Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
имаш пар страница уназад списак аутора...
Честитам онима чије дефке су изабране а нама који нисмо на списку
желим више среће други пут....xD
Оће ли бити експлицитних дефиниција или је у питању забава за целу породицу?
wojtek, definiši malo eksplicitnost. Ako misliš da li će biti "Seka Aleksić je debela kurvetina koja puši kite za lovu" - neće. E sad, da li će se negde pojaviti one "bezobrazne reči" na k, p i j...verovatno hoće.
Па и мислио сам на К/П/Г/С, ал сад кад је помене, Сека је још и експлицитнија.
Jebiga, ne znam tačno koje će definicije biti, ali ne verujem da će biti neke neumesne. Neumesne brišemo :).
doćemo srebrnjak i ja
Žene!! Yes :)!
Хоће ли аутори објављених дефиниција бити некако обавјештени о томе?
Ma biće slika sigurno, i na Fejsu i ovde.
ДОЛАЗЕ СРЕБРЊАК И БОК?
ДОЛАЗИМ И ЈА!
Svima vam želim lep provod i nadam se da ce se nastaviti sa organizovanjem ovih izložbi
zelim vam dobro zezanje, izlozba je lepa ideja
http://vukajlija.com/forum/teme/6208?strana=8
da li je ovo konacan odabri autora, posto vidim neki su kasnije ubaceni.
:)
Koliko znam, jeste. Sledeći putm neki drugi autori, neke druge definicije :).
i zvanicno...
Vukajlijina revija definicija u KST-u 25.01.2010.
U KST-u, u ponedeljak, 1.februara 2010. godine sa početkom u 20 časova, kulturni Pogon Kluba Studenata Tehnike i Vukajlija, otvoriće reviju definicija slenga.
Vukajlija je internet rečnik slenga, mesto gde ljudi, kroz zabavu, definišu reči i izraze izostavljene u književnom jeziku, našu svakodnevicu i aktuelne događaje iz jednog prvenstveno šaljivog ugla.
Dođite u KST da se upoznamo, zajedno družimo i smejemo definicijama najuspešnijih autora. Postavka će trajati nedelju dana.
Komentari (0) Pošaljite komentar
Kad ce biti objavljen posljedni i zvanicni spisak autora definicija koje ce biti objavljene?
http://vukajlija.com/forum/teme/6208?strana=8#post_312416
to je to.
Odlično, meni je ideja super, i više nego super. :)
Sve se bojim da nam neće biti dovoljna ta dva sata... :)
Biće afterparti.