Prijava

truće, sto posto je legalno ako je manje od 19.000 mesečno, a toliko niko od nas nema - samo staviš svrhu uplate "pomoć za raseljene u poplavi"

Malo teže ću odavde da dodjem u Obrenovac, jerbo sam daleko mnogo, a i ovde kod mene je poplavilo poprilično. Za ostale vidove pomoći, slanje neke robe ili para, tu sam, ako se organizujete za neki račun ili slično.

Zna li iko šta je sa bratom Skočkom. Verovatno je da će (hvala Bogu) hrane biti na pretek, ali izgleda sada ljudima fali tih sredstava za čišćenje kuća i nekih fenova sa sušenje zidova.

truće, sto posto je legalno ako je manje od 19.000 mesečno, a toliko niko od nas nema - samo staviš svrhu uplate "pomoć za raseljene u poplavi"

Ја сам убеђен да би се скупило преко 19.000.

Али не капирам је л' мислиш да то може на нечији текући? Ако може, није проблем да пребацимо на радојацијин, само да му не скину три пута са рачуна у продавници. :)

Ne kapiraš me - 19000 PO OSOBI KOJA UPLAĆUJE, nebitno je koliko novca skupi taj koji dobija novac, sve dotle dok ne pređe pola miliona ukupna uplata, a i onda nije problem ako od tih para na kupi kurve i kokain

naravno da može na tekući, šta koga boli kurac zašto sam ja sa svog tekućeg prebacio Lavandi 300 dinara

eto onda marsovka kad se vidi danas sa njom nek joj trazi br ziro racuna (da da sigurno ga zna napamet u ovakvoj situaciji) i resena stvar

Аха, ОК, онда да се јави Радојација, да видимо да ли је за то да скупљамо код њега.

naravno da može na tekući, šta koga boli kurac zašto sam ja sa svog tekućeg prebacio Lavandi 300 dinara

ОК, јасно ми је да до 19.000 значи да не дајеш плату некоме, па то може.

JAS
чекај био је још неко из Добоја, јел онај огњетина или тако нешто?

Jes ognjetina. Ja sam poslao poruku na fejsu njemu i Skočko, al' ono kada se dokopaju fejsa znači da su u kakvoj takvoj normali.

YouCantHandleTheTruћ

Аха, ОК, онда да се јави Радојација, да видимо да ли је за то да скупљамо код њега.

Nisam. Stavio sam prst na čelo i Čakec je ispao u pravu. Ako već hoćete dajte njihove račune pa da ide direktno. Banaka hvala bogu ima kolko oćeš.

Ovako da uzmem na sebe odgovornost da skupljam pa posle da se vijam sa ljudima ko je koliko dao i ja sam dao više ovaj manje pa da se sprdamo neću. Il da se skupimo na vosu i da damo prvoj osobi koja će doći u kontakt sa njima.

Ја још мало идем до Ушћа са неким ортацима, чуо сам да тамо фали људи, па ко хоће нек дође.

I ja bih rado išao, ali sam i ja malo podalje, u Kuli, od mesta gde je pomoć potrebna. Mada, ako nas (me) usere dobra organizacija, imate par ruku više na raspolaganju.

E sad, pošto svako ima neku svoju foru da pomogne, ja računam da odradim to na način na koji sam to radio mnogo puta do sada - javnom svirkom.

Razmišljam na trgu u NS-u ponovo da organizujem to, pa ko je u mogućnosti da svrati malo i da se ispričamo i odsviramo, otpevamo nešto zajedno i sakupimo koji dinar, neće biti bog zna koliko, verovatno, ali opet će biti nešto.

I ja sam čula da treba da se pune džakovi kod Gazele...

Ја бих стварно волео да дођем да помогнем, али зависи и када ће та организација бити спроведена у дело, због обавеза. Ако будем у ситуацији да могу да дођем, рачунајте и на мене.

Proverite informaciju, drug me zvao kaže radili, utovarili, pa im rekli da idu kući za sada...

Ja ću da se upišem, pa ako dobavim neke odeće kući što imam i ako uspem da obezbedim auto za transport koječega, javljam se. Ne mogu bog zna kol'ko da pomognem, ali nešto mogu.

Jeu li se javljali Skocko i Ognjetina? Ja sam mu poslao SMS, ali niti znam da li koristi taj broj jos uvek, niti da li su mobilne mreze u funkciji tamo.

Јавила ми сад Скочкова сестра да су у реду и да није било никаквих проблема. Сад, да ли су били потпуно заобиђени, то не знам.