Bilo bi kul da vukajlijaši koji žive u prestonici ne bude metiljavi, nego da odvoje 2-3 sata u ponedeljak i pojave se u KST-u. Aj, nemojte da zajebavate, to je svima na pljucimetar od kuće. Sramota je da neki ljudi dolaze iz unutrašnjosti, a "domaćini" da gledaju Milionera na tv-u kod kuće.
@dule: trajace 7 dana, svakog dana do poal5 - 5 popodne (do tada radi kst danju)
otvaranje i "okupljanje" je u ponedeljak od 8 uveče do 10 - pola11, a ostalih dana biće samo preko dana. (zbog večernjeg programa kst-a zbog kog se uveče sklanja, a ujutru kači)
@nesa: videcu da uklopim. ako imas .mp3 fajl bilo bi lakse...
:D nije mnogo renoviran. prefarbano je i prekrečeno valjda u iste boje. nema onih jabuka i sistem kačenja panoa je drugačiji (još uvek ne znam tačno kakav)
Surovi, molim te, kakav hot, ja sam pitam da bi stekla utisak da li će to da bude svečanije ili odrpanije. Ipak, ne volim da me iznenade, kao onda u kineskom restoranu :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Povedi ga, kaži da mi je rođendan i da nemam sa kim da popijem pivo :)
Ma da, znaš kako se on raduje kad se okačim na Vuku...i deca me zavitlavaju.
Surovi, ako želiš možeš pustiti i ovo
http://www.youtube.com/watch?v=EJgdp5I5zjs
Neću biti tamo da to čujem ako pustiš, ali će biti tamo bar moj glas.
Bilo bi kul da vukajlijaši koji žive u prestonici ne bude metiljavi, nego da odvoje 2-3 sata u ponedeljak i pojave se u KST-u. Aj, nemojte da zajebavate, to je svima na pljucimetar od kuće. Sramota je da neki ljudi dolaze iz unutrašnjosti, a "domaćini" da gledaju Milionera na tv-u kod kuće.
1.Da li može da se poseta obavi i nekog drugog dana, osim ponedeljka?
2.Da li izložba traje preko celog dana ili samo uveče? (Hmm... glupo pitanje)
dule, traje 7 dana, ali...Surovi to bolje zna.
B.H. ako si nam reko!!
Majo, ti si rekla da ćeš doći, koliko znam :). Ja to ovog munze-konza Trišu prozivam :).
Kad ti uvatiš za reč, ti ščepaš.....
Kad zapamtiš, ne umeš da smetneš sa uma....
@dule: trajace 7 dana, svakog dana do poal5 - 5 popodne (do tada radi kst danju)
otvaranje i "okupljanje" je u ponedeljak od 8 uveče do 10 - pola11, a ostalih dana biće samo preko dana. (zbog večernjeg programa kst-a zbog kog se uveče sklanja, a ujutru kači)
@nesa: videcu da uklopim. ako imas .mp3 fajl bilo bi lakse...
e, kako izgleda renovirani KST?
:D nije mnogo renoviran. prefarbano je i prekrečeno valjda u iste boje. nema onih jabuka i sistem kačenja panoa je drugačiji (još uvek ne znam tačno kakav)
Surovi, a šta ćeš da obučeš :))?
euglena hot PVT
(a dolazim u gaćama)
Surovi, molim te, kakav hot, ja sam pitam da bi stekla utisak da li će to da bude svečanije ili odrpanije. Ipak, ne volim da me iznenade, kao onda u kineskom restoranu :))
ma kakvo crno svečano :A
dođi kako ti volja, ali da je lepo :)
dodajem upravo još autora na spisak..
Ne, slušaj ga, laže. On ima nameru da se pojavi u smokingu i gleda sa visine odrpanu rulju.
Ja sam mazohista, volim da me gledaju sa visine... Znači, mogu da se uklošarim?
K'o prošli put, Mune :).