Упропасти жељу 2

1. То се оствари. И ти тако ноћима слушаш уздахе својих родитеља док несвесни да их ти чујеш и да си будна, уживају у абнормалним количинама експлозивног секса. И понесеш трауме за цео живот.

Желим да умем да свирам бубњеве.

2. A to neće moći obzirom da ne da nemaš sluha nego ti i izgovor na slogove teško pada. Dakle treba da probaš nešto trivijalno, nesto kao tapkanje potrbuhu.

Želim da mogu da drugima upropaštavam ideje i snove!

3. I na kraju saznaju da im ti kvariš ideje i snove, dođu sa vilama, lopatama i bakljama i naprave mleveno meso od tebe.

Želim da nađem poštenu ženu.

4. Тражиш ти тако поштену жену, тражиш, и на крају чујеш да постоји једна у неком далеком граду...и кренеш ти тамо сав у нади, кажеш ја ћу да је освојим, биће моја без обзира на све. Пронађеш је, она не изгледа лоше, има фино лице, јесте да је мало крупније али не мари, макар имаш за шта да ухватиш. И причате ви, упознате се и она ти кеже да ће ти дати једно ако се венчате јер је јелте поштена. И венчате се ви и она ти пред прву брачну ноћ каже-драги, ја сам пролетос променила пол, осећала сам се заробљено у телу оног мушкарца. Је л' ти смета? И ти хоћеш да умреш од муке, и одеш код прве непоштене курве да је креснеш к'о човек.

Желим да могу да се телепортујем.

5. I dobijes, a telepot ima ogranicenje: mozes svuda osim kod elektra. :)

Zelim da naucim da pevam.

6. Енерџи, ово није фер. Ово је најсуровије нешто што си могла да смислиш :)

И научиш ти да певаш, и постанеш феноменална певачица за коју су сви чули. Постанеш виђена позната и славна. И једног дана пошто су све ове певачице постале љубоморне одавно на тебе реше да организују хајку на тебе. Нађу те. Живела си срећно до краја живота....али у Зимбабвеу. Само си тамо била безбедана. Никад ти више није пало на памет да запеваш да те не би и оне жене из афричких племена мучиле и вршиле атак на тебе.

Желим да се сутра довољно разведри да могу да идем на базене.

7. Ће се разведри,ал ће и груне лед из ведра неба. И лед ће разлупа све плочице на базену. И онда ћеш се посећи на плучице,а притом ће ти неко дрпити обућу...(превише брутално,не смем да настављам)

Елем,ја бих хтео да сутра,ако могу,избегнем ГСП и идем бајсом.

8. Кренућеш сутра бајсем, али ће ти на пола пута пући гума, па нећеш имати избора него да уђеш у пун ГСП са све бициклом, и станицу пре него што будеш требао да изађеш стартоваће те контрола јер немаш карту и јер си убацио бициклу у аутобус...

Желим да попијем ледени бадвајзер.

9. И буде тако, избегнеш ти ГСП узјашеш бајс фино ко човек. Идеш ти тако идеш возиш бајс, ветар ти мрси (већ увелико замршену) косу, жмуриш и замишљаш да си на неком прелепом месту, око тебе рибе, алкохол само метал и рок се пушта, не питај. Рај на земљи. И чујеш одједном крик. Падаш са бајса. Отвараш очи укапираш да си згазио бакуту на пешачком. Бакута цркава, покушава да удахне ваздух али џабе, оће да умре. И ти се усерш да ће да цркне стварно и мораш да јој даш вештачко дисање. Ти се таман спремиш, прислониш своја уста на њена и са муком у срцу почињеш да дуваш, кад бакица ти крне жваку, уз коментар....извини синко, ал сва се нако напалила на тебе, изгледао си ми као мој покојни муж Бог да му душу прости, кад је био млад и и јахао коња пошто тада аутомобили нису ни постојали.

Желим да Елек дође у Крагујевац сутра.

10. Дође Елек у Крагујевац ал' ти од силне жеље да га видиш запичиш код њега и мимоиђете се.

'Оћу да сутра буде +40.

11. Буде сутра +40, ти се обрадујеш, изађеш напоље у купаћем костиму, онако фино упутила се на базене да се расхладиш јелте. И са кезом од ува до ува мало идеш мало поскакујеш. И онесвестиш се, дехидрираш, читав ти се метаболизам помери и мораш да лежиш у болници до септембра.

Желим да имам свој ауто.

12. Свој ауто подразумева да сама сређујеш документа,еколошке курац-палац таксе,сервисирање и на то ти сваког месеца оде две трећине бедне студентске плате. Да не помињем безбедносз.
    (зато ја дрпим Опел од ћалета и немам тих проблема:))

Хтео бих да сутра сретнем неку лепу особу у граду.

13. (хахахаха Доцо, само што ја вероватно никада у животу нећу имати тих проблема, видиш ћале ми држи агенцију за регистрацију возила и он сређује све те глупости што иду са тим)

Идеш ти тако градом и сретнеш лепу особу. И не провалиш да сам то ја. И кад после мислиш о томе како је чудно да си срео ваку лепоту сетиш се да си ме већ негде видео, и укапираш, о Боже па то је Мици. Поједеш се жив од муке што се нисмо упознали.

Хтела бих да знам немачки перфектно.

14. (скочио бих с моста у том случају. Или бих трчао за тобом. :))

И тако,научиш ти немачки,одеш у Беч и касно сазнаш да се Шарл де Гол повампирио и увео диктатуру у Централној и Западној Европи. То значи да је забранио коришћење било ког језика осим француског. А преводиоца ни за суву шљиву нигде.

Хтео бих нови комп.

15. Купиш нови комп и одмах исти дан ти буде лоша струја, и истопи ти све компоненте, а ови из сервиса неће да ти признају гаранцију..

Желим да попијем ладан Бадвајзер и даље...

(П.С. шта фали опелу? :) )

16. (није ваљда да би то урадио, ко да сам од злата човече ;)))

Добијеш га, и бациш онај стари јер си логично једва чекао да га се решиш. Дрндаш ти овог новог и он ненавикнут на тортуру на коју је стари већ навикао, цркне млад. Ем мораш да га редовно дајеш у сервис, некад те жестоко опљеше, мучиш се нревира те и дрнда. Живот би дао да имаш овај стари опет, он те макар не зајебава ко нови. Али узалуд, бацио си све низ реку...

Желела бих да на Вуки нема ових напаљених пацијената са фејсбука.

Хахахахаха јадан овај штрокавац, увек га прескочимо.

Добро Штрокане, попијеш ти то твоје пиће и добијеш сутрадан пролив од њега. Недељу дана једина места која посећујеш су кревет и купатило. Буља ти се расцветала ко код мајмуна.

17. кренеш да купиш мајицу, али се при устајању са столице саплетеш и поломиш ногу.

Хоћу да поједем чоколаду

18. хехехе... или ме искулирате или обоје одједном одговорите :)

Одеш на форум да се жалиш на пацијенте са фејсбука и на крају испадне да је један од админа пацијент са фејса и попијеш доживотни бан...

И даље желим чоколаду..

19. Поједеш ти целу чоколаду и кева ти после тога каже да је то била чоколаду за девојчицу рођака код које идете и изубија те јер си алав и све поједеш. Казни те и неће да ти прави палачинке месец дана.

Желим да попијем једно пиво сада.

20. Грабиш лименку јелена, крећеш да нагињеш кад унутра буба шваба, и ти се смориш и огади ти се пиво...

Желим да попијем гајбу пива као за викенд...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.