Prijava

Ovo postaje rasprava ko Zvezda i Partizan. Nikad se neće priiznati sa suprotne strane ko je bolji, pa sve i da se dokaže. Zato ja kažem Tijeri Anri.

Evo ti sutra na Parku prinčeva zakazano Zlatanovo krunisanje.

Па мени је најбољи неко ко доноси својим тимовима успехе и увек вуче тим, што се види и у статистици и гледањем саме игре. Мислим да Меси то ради много добро и да то већ траје невероватно дуго.

U potpunosti se slažem, što možeš videti i u mom prethodnom postu - mali apgrejdovani Maradona.

Zamislimo da su devojke „lopte“ i videcemo kako se kosarkasi, a kako fudbaleri ponasaju prema njima („loptama“ ->devojkama :D ) ?? Pa ovako: -fudbaleri trce za loptom na kraju je sutnu u gol i vrate se na sredinu terena.. :D Dok kosarkasi trce uporedo sa loptom, na kraju je i oni ubace u kos, ali se ispod njega bore sa jos petoricom igraca da je ponovo uhvate… ;))) ♥

Dozvoli mi da ti predstavim mog prijatelja i autora ovog sajta Pseta88 zvanog Deny

Tačno bi joj Deny napravio opekotine od trenja u pički ili (pičci?)

Zamislimo da su devojke „lopte“ i videcemo kako se kosarkasi, a kako fudbaleri ponasaju prema njima („loptama“ ->devojkama :D ) ?? Pa ovako: -fudbaleri trce za loptom na kraju je sutnu u gol i vrate se na sredinu terena.. :D Dok kosarkasi trce uporedo sa loptom, na kraju je i oni ubace u kos, ali se ispod njega bore sa jos petoricom igraca da je ponovo uhvate… ;))) ♥

loool

Бохор

Ako ćeš tako evo Ronaldo vuče Portugal saće šesta godina. Sve što su postigli malo ili mnogo duguju njemu.

На овом Светском су били ужасни. Са Реалом је премало урадио за ових неколико година, у поређењу с Месијем. Статистика им је обојици предобра, али резултати тимова све више иду у прилог Месију.

али резултати тимова све више иду у прилог Месију.

Grizman disapruvz

Liku upute loptu i ugase jebeno svetlo i on na osnovu milisekunde proceni gde će lopta biti za 2 sekunde u mraku tj koju putanju će da ima.

Daj bre Boh, stvarno misliš da nema još 10 fudbalera koji ovo mogu da urade?

A pazi sad ovo. Barselona ima tim koji bukvalno diše kao jedan, uigrani do bola odlični fudbaleri i držali su formu konstantno dugo.
Real je od zadnjih 10 godina 8 bio skupina najboljih fudbalera sveta, ko ono kad uzmeš na Soniju koji su u svakom trenutku mogli da pobede svaki tim na svetu sa 5 golova razlike ili da izgube od levantea kući pred 100 k ljudi. Zato razlika trofeja
Portugal brate... Na osnovu njega ne možeš suditi. To su cigani klasični nema on tu šta da uradi da ne budu užasni dok je Argentina uvek bila ozbiljna sila

Može i Ožegović to.

Duksone nisi ispratio od početka temu kapiram. Naravno da ima. Da li je Mesi jedan od njih? Ako jeste kako onda da ocenimo najboljeg. U ovom pravcu ide tema

Više gotivim CR7 od Mesija ali ne smatram ni da su trenutno najbolji a kamo li svih vremena.

Trenutno jesu jbg, svih vremena ne znam baš

Kad smo već kod argentinskog sporta, ako Huan Martin Del Potro ima nadimak Delpo, da li možemo Federika Delbonisa zvati DELBO

Miler, Zlatan, Aguero, Nejmar, De Rosi?

Grizman disapruvz

Не видим како.

Бохоре, у суштини, једино око чега се може расправљати јесте то са саиграчима. Меси у Барселони стварно има одличне саиграче и уиграну екипу. Е сад, што се тиче Аргентине, мислим да је друго место са оним тимом успех. Није Аргентина уопште толико јака да је све сем злата неуспех, поготово без Ди Марије у одлучујућим мечевима. Немачка је екипа и по у поређењу с њима и мислим да без Месија не би била онако густа утакмица (могло се десити да Аргентина победи). Мада, да је ту заблистао и сам их победио, мислим да више не би било никакве расправе.

Не видим како.

Atletiko Madrid? El Čolo? Arda Turan? Koke? Ring a bell yet?

A pa i nisam, malo sam bacio pogled na početak teme, ali se sve razvilo u ljutu nostalgiju, pa sam mestimično čitao. Oprosti jako.

A da ne ponavljamo sad floskule da je nemoguće odrediti najboljeg u istoriji, jednostavno su sve drugačiji tipovi igrača.

Jbg, gledao sam i Mesija i Ronalda i definitivno mi je Mesi bolji. Fizički je možda Ronaldo dominantiji, ali mi Mesi deluje tehnički malo potkovaniji i lepši za geldanje. U svakom slučaju je to kod mene subjektivno, možda Mesi nije najbolji u istoriji, ali je bolji od Ronalda.

Једна титула. За 11 сезона, Меси има 7. Ронадло за 5-6, једну. То су те неке нијасне јбг