Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ming, ti si bio???
a sto te ja nisam upoznala?
ili jesam....
Ne znam pojma... Pa ja sam onaj... najlepši u masi. Znaš sigurno... :)
Nismo se upoznali...
a sto?
mada, u neku ruku mi je drago, posto ne bi mogla da prezivim da se ispostavilo da smo se upoznali a da sam i to zaboravila (sa sirotim Mrmunom sam se upoznala 5x cini mi se ) :)
Verovatno smo se nekako mimoišli... Eto idealnog razloga za novo okupljanje... :))
Ajde ljudi da se skupimo, Leela i ja se nismo upoznali... bre... :)
Ajde, ako nadjemo neku žrtvu da časti pivo. :)
takoooo jeeeeee!!!!!!!!!!1
ne znam samo kako si omasio...ja sam se sa svima upoznala bar dva puta :D
Da, da... Zaključak večeri je bio da leela jako loše reaguje na pivo. Naime, briše joj se sva kratkoročna memorija, što, hmmmm..., možda i nije tako loše :)))
Ćao leela, ja sam Mr. Moon. Mislim da se nismo upoznali :))))
pa naravno da lose reagujem na pivo kad piejm samo za slavu ovno vina sto mora i za novu godinu jednu casu...
zdravo Mrmune :P
Al' vinjak dereš :)))
Pivopija, zato i jest onako debela :)
tisina vas dvojca, ovde me ljudi ne znaju pa mogu da lazem da sam antialkolholicar :D
Jeste, i ja sam jehovin svedok. :D
kolko sam ja cula, ti si zemljoradnik :)
Da, mislim Luka je legenda. Ja njega stvarno obožavam :)
Ostav'te se praznih palamundjarija i pričajte kad se opet gledamo :)
biće
E, jebaj ga...
Ajde, organizovaćemo nešto u NS-u
Moracete o5 nesto da iskombinujete, jbg fakultet..itd....
nisam imao vremena...zato sam upao i otisao ko indijanac :)
Ostalo mi je jos dve stvari na listi za uradi na Vuki...
Jednu sam precrtao na izlozbi :)
I da, da vas napokon upoznam kako treba!
Pozdrav
e da, Minze, black hole kaze da sam se i s tobom upoznala :)