Najgluplji nazivi

1. Kafić "100 eura" u Podgoricu, preko Morače.

2. Vukajlija - naziv nekog sajta

3. Па, овај није лош назив.
    На Бановом брду - Позамантерија "КАТАСТРОФА".

4. A ja izbrisao onaj moj. Tek kasnije sam skontao da su u pitanju najgluplji nazivi, pa reko' nije red da Bred i pita stoje ovde.

5. Pečenjara "Kod Mikana piletina" u Kragujevcu...
    Na ulasku u Kraagujevac "Auto pranje Zeka" ali je nekako sjebano P pa izgleda da piše "Auto dranje Zeka"...
    Na Banjici pekara "Čumić" veze s Čumićem nema...
    U Obrenovcu šnajderaj "Katastrofa"...

6. snek bar ''Kod Srbe'' u Novom Sadu i picerija ''Crna maca'' u Novom Sadu

7. Kineska radnja u Doboju sa nazivom - KAPITAL STIGAO IZ DALEKA.

A u Banjaluki ima neka kafana, 'Čova buraz'.... Isto da se u Doboju kafić zove 'Liku jaro'....

8. "Liku jaro" vidis treba otvorit tu kafanu!

9. Liku, ja otvaram kafanu AFGANISTAN. Opalim zolju u lokal i sredim enterijer, još samo par kolica pijeska, da se stvori atmosfera... Garantujem da bi bilo popularno mjesto za izlazak urbane omladine sa arafatkama.

10. Знам за најбољи назив, а управо нађо и слику. Штета што је на србовању...

http://i212.photobucket.com/albums/cc94/anshy_kv/8136.jpg

11. Ima jedna trafika-prodavnica u Novom Sadu, zove se Alien. Kad budem nekada kod nje slikacu

12. A ima i jedan klub kod mene u gradu, Pored tog kluba je neka fabrika tekstila, logicno je da se i klub zove Fabrika

13. Kafana na telepu-"Baron kod Stoje"

14. restoran u Odžacima "Biće Bolje" - pored groblja, služi za daće i ručkove lokalnog fudbalskog kluba... prave dobar paprikaš, šteta što svi ćute dok jedu i piju...

15. Đečiji butik "Kid's secret". Života mi.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.