Vukajlijina izložba definicija u KST-u

1. Povedi ga, kaži da mi je rođendan i da nemam sa kim da popijem pivo :)

2. Ma da, znaš kako se on raduje kad se okačim na Vuku...i deca me zavitlavaju.

3. Surovi, ako želiš možeš pustiti i ovo

http://www.youtube.com/watch?v=EJgdp5I5zjs

Neću biti tamo da to čujem ako pustiš, ali će biti tamo bar moj glas.

4. Bilo bi kul da vukajlijaši koji žive u prestonici ne bude metiljavi, nego da odvoje 2-3 sata u ponedeljak i pojave se u KST-u. Aj, nemojte da zajebavate, to je svima na pljucimetar od kuće. Sramota je da neki ljudi dolaze iz unutrašnjosti, a "domaćini" da gledaju Milionera na tv-u kod kuće.

5. 1.Da li može da se poseta obavi i nekog drugog dana, osim ponedeljka?

2.Da li izložba traje preko celog dana ili samo uveče? (Hmm... glupo pitanje)

6. dule, traje 7 dana, ali...Surovi to bolje zna.

7. B.H. ako si nam reko!!

8. Majo, ti si rekla da ćeš doći, koliko znam :). Ja to ovog munze-konza Trišu prozivam :).

9. Kad ti uvatiš za reč, ti ščepaš.....
    Kad zapamtiš, ne umeš da smetneš sa uma....

10. @dule: trajace 7 dana, svakog dana do poal5 - 5 popodne (do tada radi kst danju)

otvaranje i "okupljanje" je u ponedeljak od 8 uveče do 10 - pola11, a ostalih dana biće samo preko dana. (zbog večernjeg programa kst-a zbog kog se uveče sklanja, a ujutru kači)

@nesa: videcu da uklopim. ako imas .mp3 fajl bilo bi lakse...

11. e, kako izgleda renovirani KST?

12. :D nije mnogo renoviran. prefarbano je i prekrečeno valjda u iste boje. nema onih jabuka i sistem kačenja panoa je drugačiji (još uvek ne znam tačno kakav)

13. Surovi, a šta ćeš da obučeš :))?

14. euglena hot PVT
    (a dolazim u gaćama)

15. Surovi, molim te, kakav hot, ja sam pitam da bi stekla utisak da li će to da bude svečanije ili odrpanije. Ipak, ne volim da me iznenade, kao onda u kineskom restoranu :))

16. ma kakvo crno svečano :A
    dođi kako ti volja, ali da je lepo :)

17. dodajem upravo još autora na spisak..

18. Ne, slušaj ga, laže. On ima nameru da se pojavi u smokingu i gleda sa visine odrpanu rulju.

19. Ja sam mazohista, volim da me gledaju sa visine... Znači, mogu da se uklošarim?

20. K'o prošli put, Mune :).

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.