Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. :) Ok pretpostavio sam da će i ova druga završiti u Vukajlija binu :)
    Kad se ostali usaglase, uvek mogu dokačim...

2. Hvala svima koji su se pojavili, mislim da je fino prošlo i nadam se da ste se lepo proveli.

u toku dana ću okači par fotki na fan stranu http://facebook.com/vukajlija

u toku nedelje ču postaviti ovde same panoe, kako bi i oni koji nisu u mogućnosti da se pojave mogli da vide barem kako je izgledalo.

pozdrav!

3. ja sam ocekivala vise autora....

4. Gledali ljudi Milionera, imali preča posla.

5. Ma jok bre. Išli na tombolu prekoputa. Prva nagrada bilo prase i prikolica baliranog sena.

6. ma ne nego su slusali moje instrukcije kako da stignu....
    verovatno ce da pocnu da pisu peticiju za moj trajni ban :)

7. Da, evo sad objaviše na TV-u da je domar pronašao 47 beživotnih tela, koji su se ugušili od nekih izduvnih gasova u kotlarnici. Sistr, šta da ti kažem, i zatvor je za ljude.

8. Pa da si i ti tamo zavrsio ne bi mi bilo zao i na dozivotnu da odem...
    bar bi znala da je svet bolje mesto zahvaljujuci meni :P

9. Kažu i da je policija privela nekog lika sa mitraljezom.Našli su ga u kotlarnici. Predstavio se kao dbqp i prokomentarisao je da je na Fejsbuku pročitao mapu za dolazak na izložbu:P

10. Leela, spasla si mnoge živote:) VIVA leela

11. Само су могли, мајке ми, да извуку однекле неки калорифер да дахће по просторији, грејања уопште није било...:)

12. Па то намерно раде - што ти је ладније, више ћеш да пијеш.

13. ej...da skratimo pricu...jel bilo zenki ili nije...?:))

14. Bilo, i to opasnih :-)))

15. Ej ajde okacite slike sa izlozbe da komentarisemo vas izgled i da vam se smejemo(nije sala ja bi to stvarno uradio)...
    Zasto za ima dobrog Boga nijedna moja vrhunska definicija nije bila na izlozbi? Vi ste samo ljubomorni na moju lepotu, stil i inteligenciju!
    Posto sam i neverovatno bogat ja cu platiti da se sve moje definicije izloze u Musée du Louvre i vi niste pozvani In Your Face!!!
    http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2008/11/suck-it.jpg

16. Ja moram da priznam da sam zakasnio na samu izložbu, ali sam barem pred svim autorima koji su preostali pevao karaoke...
    Žao mi je što nisam upoznao neke autore.
    Šalim se, nije.

17. Tih propalo je veče, samo kada JTU-a nisam upoznao... Priznajem da mi je u idu to bio latentni motiv za dolazak....
    :DDDDDD

18. Ocekivao sam vise autora, iako je ovo bilo najmasovnije okupljanje do sada.
    Ipak, bilo je do jaja. :)

19. E, Surovi (ili neko drugi ko zna), kada ce biti otvoren KST tokom ove nedelje za ove koji nisu stigli i one sto vole reprize?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.