Prijava

И супер, постанеш министар, седиш у скупштини и слушаш кретене како се пљују, псују итд, па те неко полива водом, истражују одакле ти силне некретнине, бламираш се у јавности док измишљаш како је све то што имаш твој таст оставио твојој жени, па поврх свега испадаш и папучар, у твом министарству се јавља нека афера, а ти можда ни крив ни дужан мораш да одговараш јер је то твоје министарство, онда се потлачена маса којој си до јуче махао из служебеног аудија побуни, па демонстрације и онда те скину са власти...

Желим да будем конструктор Формуле 1?

И би тако. Отворише ти се врата конструктане Формуле 1!
Учаше те тајнама констукционих метода формуларења јединицом.
Стасаше ти за заната муком изучен!
Коначно начини, до тада непознату, формулу 1.
Форумла гласише 1+1-2*2+3!

Желим да коначно положим јебену биохемију!!!

Jutro je. Ustajes, oblacis se, peres zube i kreces na fax. Ides po 100-ti put da polazes ispit iz biohemije, samo ovaj put si spreman. Sve si naučio i nema sta da te iznenadi. Ulazis u profesorov kabinet i sav ponosan cekas da izvuces pitanja i da krenes sa svojim izlaganjem. Profesor ti daje ceduljice da izvuces pitanja i pita te : Kolega da li ste videli na oglasnoj tabli da sam dodao jos 50 ispitnih pitanja koja nemate u staroj knjizi, vec morate kupiti moju novu knjigu? Šta? kakva knjiga? Niko me nije obavestio o tome? Počinjes lagano da šiziš i mirno odgovaras : Ne profesore, nisam video. Bas mi je zao kolega, ali sumnjam da onda mozete da polazete ispit jer je od 3 pitanja jedno iz te knjige, a obzirom da niste ni videli knjigu, onda je bolje da vam sada prodam knjigu, pa da dodjete sledeci put. Šta mislite o tome? Ti onako besan vadis pare da platis knjigu i izlazis iz kabineta...

Ne zelim da dobijem milion evra!

Добио си милион еура, али си пре тога морао да слушаш смех сунђер боба и лее киш сат времен на увце...

želim da završavam obaveze pucketanjem prstiju

lepi sedi čika sa bradom koji nas gleda od gore ti usliži želju.
i sve bude divno,bajno i sjajno...kad ja tamo a ono medjutim!
srećemo se u tamnoj uličici,i ti me pozoveš na kuglanje
odemo mi u kuglanu,ja iz prve oborim sve kegle...a ti se zaletiš i kako si se saplela o svoju senku,padneš i polomiš sve prste desne ruke unutar kugle,a u prolazu ti je slatka nafurana plavušica stala na drugu ruku i slomila ti prste....

želim da mi kosa brže raste

Устајеш, дан сестриног венчања, мораш да сијаш. Одлазиш до купатила, гледаш се и прво што ти упада у очи је твоја прекратка коса. Нема фрке, заказујеш код фризера надоградњу, фарбање, фенирање, шатирање, шишање... Фризер у тоталном заносу око твоје главе, све пршти, улази у трећи сат намештања твоје косе, кад вид' малера, несмотрено левим лактом док папилотнама умотава твој леви увојак руши бочицу са хидрогеном право на твоју главу. Хидроген ти изједа косу, папилотне, кожу, до краја живота си осуђена на ћелавост...

Желим да одем на пут око света...

Cijeli zivot radis, patis se i cuvas svaki dinar kako bi jednog dana mogao ostvariti svoj san i otici na put oko svijeta. U svojoj pedesetoj godini napokon uspijes skupiti lovu i blizis se realizaciji svog sna. Prodajes kucu, automobil i pc. Kupujes karte, neke ultra skupe digitalce i odlazis na aerodrom, a u medjuvremenu su Rusija i Amerika zakuhali, skupljaju saveznike i izbija treci svjetski rat. Letovi su obustavljeni, dijele se kuponi za hranu, a kupljenu robu ne mozes vratiti. Padas lagano konopcu u zagrljaj i tu okoncava tvoj besmisleni zivot.

Zelim da sam sretan.

ovu želju ne želim da ti upropastim

. . . i ne upropastiš mu ali kad vidi tvoj post oseti naglo prosvetljenje i shvati da je u stvari celog života bio srećan. Da se krio iza mračne zavese ne bi li svoju sreću sačuvao od drugih ne shvatajući da će je zadržati samo ako je deli sa nekim. Onda skonta da je vodio promašen život i sva sreća koju je spoznao u trenutku nestane. Tako da si mu ipak upropastila želju.

Želim plavi voz za rođendan.

dobijas,samo i drug tito ide s njim,a i svi mrtvi i zivi politicari iz zemlje i okruzenja

zelim odmor na tahitiju

Odeš na Tahiti,ribe strava,provod božanstven..ali!

Tako je pisalo u brošuri koju si dobio od neke "Tururu" agencije,a ti,veseljak,poverovao >:))

Dan za danom padala kiša kako Bog 'oće;
sve ribe imale 68 godina-mlade otišle da budu hostese i foto-modeli po svetu;
provod je bio opstanak u prašumi,veselje kad uspeš pomoću pertle i drvceta da upališ vatru,i da žvakneš nekog skakonogog bubana(u sebi misliš-sreća što sam gledao Berove emisije)..
a kad je došlo vreme da se vratiš,dadoše ti gumu za plivanje i mokar prst-za prostornu orijentaciju :)
rekoše:Nga!(što bi bilo-Drago nam je što smo Vas opelješili,nadamo se da na svetu ima još takvih naivčina..ups!..Dobrih ljudi kao Vi,blabla,aj' sad pali kući!)

Želim bocu najboljeg šampanjca.

Dobiješ bocu najboljeg šampanjca,popiješ do zadnje kapi i tražiš još jednu.Kelner naravno donosi,ti ponovo ispijaš,on ponovo donosi...i tako dok nisi ispraznila ceo magacin.Tada dolazi šef sale,izbacuje te napolje,uzima ti sav novac,kuću,auto da bi naplatio račun,a na kraju se ispostavi da je šampanjac bio bajat i ti dobiješ gadno trovanje i izgubiš čulo ukusa.

Želim da mi neko pokvari želju :)

E...hteo bi,ali nicht!
Tvoje želje se ispunjavaju i ostvaruju takvom brzinom da sve prašti i ti uđeš u Ginisovu knjugu kao najsrećniji čova na kugli zemaljskoj! :)))

'Oću da budem foto-model!

Budeš foto model i poznata si, ali oprem kreneš da se gojiš kao stoka i na kraju te izbace na ulicu, a ti si toliko debela da ne možeš da se podigneš.

Želim da se Ronnie James Dio izleči od raka.

Recimo da se on izleči.Čim izađe iz bolnice udari ga kamion i on ponovo završi u bolnici.Lekari ga jedva spasu i posle par meseci on ponovo izlazi i zaboravi da pogleda gde je lifta,pa se sruši u prizemlje sa desetog sprata i slomi vrat.

Želim čašu vode!

Au brate pa zar tako legendu da ubiješ, sramota

Dobiješ čašu vode a ono iz kanalizacije.

Želim defku dana.

Zamisli dobiješ defku dana,imaš score 400:0,kad ono pukne server i sve defke toga dana budu obrisane,a kajzen kaže da te trajno banuju sa sajta.

Želim čačkalicu i slonovo uvo!

Reče ti starac Močo:"Sinko,moraš otići u goru zelenu,spavati u ukletim katunima,jesti lišajeve i piti rosu-tako tri puta po tri godinice,pa će te ljepota đevojka jednEga jutra naći,povesti u svoje dvore i postati nevjestom tvojom..kašljj,hkrljjj :zakašlja se drevna starina:

Ti kreneš,poletan,ali zastaneš i upitaš:"Ali,starče,a čačkalica i slonovo uvo.."?
na to on probjesJedi."E.jbg,sinko,ne može sve odma' "! :)

Želim kafu,jaku,slađu(ne previše),tursku u šolji od engleskog porcelana sa motivima Londona iz 1876.

Žao mi je imam samo ness...
'Oću da spavam!!!!