Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
И СВЕ ЂУТУРЕ ДА СЕ ВРАТИ ВОЈВОДИНИ!
ЗЕМУН ЈЕ НЕЗАВИСТАН МАГИСТРАТ! МОГУ ДОБРОСУСЕДСКИ ОДНОСИ СА ВОЈВОДИНОМ!
Eto, da se Turcima vrati turkso. A KuKovcima njihovo. Milim, zar mislite da je moja priča o germanobuljodavačkom mentalitetu bogradžana laž?
http://vukajlija.com/jeb-o-te-beograd/571193
Zemun treba da bude distrikt. Zemun Di Si.
Смрди.
E, da. Glasaju za Čedu pa se onda bacaju kamenom na pedera.
Zemun da bude Vašington, a Novi Bgd Baltimor.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201403/667736/stavi-i-ovu-protivgra.jpg
Meni je nejasno ovo: kako možeš pljuvati po nečemu što nikada nisi probao? Preciznije, u slučaju ove teme i Beograda: ljubio Njena bedra kraj Dunava, ili na Ceraku, izučavao kafane, muvao kontrolore za kartu, jeo pljeskavicu u onom-ne znam-kako-se-zove, riječju: upoznao grad.
Dođe čovjek i popljuje ti grad a prošao kroz njega jednom, pogledom, na karti, nenamjerno.
Brate, jebali ste se sa švabama u po šupka.
Beograd ne možeš da mrziš ako si živio u njemu duže od mjesec dana. Ovo sve što ga pljuje prošlo je kroz njega, eventualno bilo par dana, osjetilo gužvu, džungla je ovo ne mogu ja, pu jeb'o vas Beograd i slično. Moja bivša riba, na primjer, je mrzjela Bg iz dna duše, a bila jednom u njemu, otišla u Ns da studira, dolazila kod mene vikendima jedno 2 godine, posle mi kaže da se zajebala, da je trebala u Bg da upiše. Treba osjetiti i ono izvan gužve, jutro na Kališu, Adu u popodnevnim proljećnim časovima, lutanje starim gradom posle kafane, Skadarliju, upoznati ljude, duh grada, a ne odma' jebite se Beograđani, siđoši mršte u vaše selendre i slično.
Samo da znate, jebali su se i sa turcima u čmar.
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/455760/Mrzim-Cecu-mrzim--narodnjake
ovaj film mozda razjasni neke stvari.
sto se mene tice,neka svi koji vole beograd budu naseljeni tamo.
Sanitarni, tih debila kao ta riba ima 0,01% u Beogradu. U svakom mestu u Srbiji ima više ljudi koji mrze Beograd, nego ovakvih kao ta dijabola iz tog filma. Nju čak u principu najviše i ne gotive Beograđani.
ovaj film mi deluje mnogo interesantno, kao i protagonistkinja. Ima li neko torente, jel može to da se vidi negde preko interneta? Ustvari poenta filma je kakve je posledice beograd na nju ostavio, a ne sama njena priča. Ona je bit.
ne znam,ne ulazim u njenu pricu,al videcemo koliko ce biti popularan njen film ili odjek onoga sto je napravila.ko sve danas misli za sebe da je beogradjanin.meni ne smeta,kako ko voli.
beograd je kul, volim kad dodjem. uglavnom los rostilj - ok provod.
mrzim samo sto je mnogo vruce leti, jebes ga ne moze da se zivi kad se zapece beton...
nisam iz beograda i tek tri godine živim ovde (otkako sam upisao fakultet); mnogo volim smederevo u kom sam odrastao ali obožavam i beograd.
mrzim jebene ljude u beogradu, samo šetajući po ulici i vozeći se u prevozu tačno vidiš koliko smo mi jedan odvratan, prljav, nekulturan narod, i to u najširem spektru varijeteta. nekad imam osećaj da je sav šljam ove zemlje došao u beograd i da u provinciji narod nije takav - a opet, možda ovde jednostavno samo imaš priliku da vidiš sve strane priče.
ali sam grad neverovatno volim, svi su već pre mene ispisali zbog čega treba voleti beograd. iako sam realno dođoš u beogradu se mnogo dobro osećam, da ne kažem - kao svoj na svome (:
Vid' Fokusa, Smederevca.