DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

  1. Da, faličan crtež, nema lignji, čempresa, risova i komaraca. Propade teorija evolucije, jebem ti faličan crtež.

  2. Nema zebre i rakuna.

  3. De je kišna glista?

  4. Kakvi ste bre to elitisti... Evo ja sam Pravoslavac, doduse los vernik i gresan covek ali ipak Pravoslavac.

  5. Kako je zirafi izrastao vrat. De je źirafa?

  6. I ja sam grešan čovek.

    Kako je zirafi izrastao vrat.

    Čitala je slonu novine preko ramena u gradskom prevozu, pa se tokom stotina hiljada godina istegao.

  7. Utesio bih te da je dobro sto smo toga svesni i tako to, ali nema vajde...
    Za utehu, ja sam saznao za dva dogmatska leka. Neka me neko ko bolje zna demantuje ako gresim.

    Prvo, ma koliko da si gresan bio za zivota, ako uspes da se ispovedis na samrtnoj postelji-sve ti je oprosteno. Ocigledan problem je znati kada ces da skviknes i naci svestenika koji je voljan da te ispovedi bas tad.

    Drugo, kazu da ako se neko iz porodice zamonasi, iskupljuje grehe porodice sedam kolena. Kako stoje stvari ako ti se zamonasi recimo Zenina rodjena Tetka? To se sigurno odnosi na moju decu, ali da li ima sanse da se i ja tu provucem?

  8. Ja mislim da su to srpska čaranja i vračanja. U hrišćanstvu može ti biti oprošteno samo iskrenim pokajanjem. Džaba ti ispovest i jurenje popa pred smrt, džaba slanja tetke u manastir. Boga nemoš prevariti tako providnim trikovima.

  9. Valdemare, znaš koliko te poštujem i sve ali mi dođe da te išamaram kad vidim da se na nekoj ovakvoj temi raspravljaš sa rasnim.

  10. Hahah, možda bi mi prijao neki šamar da me otrezni :) Dosadno mi bre, ne mogu da spavam i ne znam šta da radim drugo. Nisam baš ozbiljan u raspravi.

  11. U hrišćanstvu može ti biti oprošteno samo iskrenim pokajanjem.

    Imam ja druga, zovem ga Ali Hamnei, bas je ono u veri, i on mi je to i rekao. U svakom slucaju ti mislis na Pravoslavno Hriscanstvo? Kod katolika bi samo trebao da odem kod Zupnika da mi kaze da sacekam? Ono, plati 25 misa za pokoj duse onoga koga si dalekobilo ubio, i bez keksa sa cokoladom uz caj deset dana?
    Sta ga znam, i to iskreno pokajanje je relativna stvar kako vreme prolazi. Cas ti se cini da si bio u pravu sto si uradio nesto i da je vredelo, cas se izistinski kajes i vratio bi se da ispravis. Tako da je i to stvar momenta. Predomislis se bezbroj puta, evo ja sam u zadnjih dva meseca gotivio Ruse, a sad opet mislim da su govna, a i ceo zivot ih ne gotivim, ali ako razjebu ove pedere, onda cu ih opet gotivim i tako...

    Boga nemoš prevariti tako providnim trikovima.

    Njega ne mozes nikako prevariti, i ja se slazem. ALI kako mozemo da budemo sigurni da neki od mehanizama za koje Crkva tvrdi da rade (kao to ispovedanje pred smrt) ne funkcionisu? Tad se sigurno i iskreno kajes jer znas da si gotov, kad ces ako tad neces? Znaci taj uslov je ispunjen.

  12. Kapiram da 17 zanimljivijih stvari u 30 sekundi možeš da navedeš odmah od ovoga.
    Nemoj voziti Juga a imaš Ferari u garaži.

  13. Tad se sigurno i iskreno kajes jer znas da si gotov, kad ces ako tad neces? Znaci taj uslov je ispunjen.

    E jebi ga, na taj način se svako iskreno pokaje, bar iz straha. Ali to nije iskreno. Treba da shvatiš gde si grešio i zašto, to treba da bude pročišćujući proces, a ne da kažeš: Bože, kajem se, i onda sve da bude ok.

  14. da li i zivotinje idu u raj i pakao?da li imaju dusu? a drvece? a amebe i paraziti?

  15. i profesionalni paraziti?

  16. http://zerobs.net/media/Atheism-vs.-Nihilism.jpg

    atheism
    Pronunciation: /ˈeɪθɪɪz(ə)m/
    Disbelief or lack of belief in the existence of God or gods.
    (preuzeto sa oksfordskog rečnika)

    http://static.fjcdn.com/large/pictures/12/ec/12ec20_380213.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.