Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. e da, biće i to :)

2. dzhimi oces da se ti i ja pobijemo :)

3. :uzbuđeno čeka Džimijev odgovor:

4. afterparti kod surovog na gajbi ili kod leele i celta (:

5. Ja obećavam da ću da napravim haos, kod koga god da bude :))))))))

6. E jebiga,mene nema.Sto u picku materinu,sta koji kurac,ja kao nema jebeno dobre sisa kurac picka definicije :)

Verovatno zbog frekventnog koriscenja gore navedenih reci u definicijama :)

7. Laki, dođi, ponesi kantu bezolovnog(manje smrdi) benzina i šibice. Biće 3 tvoje defke, iz momenta:))

8. ''dzhimi oces da se ti i ja pobijemo :)''

Једино ако ми дозволиш да те бијем само једном руком. :) И то левом.

9. za ometene u rukovanju sve.mislim, svakako ce biti smesno gledati kako bijes levom rukom

10. Fajt, fajt, fajt. fajt :))

11. Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaaaa!!! :))

12. E ovako, za sve one koji nisu bili u KSTu do sada i nisu sigurni kako da ga nadju, evo detaljnog objasnjenja:
    KST se nalazi u zgradi tehnickih fakulteta u bul.kralja Aleksandra 62
    Dakle, udjete u zgradu, popnete se uz prve stepenice, onda ispred onih velikih skrenete l
    evo, idete pravo...pa onda imaju sa desne strane stepenice na dole, sidjete njima, pa opet malo levo niz stepenice i tu cete biti u hodniku KSTa. Ulaz u sam klub je sa leve strane odatle.
    Eto.
    Nadam se da ce bar neko uspeti da nadje put posto ja malo mesam levo i desno :)
    Srecno!

13. ako se izgubite ili ne želite da lutate, na samom ulazu je portir, pa je možda najbolje njega da pitate...

14. pa mislim da po ovom mom objasnjenju i oni koji idu u KST nece uspeti da ga nadju :)
    al sam si trazio :D

15. Pa i nije lako... Ja sam se izgubio par puta. :D

16. ti si se izgubio zato sto si bio mrtav pijan a ne zato sto sam ja objasnjavala...verovatno neces ni umeti trezan da nadjes... :D

17. leela će da doćekuje na ulazu :D

18. A jel može da se udje u KST sa onog bočnog ulaza do biblioteke? :)

19. ja cu da budem skretnicar :D
    taj ulaz je zakljucan u toku dana kolko ja znam...

20. Još pregovaram sa ženom da me pusti...;-)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.