Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A pocetak Nesine himne u tvojoj izvedbi izgleda kao stenjanje pregazenog misa
Na izlozbi u KST-u prvo himna pa citanje definicija. :)
Sutra snimam himnu i kačim na tubu.
Za sve one koji vole Vukajliju - Himna Vukajlije
http://www.youtube.com/watch?v=EJgdp5I5zjs
@richard starki
Druže ja nisam ni rekao da sam neki sluhista, a i sam sam rekao da je ta himna bila čista zajebancija, ovo je otkačen, zabavni sajt, pa tako nešto i priliči. Sem toga sam rekao da ako neko s boljim sluhom i ostalom instrumentalnom pratnjom ima želje i živaca da snimi himnu, da mu ja dajem punu podršku.
@ NesaDeBeli
Odlična je recitacija. Ako si ti ovo recitovao imaš odličan glas za recitovanje. A dobro je usklađen i način recitovanja s temom iz "Grlom u jagode".
Doduše, imam i jednu malu primjedbu, a to je što mi sve ima suviše sjetan prizvuk, ispada kao da je Vukajlija već sahranjena i zatrpana negdje duboko u prošlosti. Recitacija ti je svečana, i to je pozitivno, ali umjesto himničkog prizvuka, ima mi prizvuk kao da se Vukajliji drži 20-godišnji pomen.
Dobro, malo sam iskarikirao, nemoj se uvrijediti, ali to je čisto da ti što jednostavnije objasnim šta hoću da kažem.
Dakle recitacija je stvarno odlična, super usklađena s muzikom, jedino mi se taj tugaljiv prizvuk ne sviđa.
Ono jes tako, ali uz muziku mi nekako i ide tako. Zamisli nas stare kajle na Vukajliji za desetak godina kako slušamo ovu himnu.
Nekako mi je to bilo u glavi. Da traje.
Ako se većina složi, odradiću malo drugačije sa istom muzikom ispod.