Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Ne, nego 5 potpunih idiota se vozi u camcu i kupi po 2 nesrecnika, dok u njegovom camcu samo on i ovaj baja u vodi kupe po 5-6, sto je jedino logicno.

2. YouCantHandleTheTruћ
    https://pbs.twimg.com/media/Bn_EaerCYAAZfVV.jpg
    БРМ БРМ БРМ БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ!

Ovo ko na Titaniku. Sve prazni čamci utekoše.

3. pa nisu ga videli, prišao im s leđa

4. Izignorisaste moj predlog o naoruzavanju raseljenih, ugrozenih i clanova porodica nastradalih, a potpuno sam ubedjen u to da bar tri miliona ljudi ne bi imalo nista protiv oruzanog napada na zgradu vlade i pojedine lokalne samouprave. Cak biste vinovnike takvog ispada proglasili nacionalnim herojima, zar ne?

A sta biste vi ljudi u stvari? Hm? Ovo je vise nego legitimna vlada, dosla je na vlast postenim izborima, poverenje u ove ljude pokazalo je mnogo, mnogo ljudi. Ti ljudi, glasaci, uzrok su - ne konkretno poplavi - vec sveukupnoj situaciji, nista veci nego sve tihe bundzije koje pasivno propagiraju uklanjanje ove i svih prethodnih, nista drugacijih oblika vlasti, a da im za sve ovo vreme ni na pamet nije palo da preduzmu ma kakav rizik i da se angazuju.

Niste uspeli cak ni vase glupave roditelje i komsije da odgovorite od davanja vlasti u ruke jednom coveku. Niste ni pokusali. Na onog jebenog Cuckovica niko u Obrenovcu ni jaje nije uspeo da baci, ljudi su ga posteno istrpeli, i njega i sve njegove. I sad cudjenje i cesanje po glavi! Poslanici nece da se odreknu parica, haha, a zasto bi!?

Krivac za ovu, kao i sve prethodne katastrofe ste vi - mladost i inteligencija ove zemlje, zbunjena, neodlucna, letargicna..Slaba. Kukavicka. Vi ste svoj sopstveni potop.

Nemojte me pogresno shvatiti, ili me uostalom shvatite pogresno, mene boli kurac, ja u ovom sranju nisam izgubio nista. Kise su mi sjebale krov ali to u ovoj situaciji nije ni vredno pomena. Neka Obrenovcani, Ljizani, Paracinci, Krupanjci i ostali raseljeni ganjaju odgovorne - ako imaju muda i ako hoce. Ili da sacekamo sledecu posast.

5. Ja sam protiv samo iz jednog razloga - koja vojna ili gradjanska hunta bi dosla na vlast? Neka sposobna vlast puna intelektualaca i boraca za demokratiju, ili bi se pak na vlast probila jos jedna grupa grebatora i oportunista?

6. Kakva kurac demokratija?

7. Jel neko vec rekao da je poplava bila izvesna posle one kise i samo degenerik to ne bi pretpostavio i da sa tim u skladu nekome(nekima) treba jebati majku majcinu?

8. Poplava je bila izvesna i pre kiše, javio RHMZ uredno.

EDIT:

Evo fotke koja je već postovana i ovde...

https://pbs.twimg.com/media/BoGczcXIAAA3SRu.jpg

9. Данас у Информеру је објављен чланак о Чучковићу и срцепарајућа прича да је децу тек видео на телевизији. Ако је он својом немарношћу угрозио и своју децу, онда нема шта више да се прича. Дебели је зрео за затвор.

Izignorisaste moj predlog o naoruzavanju raseljenih, ugrozenih i clanova porodica nastradalih

Апсолутно си у праву, али како су људи нервно растројени, то је мало теже извољиво јер би довело до потпуног хаоса, до грађанског рата. Не би се знало ко на кога пуца.

Синоћ сам написао километараски пост баш због оваквих ботова који се улизују Вучићу, председницима општина, а први људе називају љигавам, мишевима, стринама, пичкицама. То су ти ботови који су седели за компом ширили само информације о Вучићу, а не шта се дешава у граду; који су давали закаснела и нетачна обавештења, а сад први мере ко је колико песка сипао у џакове, ко је колико џакова пренео, ко је донео више хуманитарне помоћи, ко је више порука послао на 1003... Лајави безмозгаши, јеб'о им пас матер!

10. Чиме да се наоружа народ кад ни Војска нема сад чиме да се брани ако евентуално нападну Бугари?

То је прича чија је реалност у рангу Жајковог јебања Весне Змијанац.

11. А шта је са силним тетејцима и ловачким пушкама?
    Свака кућа мора да има макар то, није за Бугаре ал' довољно за један добар линч.

12. Bacje jel tacno ovo za kosjeric za zmije i pacove?

13. Чучковић каже да га боли курац за оптужбе. Добро, вода ће се повући, али кад му дођу Лимар, Торима, Данкан и још неколико десетина хиљада истих таквих да видим шта ће да им каже.
    http://www.nadlanu.com/pocetna/aktuelno/drustvo/KASNILE-SIRENE-Obrenovcani-tuze-predsednika-opstine-za-zrtve.a-235834.295.html

14. Bacje jel tacno ovo za kosjeric za zmije i pacove?

kaze mi koleginica, ona je iz Paracina, da je tamo show sto se tice zmija... bukvalno ih svuda ima. I to ne one male, nego dve kile komad...

15. Pa Cuckovica boli kurac, jer je ocito konsultovao Beograd, ne bi taj na svoju ruku nista radio - uostalom, potvrda toga je da je slinavi mali pozvao Obrenovcane da NE NAPUSTAJU kuce. A opet, slinavi mali takodje nema svoj stav ni o cemu, vec je zvao Njegovo Pickoustastvo za misljenje, i rekli mu tako.
    Da je bilo koji drugi scenario postojao, taj Cuckovic bi vec bio uhapsen, jer nije SNS.

A pazite ovaj nivo bezumlja i idiotizma - http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_sat/s_palanka_osnovci_sakupljali_leseve_zivotinja.83.html?news_id=77224

16. kaze mi koleginica, ona je iz Paracina, da je tamo show sto se tice zmija... bukvalno ih svuda ima. I to ne one male, nego dve kile komad...

Ај што су две киле комад него што су отровнице. Надлежни вичу да су то обичне водене змије, да су неотровне, кад оно на једној слици видех како један држи шарку.

17. Врло могуће ово за змије. Верујем да то нису измислили, можда само преувеличали. У сваком случају ја кући не идем док се та говна не потамане, контам да ако бих видо више од две на једном месту почо бих да вриштим ко жена.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.