E ovako, za sve one koji nisu bili u KSTu do sada i nisu sigurni kako da ga nadju, evo detaljnog objasnjenja:
KST se nalazi u zgradi tehnickih fakulteta u bul.kralja Aleksandra 62
Dakle, udjete u zgradu, popnete se uz prve stepenice, onda ispred onih velikih skrenete l
evo, idete pravo...pa onda imaju sa desne strane stepenice na dole, sidjete njima, pa opet malo levo niz stepenice i tu cete biti u hodniku KSTa. Ulaz u sam klub je sa leve strane odatle.
Eto.
Nadam se da ce bar neko uspeti da nadje put posto ja malo mesam levo i desno :)
Srecno!
e da, biće i to :)
dzhimi oces da se ti i ja pobijemo :)
:uzbuđeno čeka Džimijev odgovor:
afterparti kod surovog na gajbi ili kod leele i celta (:
Ja obećavam da ću da napravim haos, kod koga god da bude :))))))))
E jebiga,mene nema.Sto u picku materinu,sta koji kurac,ja kao nema jebeno dobre sisa kurac picka definicije :)
Verovatno zbog frekventnog koriscenja gore navedenih reci u definicijama :)
Laki, dođi, ponesi kantu bezolovnog(manje smrdi) benzina i šibice. Biće 3 tvoje defke, iz momenta:))
''dzhimi oces da se ti i ja pobijemo :)''
Једино ако ми дозволиш да те бијем само једном руком. :) И то левом.
za ometene u rukovanju sve.mislim, svakako ce biti smesno gledati kako bijes levom rukom
Fajt, fajt, fajt. fajt :))
Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaaaa!!! :))
E ovako, za sve one koji nisu bili u KSTu do sada i nisu sigurni kako da ga nadju, evo detaljnog objasnjenja:
KST se nalazi u zgradi tehnickih fakulteta u bul.kralja Aleksandra 62
Dakle, udjete u zgradu, popnete se uz prve stepenice, onda ispred onih velikih skrenete l
evo, idete pravo...pa onda imaju sa desne strane stepenice na dole, sidjete njima, pa opet malo levo niz stepenice i tu cete biti u hodniku KSTa. Ulaz u sam klub je sa leve strane odatle.
Eto.
Nadam se da ce bar neko uspeti da nadje put posto ja malo mesam levo i desno :)
Srecno!
ako se izgubite ili ne želite da lutate, na samom ulazu je portir, pa je možda najbolje njega da pitate...
pa mislim da po ovom mom objasnjenju i oni koji idu u KST nece uspeti da ga nadju :)
al sam si trazio :D
Pa i nije lako... Ja sam se izgubio par puta. :D
ti si se izgubio zato sto si bio mrtav pijan a ne zato sto sam ja objasnjavala...verovatno neces ni umeti trezan da nadjes... :D
leela će da doćekuje na ulazu :D
A jel može da se udje u KST sa onog bočnog ulaza do biblioteke? :)
ja cu da budem skretnicar :D
taj ulaz je zakljucan u toku dana kolko ja znam...
Još pregovaram sa ženom da me pusti...;-)