Najgluplji nazivi

1. Kafić "100 eura" u Podgoricu, preko Morače.

2. Vukajlija - naziv nekog sajta

3. Па, овај није лош назив.
    На Бановом брду - Позамантерија "КАТАСТРОФА".

4. A ja izbrisao onaj moj. Tek kasnije sam skontao da su u pitanju najgluplji nazivi, pa reko' nije red da Bred i pita stoje ovde.

5. Pečenjara "Kod Mikana piletina" u Kragujevcu...
    Na ulasku u Kraagujevac "Auto pranje Zeka" ali je nekako sjebano P pa izgleda da piše "Auto dranje Zeka"...
    Na Banjici pekara "Čumić" veze s Čumićem nema...
    U Obrenovcu šnajderaj "Katastrofa"...

6. snek bar ''Kod Srbe'' u Novom Sadu i picerija ''Crna maca'' u Novom Sadu

7. Kineska radnja u Doboju sa nazivom - KAPITAL STIGAO IZ DALEKA.

A u Banjaluki ima neka kafana, 'Čova buraz'.... Isto da se u Doboju kafić zove 'Liku jaro'....

8. "Liku jaro" vidis treba otvorit tu kafanu!

9. Liku, ja otvaram kafanu AFGANISTAN. Opalim zolju u lokal i sredim enterijer, još samo par kolica pijeska, da se stvori atmosfera... Garantujem da bi bilo popularno mjesto za izlazak urbane omladine sa arafatkama.

10. Знам за најбољи назив, а управо нађо и слику. Штета што је на србовању...

http://i212.photobucket.com/albums/cc94/anshy_kv/8136.jpg

11. Ima jedna trafika-prodavnica u Novom Sadu, zove se Alien. Kad budem nekada kod nje slikacu

12. A ima i jedan klub kod mene u gradu, Pored tog kluba je neka fabrika tekstila, logicno je da se i klub zove Fabrika

13. Kafana na telepu-"Baron kod Stoje"

14. restoran u Odžacima "Biće Bolje" - pored groblja, služi za daće i ručkove lokalnog fudbalskog kluba... prave dobar paprikaš, šteta što svi ćute dok jedu i piju...

15. Đečiji butik "Kid's secret". Života mi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.