Prijava

Ova pesma je bila razlog moje srece. Zahvaljujuci ovoj pesmi, smuvala sam se sa dobrim drugom. 3.12.2013. <3 Nikada necu zaboraviti nekoliko meseci srece sa njim. Sada smo potpuni stranci, ni "cao" jedno drugom ne kazemo na ulici. Jos uvek me boli ta daljina medju nama, i jos uvek mi se srce steze na ovu pesmu. Juce bi nam bilo 7 meseci da smo jos zajedno, a danas je tacno 3 meseca kako nismo zajedno i i dalje boli kao prvog dana. Ali sta je tu je, zivot ide dalje. Pesma je vrhunska. ;)
Прикажи мање
ОДГОВОРИ

која пјесма

која пјесма

Како која?! Па ова!
https://www.youtube.com/watch?v=zgHq8NEnXZY
Видиш да је девојка заљубљена.

Ова пјесма пуна куће, пуна куће и весеља

50 динара лепо свира армонику

Iz čista mira prišla mi je nepoznata devojka (lepuškasta plavuša zvezdagrandovskog stajlinga) u toaletu kluba i rekla "JA SE RAZUMEM U MODU, ŠEŠIR NIKAKO U KLUBU". Imam rak. Na hemoterapiji sam već četiri meseca i šešir nosim jer fiksira periku. Raspala sam se u trenutku i najljubaznije nasmešila.

брате какве су ово очајне траве исповести ком необјављене приче бјажи ХД

Kad god vidim ovu temu u aktivnim u sebi zapevam

“Godine nisu bitne to finese su sitne”

https://youtu.be/zehBESY3ZYs

You serbs know how to party!
By the way... help me find a girl who I meet there! :D She was 18-19 year old, wore a white shirt with blue dots (maybe), with straight brown hair woren in ponytail, and talked to a 29 old Hungarian guy called Akos! Thanks! ;P

A ustvari se samo treba napiti, pa sesti na bicikl. Jer, na sreću ćeš pre naleteti, nego je pronaći.

kk-kk
On1: Volim te! On2: Volim i ja tebe. On1: Ali ja imam samo 13 godina, a ti 65. On2: Onda smo u problemu, jer mi smo LGBT osobe romeske nacionalnosti, od kojih je jedna ispod granice za legalan seks. Plašim se za našu budućnost i bezbednost. Ali videćemo nešto... Log off. Sutra je Kurir preneo da su skinhedsi ubili dedu i unuka i njihovom krvlju napisali na zidu SEKSUALNA ORIJENTACIJA JESTE VAŽNA ZA SRBSTVO, a Blic demantovao, tvrdeći da su ubijeni bili ljubavnici. Podeli ovo ako ti godine i seksualna orijentacija nisu važni.

ХАХАХАХАХА

Za nekog ko ima manje od 18 godina kažemo da je maloletan, a antonim od malo je mnogo, pa je, po mom mišljenju, ispravnije reći mnogoletan umesto punoletan. Nisam siguran da li sam u pravu jer ima dosta polemika oko tog puno ili mnogo.

Završio sam fakultet sa prosekom 9,95. Nikad se nisam pomučio za ispit, nisam pio 10 kafa, nisam ostao budan celu noć da učim, nisam paničio ni padao u depresiju. Učio sam svaki dan po sat ili dva, vikendom 3-4. Svaki dan. Od prvog dana fakulteta do poslednjeg ispita! I ako mi nešto nije išlo posle nekoliko dana učenja sve se razjasni. Nikad nisam osećao pritisak da to mora da bude savršeno i sve zapamćeno danas. Nikad se nisam osećao umornim i da ne mogu više. Naravno, nije svaki dan bio isto naporan. Nije nemoguće. Nije ni teško. Samo budite istrajni! Imaćete vremena i za sve ostalo. I filmove i serije, druženja, izlaske, treniranje...

motivacija je kad znas da ces biti finansijski miran I priznat ako se pomucis oko skole... sa srpskom perspektivom, nasim diplomcima se mora odati jebeno priznanje

Do dece sve je bilo super, skoro svako drugo vece.
Sad?
3 x mesecno.
Pricam, pokusavam da odgonetnem sta je problem, trudim se.....
Deca, ne spavanje, kuca......
Osecam se kao tempirana bomba.
Sta je problem?
Kad napravim glupost, bice kasno.
Pitam se: otkud ti pravo da me sputavas u zenitu sex moci?

Fender, to si kopirao sa neta. Ali si izbacio zadnju rečenicu koja glasi "pogodite koji fakultet?" i odgovor je naravno privatni. :)

i odgovor je naravno privatni. :)

Privati ti moj kurac malo

Sinoć sam naišao kraj parka gdje smo često sjedili. Morao sam stati, sve me podsjetilo na nju. Stajao sam i razmišljao gdje li je, sa kim je, da li se nekada sjeti svog kretena. Čuo sam da ima nekog, ali znam da ga ne može voljeti kao svog kretena (savršenog). Još u daljini sam čuo kako majka kcerki govori:"Milice, nemoj da trčiš..." I ona je bila Milica... Htio sam sjesti na našu klupu gdje smo urezali naša imena, ali je nema, stavili su neku novu... Okrenuo sam se i otišao, nisam mogao biti više tu, sada sam, bez nje. Znate kako, ispao sam djubre prema njoj, nisam je varao, ali nisam bio uz nju kada je trebalo. Poslije nje sam imao neke, ali nisam ih mogao voljeti kao nju, ona je nešto posebno, nešto što se samo jednom ima... Čini mi se da ću samo nju voljeti iskreno čitav život, a neću je više imati...

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

Nema većeg depresivca od ovog Maestra, al gotivim ga. Nekako zna da pogodi u srce.