Prijava

Sa ovim sam se susrela u 2. ili 3. razredu osnovne, kada je majka drugarice iz odeljenja ovako ispratila ćerku u školu. I tad mi je bilo čudno, ali nisam zalazila u detalje.

Bilo bi jezivo videti oca kako ljubi ćerku ovako.

Edit:Ko su ove 2 u prvom postu?

Zato Granjka što je za homoseksualnost potreban pristanak obje jebane strane a životinje i preminuli ti ne mogu reći "da" i "ne". Ili "trpaj".

Eee, reci to onom što ga ritnula kobila pa umro ili onom što mu ker odgrizao kitu kad je namazao kikirikijem i dao mu da liže.

Da ne pominjemo onog švabu što je polomio kitu na wc šolju, stop prisilnom seksu s neživim objektima koji za to nisu predviđeni!

Bilo bi jezivo videti oca kako ljubi ćerku ovako.

Ni izbliza kao otac sina.

Ja moram reći da sam kevi krkno žvaku nekoliko puta, onako do grkljana. Iskoristio sam je, jebiga, bila pijana.

Ja se zalazem za matrijarhat

Al verovatno je nekima i to nenormalno i nemoralno

ја сам сестри од тетке стално дизо мајицу имала добре сисе, тад сам имо фазон шес година, а она петнес

ја сам сестри од тетке стално дизо мајицу имала добре сисе, тад сам имо фазон шес година, а она петнес

Jbt, koliko je ovo bolestno

Pogledaj ovu malogradjancinu sto pitao kao ko su ove dve iz prvog posta, kao nije nikad cula za selhanku natasu bekvalac....ajde bezi odavde da te ne izgazim nogama po stomaku

Ne, ozbiljno sad, nisam vidio da se taj običaj omasovnio po svijetu u zadnje vrijeme poput selfija, ali znam da je taj običaj kod starijih Crnogoraca da se ljube u usta, bez jezika naravno, i to zapravo nije poljubac usta u usta nego usta NA usta. Nema žvalavljenja.

Gledao sam roditelje kako jedu kolač i jedna kašika za njih, jedna za dijete, za dvoje usta jedna ista kašika i jedan isti tanjir. Ili sladoled, onaj na dršku ili kornet. Ja to lično ne bih mogao, mada opet, odakle znam da mi se ne bi sviđelo kurac da pušim kad ga nikad pušio nisam?

Granjka, pp cemu je vise odvratno da otac poljubi sina u usta nego cerku, aj samo to objasni? Sto je ovo drugo manje gadno?

pp cemu je vise odvratno da otac poljubi sina u usta nego cerku

JEBOTE PA ZATO SHTO JE TJERKA BOLJA PICHKA NORMALNO PEDERCHINO JEDNA BOLESNA lololol

Jebiga, i meni su se neki stranci čudili kad su videli kako se triput ljubim sa muškarcem u obraz.

normalno je da fudbaleri proslavljaju gol tako što naskaču na gomilu jedni preko drugih grle se i ližu. a ne normalno je kad otac poljubi ćerku usta. kakvi dvostruki standardi neznate ništa haha. moja keva je eskim mi se pozdravljamo nosovima, ali ono, nemam ništa protiv ljubljenja to je kul, kako anđelina žoli ljubi svog brata usta Donald tramp izneverovao hah.

Granjka, pp cemu je vise odvratno da otac poljubi sina u usta nego cerku, aj samo to objasni? Sto je ovo drugo manje gadno?

Nisam ja Granjka, Pezose, ja pošteno zarađujem leba, nisam administrativni lešinar :)

E sad, nisam ja rekao da je ovo prvo manje gadno, već da je ovo drugo JOŠ gadnije ako je ikako moguće. A sad, ako nije jasno zašto ajmo svi ko šveđani da oslovljavamo decu sa 'to' dok ne porastu i izjasne se.

šta vas bole kurci dal se neko ljubi sa decom u usta? kapiram da oni koju su se prestravili kad su pomislili da ih mama i tata poljube u usta, nešto ih je zagolicalo u gaćama, pa krenuli sami nad sobom da se sablažnjavaju... jebe mi se kako se neki ljube sa roditeljima...

Jes normalno je da se ljubi u usta. Jes malo u kurcu!
a šta sa ovim?
KUPI FOTO APARAT. SLIKA SVOJU DECU GOLU
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
ZA USPOMENU I DUGO SEĆANJE

i onda opalaa otme im decu socijalna služba kao onim našim pravoslavnim srbima što se preselili u ameriku.

To Lemi, neka baci prvi kamen onaj koji nema picajzle!

Ova moja povremena jebacica lemaja dobro kaze....kad bi ljudi malo manje zabijali nos u tudje stvari svet bi bio malo lepse mesto za zivot

е то натнат, чак је имала жуту мајицу само мало дужу, сећам се