Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Meni je bilo zaista zabavno.
gamby, svakog dana do kraja nedelje, od 9 do 5.
A gde se ulazi,na glavni ulaz ili mora da se uđe na faks?
Kroz faks.
Dobro.
Bio bih šupak kada ne bih spomenuo misteriju večeri, gosn. Raspućina. :weird: :wacko:
Pozdrav mr. Raspućine... :)
Eee, ovako:
Meni je bilo zabavno, naročito kada su pevali dragi nam JTU i draži nam psv (ne zajedno!). Hahahah, imam neke zanimljive klipove u telefonu, još razmišljam šta da radim sa njima. :D
Neki ljudi koje sam upoznala su stvarno super, a neki su non-stop pričali o Vukajliji i definicijama i to je stvarno bilo glupavo, smorili su. Mislim, naravno da su svi pomenuli bar jednom u toku večeri sajt i stvari vezane za njega, ali, aman! Neki su preterali.
Ono što je bilo najgore je što sam ja kad sam krenula kući uganula nogu. Istu onu sa avatara, da, da. :D
I da, hvala čika Surovom na ovoj manifestaciji. :)
I da, još ovo - ko nije došao, jbg, šta da vam radim... Sledeći put...
toliko od mene, i ovo je previše :)
sta uradi ti sinoc pijanice nesrecnice sa tom nogom?
euserpa je smotanija od mene... au
cuti Seldone, ti kad se udesis 3 meseca nosis gips!
sta lupas?
mesec i po.
i jos mesec da mi se promrda ponovo ruka.
a to je ukupno 2 ipo meseca nesposobnosti....nisam mnogo omasila...posebno ako se uzme u obzir da si se i nakon toga izvlacio na polomljenu ruku.. -.-
Čujem da je bilo njesra! A, a, a, a?!
:D
Meni je bilo bombon, a vidim i većini ostalih. Ah, ah.
Euterpa, a sta drugo i da ocekujes od noge, kad si ostala do kasno u noć, pa sve poledilo bilo?? :))
Nego, šta bi na kraju sa tim Raspućinom? Ja samo čuh da ima nešto za mene, al' ne videh čoveka :)))))
изгледа си лоше чуо:))
meni je samo zao sto nisam upoznala Mrmuna :(
не могу да верујем! како си успела да га не упознаш, па није он распућин:)))
Ćao. Ja sam Mr. Moon i ocenio sam ti sve defke - NEGATIVNO, a ha ha ha ha ha ha ha :)))
pitaj njega kako sam uspela :)