Prijava

Zlatan je osvajao u svakom klubu titulu,
Malme,
Ajax
Juventus
Inter
Barcelona
Milan
PSŽ
Zavidan podatak?

E sad ozbiljno, da ja odlučujem i da imam neku moć, onda bih automatski Maradoni dao titulu najboljeg. Čovek je od prosečnog Napolija napravio ekipu (bukvalno ih je sam nosio), a ako ni to nije dovoljno, onda možemo i reprezentaciju Argentine i uspehe iste za vreme Maradone koristiti kao argument. Mesi neodoljivo podseća na njega, na klupskom planu je osvojio sve što se može osvojiti, ali nedostaje mu ono nešto. To nešto ćemo nazvati zlatom na SP-u. Mada, možda ni ovo nisu realni parametri, jer po tome jedan igrač iz Litvanije neće nikada biti najbolji na svetu, taman kad bi po sezoni zabijao 100 golova i imao isto toliko asistencija. Zašto? Zato što su male šanse da taj igrač osvoji prvenstva Evrope i sveta. Možemo sad ovdje pričati i o tome kako se fudbal promenio, kako ovo - kako ono, ali oni koji su bili maestralni fudbaleri u prošlosti bi i u ovim uslovima igrali odlično. Genijalci bi isplivali na površinu, bez obzira u kojem su vremenu smešteni.

Trebala bi se uzeti i konzistentnost kao jedan od faktora. Jer, kako ćemo u isti koš staviti nekog ko je 2-3 godine igrao dobro i nekog ko je barem 6-7 sezona mamio uzdahe širom svetskih/evropskih terena. Ovo možda najviše ide u prilog Mesiju, koji ukoliko nastavi u ovom ritmu, neće imati konkurencije. Momak je mašina i svi se pitamo koliko on još može. Može li bolje od ovog? Onda dobijemo odgovor da može.

Možda na prvu ono Admirovo pitanje izgleda čudno, ali na mjestu je. Zašto Zidane, a ne Xavi? Da li (isključivo) zbog 2 gola u finalu Svjetskog Prvenstva '98 i gola protiv Leverkuzena? Jer, ako pogledamo SP u Francuskoj, onda možemo reći da je Thuram bio bolji od Zidanea. I važniji igrač u Jaquetovoj reprezentaciji. Zidane? Zabio je 2 gola glavom protiv Brazila. Čisto da se zna kako je to izgledalo. Njegovo znanje niko (ponajmanje ja) ne može osporiti, ali treba razgraničiti neke stvari. On nije bio vođa te Francuske kao što je to bio Platini u njegovo vrijeme (1984. godine). Ali, treba biti iskren i reći da Francuska ne bi nikad bila u finalu 2006. da nije bilo Zinedinea. Tad ih je kao "uskoro umirovljeni" starac vodio do srebrne medalje. Ali zlato je zlato.

ma i ja sam u pocetku mrzeo messija, fazon aviridz srb napred mancester igra nemandza napred ronaldo sa njim, bolji je od onog pacova kolko je visi al kurac prejeba ga omaleni mesi, jbg neke stvari su ocigledne i ako si imalo objektivan glasaces za messija

stop haks kajgani

Stevane baš si stopirao kajganu :)

Ne vređam te lepi znaš da volim te ali ne prihvataš činjenice. Čuj ne pada njemu na pamet da pusti klip. Pa pusti, nauči nešto. Vidi šta igrač treba da ima da bi bio najbolji a to što treba da ima nisu Ćavi i Iniesta. Brzina, kontrola lopte, udarac itd. Liku upute loptu i ugase jebeno svetlo i on na osnovu milisekunde proceni gde će lopta biti za 2 sekunde u mraku tj koju putanju će da ima. Kapiram da ima iza sebe tim od 100 ljudi koji vodi računa o njemu, doveo je sebe do savrenstva bukvalno i nikad se usuditi neću za njega da kažem da je najbolji. Nije to tako lako. I uz to je i maneken. Jedino ako to ne voliš. Ako mi kažeš da to ne ide jedno sa drugim podsetiću te na Bekama koji je kao maneken zaradio mnogo više a ni dan danas niko nema bolji centaršut od njega. Mesi to tek neće biti, taj najbolji. A ako nećeš da prihvatiš ovo kao argument daj onda da definišemo šta je to najbolji svih vremena tj šta taj treba da ima jeri neće moći ovako.

E a jeste razmislili možda o tome koliko je fudbal nebitan, ne znam xD

Nebitna idi otvaraj daun teme jebo te Vo iz kupusa u pupak odjebi sa ove svete teme

SN poizdodiruj mi Bekama. Možeš da biraš da li ga želiš ćelavog ili izblajhanog?

Muslimanka je ona ja mislim, voli ćelave xd

Koliko je ovo daun sa moje strane stidim se axaxaxaxa

Fudbaleri su bukvalno glorifikovane dvorske lude, prestanite da se ložite

unose se novi elementi drame

kosarkasi su zgodniji od fudbalera

Prestani da tražiš kurca verbalno, neće te niko zaista jebati.

Јесте, Деки. Али је и отишао из Интера у замену за Етоа, Интер узео ЛШ. Оде из Барсе, Барса узме. Сви ти тимови су увек међу 2-3 главна фаворита за титулу или су бар били у то време (не знам за Малме једино), али ваља узети и ту ЛШ јбг, ипак је имао бар 10 покушаја у јаким тимовима. Бруталан је Златан, али недовољно за најбољег у историји.

A ako nećeš da prihvatiš ovo kao argument daj onda da definišemo šta je to najbolji svih vremena tj šta taj treba da ima jeri neće moći ovako.

Па мени је најбољи неко ко доноси својим тимовима успехе и увек вуче тим, што се види и у статистици и гледањем саме игре. Мислим да Меси то ради много добро и да то већ траје невероватно дуго.

Ako ćeš tako evo Ronaldo vuče Portugal saće šesta godina. Sve što su postigli malo ili mnogo duguju njemu. Ne može tako. Daj drugu definiciju.

deky_aod
Prestani da tražiš kurca verbalno, neće te niko zaista jebati

Dozvoli mi da ti predstavim mog prijatelja i autora ovog sajta Pseta88 zvanog Deny