Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. Znaš kako. Ako ih obučeš na golo, tj. na gaće (a bilo je slučajeva) i radiš unutra ne providi se. Al ako radiš napolju onda jeste, onako lečka providno.

  2. Sta smo resili na kraju, subota?

    Hocete mi reci da se niko do vas nece zapiti u petak vece? :)

  3. A što bi zapijanje od petka smetalo akciji u subotu? Čovek mora da bude jak, da izdrži...

  4. I to sto kazes, nece mi biti prvi put.

  5. Ja cu se zapiti u petak 97%

    Provide se na suncu, papir tanak a rupicast.

  6. Pa sorc ispod i molim lepo.
    Stvarno, proverite koliko cega treba da se ponese, da ne banemo neopremljeni ako cemo vec mamurni.
    Ja cu da kupim rukavice, gumene cizme imam, jel treba jos nesto?

  7. Serum protiv ujeda zmija najverovatnije, moze i set za egzorcizam ako budemo otvarali one šupe što ih pomenu lavanda.

  8. NOVA AKCIJA, RADNA SUBOTA 14. JUN
    Ponesite rukavice, čizme, vlažne maramice, vodu, neki sendvič
    Prijavljeni:
    1. Natnat
    2. Džoni
    3. Mrs. Raven
    4. crnigrujan
    5. Valdemar + lepša polovina
    7. Pseto
    8. Луди Чак

  9. I rakiju. Mislim, ja bih mogla da ponesem nešto dezinfekcije radi. :)
    Btw, da li je neko gledao prognozu?

  10. Subota, od 18-27, sunčano.

  11. Jaoj Rejven lutko pametna, rakija. Ne moze se samo na pivu raditi teski fizicki posao ja sam covek koji radi na mesavinu.

  12. Banujte me sto koristim humanitarnu temu za prubavljanje dobiti u vidu 4 plusa, los sam covek :(

  13. Moram da se izvinim, ali stvarno neću moći u subotu. U nedelju sam slobodan.

  14. Nema frke Blejki!

  15. Obavezno bar bocu asepsola iz apoteke, razblaženog, sa prskalicom. Maske obavezno, smrad je da umreš. Lepo bi bilo znati imamo li tu nekog alata, ako ne, ja bih doneo šta treba. Ne znam šta treba. I doneću valjda neko pečeno pile i neku brlju ako mi je diler još živ :)

  16. Lopatu i pajser Pseto ima u kombiju.
    Maske kažeš? Pa prošli put smo ih imali...jes smrdelo, ali smo se smorili i pobacali, nismo mogli da pušimo k'o ljudi, posle smo se svikli, al ajde, uzeću u apoteci ja za sve, ne morate oko toga da se smarate.

  17. Sad smrdi gore nego pre, zato maska. Ja da donesem onda neko sekirče, čekić, šrafcigere i zezancije za zube :) Pazite, vruće je, znoj se sliva u oči, a ko zna kakav... Poželjna je znojnica ili marama za čelo, da upija.

  18. A ima fora da se na masci probuši rupa za pljugu :)

  19. Nemam pojma ni šta ćemo da radimo. Kaže Lavanda da ćemo da gulimo zidove i izbacujemo mulj iz šupe u koju nije ni ulazila.
    Mislim da ćemo da smrdimo, al' ne mari, naši smo.

  20. Sami obezbeđujete sendvič? šiiiijeeeeeeeet

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.