у мојој фамилији причају само лепе приче о Русима, а и ружне приче о Бољшевицима. Касније се испоставило да они ``Руси`` (Совјети) што су дошли 1945. у Београд представљају највећи шљам и олош од руског народа. К`о наши комунисти - манијаци, силоватељи, палитељи, крволоци, без манира и културе. Имам пар пријатеља Руса који исто тврде, мада су они сада доживели катарзу, након пада комунизма. Други људи.

Живео Путин, живела Русија. Антируси, пушите курац и цркните.