Prijava

Boli te zub,ne možeš!!!

'Oću da mi neko kvalitetno,zaistinski,inspirativno upropasti želju:

Želim žurku sa svim mogućim lepim iznenađenjima za šovinistički ženski praznik-8.mart!

Tvoj dečko organizuje žurku posvećenu tebi u svom novom stanu. Pozvao je celo tvoje društvo, naručio prekrasnu hranu i 50 buketa tvog omiljenog cveća, kupio ti je specijalan poklon. Ima još posebnih iznenađenja (pretpostavljaš da će te zaprositi jer ste ovih dana kao slučajno obilazili zlatare).

Pošto je hteo da te iznenadi, koristio je tvoj stari telefonski imenik - elem, na žurci se pojavljuju neke spodobe sa faksa od kojih si pozajmljivala skripte, dva-tri morona sa kojima si izašla nekoliko puta, one alapače iz bivšeg komšiluka i tvoja bivša najbolja drugarica koja je nedavno šutnula tvog bivšeg frajera kojeg ti je preotela. Ta fufa odmah traži od tvog dečka da joj pokaže ceo stan.

Od nervoze se natrpavaš kanapeima sa račićima sve dok ti po licu ne iskoče crveni pečati. Trčiš do kupatila, ali ono je zaključano i već znaš ko je unutra i šta radi.

Ispovraćaš se po celom hodniku, onesvestiš se (pritom polomiš prednje porculance od 2000 eura) i završiš u hitnoj zbog trovanja.

Sutradan ti sa jednim od onih buketa dolaze u posetu tvoj (sad već bivši) dečko i tvoja bivša najbolja drugarica. Ona ti krajnje bezobrazno pokazuje onaj prsten za koji si rekla da je prekrasan i zove te da im budeš kuma na venčanju...

Hehehehe,inspirativno,nema šta:))) 'Fala onoliko!
Samo,daj,lupi želju da ti je upropastimo :))

Aj nek neko poželi želju da mogu da mu je upropastim

Želim da me trajno banuju sa sajta.

направиш неко тешко срање и модови те трајно банују, ти задовољан јер си био сит свега и боли те уво, али временом почне да ти недостаје сајт, и покушаваш да се пријавиш на неко ново име али оно не реагује, одеш код друга на његов комп, опет неће, пробаш на његово име али јок, једноставно неће да прихвати ТЕБЕ. ти полако почињеш да лудиш, не знаш шта се дешава, како је то могуће, осећаш кризу и кроз неко време завршиш на психијатрији, трајно:)

оћу да купим нови телефон и да ме служи до краја живота

Kupiš ti,Zeko telefon-lutku!Radi kao kaps'la,samo što prašinu ne briše!Lep,cakli se,svi gledaju samo u njega..Ti počneš o kolačima,a društvo skreće temu na tvoj telefon.Ti o poskupljenjima-oni o5 isto!Ti bi da se muvaš sa frajerom,a on pita koliko drži baterija tvom fonu..
Dopizdi tebi da se svi zaljubljuju u tvoj fon,ali ne možeš da se odvojiš od njega!Uzeo i tebe pod svoje!
Čak i kad je deebeeelo izašao iz mode i postao baba-telefon,i dalje te služio,ali,kao i svaka starina imao svoje hirove-te ti ne pusti zvuk(a i ti ostarila,pa ne čuješ),te krči,te ti pusti muziku za zvono iz "Žikine šarenice..".
Tako da si,praktično,ti služila telefonu,a ne on tebi :)))

Želim da se sutra slatko nasmejem novom vicu (al' bez infarkta ili sl. od smeha)!

Ispriča ti neko vic i ti se zaceniš od smeha. Dok se grohotom smeješ i zabacuješ glavu u nazad, proleti ptičica i... Hm :)

Želim autorska prava nad sarmom.

Kad ih dobiješ,počećeš da menjaš sastojke,da stavljaš vinovu lozu umesto kupusa,piletinu umesto svinjetine i očas posla neko će izmisliti piratski recept za sarmu.

Želim da mi brat ode za kanadu.

Otići će za Kanadu, ali ima da se smori od silnog snega i čišćenja istog, pa će da se odseli na Havaje (putovaće vozom do Havaja)

Kad smo već kod toga, i ja želim da ovog leta napokon odem do Illinoisa, isto vozom.

Nećeš verovati,ali i ja želim tamo da odem jednog dana.Tu želju ne mogu da ti pokvarim,ako budeš išao,zovi me.

Imaš neku familiju u Ilinoisu?

Pa može se tako reći.Pradeda je tamo sahranjen.

Meni je pola familije u Čikagu.

Ti si najveći bludnik grada čikaga!

ahahahh...moglo bi se reći (samo da me ona sexy profesorka još malo nauči konverzacije, i eto mene na aerodromu Kenedy)

Životna želja mi je da odem tamo,makar na jedan dan.

Ima vremena, otići ćeš.Štekaj novce i uvežbavaj muvanje amerikanki :D-zbog zelene karte, jer što bi išao na jedan dan kad možeš i na malo duže ;)

Ma samo da pozdravim dedu i nazad,ne bih se zadržavao.

Jesi gledao film Jumper(skakač) nekad?
I meni bi ta varijanta najviše odgovarala, al jbg, nemam supermoći.