Prijava

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "SREĆNA SLAVA, NIKOLASE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "SREĆNA SLAVA NIKOLASE"! POSTAVI OVO AKO ŽELIŠ DA ČESTITAŠ NIKOLASU SLAVU!!!

ja ti kazem ne varam te
ona:varas me
on:ne al reci mi sa kim
ona:sa?
on:ajde sa kim
ona:salim se sa nikim
on:a sto onda kazes da te varam
ona:pa mislim da me ne volis da me volis reko bi volim te
on:haha pa volim te ludice <3

ONA:Prijatelji smo zar ne???
ON:NaravnoQ!!!
ONA:Onda budi iskren,u koga si zaljubljen???
ON:Ona je nesto posebno...
ONA:Oh..,mora da je jako sretna...
ON:Mozda...Volim je od dana kad sam prvi put razgovarao sa njom... ONA:Stvarno???Prijatelji smo-nazovi je,hocu da je upoznam...
ON:Ok...(vadi telefon i bira broj)
ONA:Pricekaj-neko me zove...Halo???
ON:VOLIM TE!!!

Ovaj zes in media res je takav šupak prevario me za 40 evra nemojte mu verovati kad vam kaže da radi oral sa završnicom

Oprosti što ti smetam, jako je hitno. Imam jednog prijatelja i treba mu mesto za boravak. Predložio sam mu tvoju kuću, molim te, da ga primiš. Njegovo ime je Bog. Sad reci tihim glasom: Možeš dragi Bože, ja te trebam, očisti moje srce i dušu od grehova i blagoslovi moju porodicu... Pošalji ovo na 20 adresa svojih prijatelja i sutra će ti se dogoditi čudo. Ako veruješ u Boga, seti se ako odbiješ, šta je rekao: Ako me se odrekneš medju ljudima, ja ću se odreci tebe. Kroz 4 minute ćes primiti lepu vest. Nema vraćanja Ako ignorišeš poruku, tvoja najveća ljubav će te zamrziti, a tebe čeka 4000 dana nesreće. Ako pošalješ poruku na 20 ljudi, u roku od 4 dana, neko će ti reći da te uistinu voli!!! Ako prekineš lanac, čeka te nesreća zauvek, zato pošalji ovu poruku svim dobrim prijateljima, a takođe i meni

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

ONA:Prijatelji smo zar ne???
ON:NaravnoQ!!!
ONA:Onda budi iskren,u koga si zaljubljen???
ON:Ona je nesto posebno...
ONA:Oh..,mora da je jako sretna...
ON:Mozda...Volim je od dana kad sam prvi put razgovarao sa njom... ONA:Stvarno???Prijatelji smo-nazovi je,hocu da je upoznam...
ON:Ok...(vadi telefon i bira broj)
ONA:Pricekaj-neko me zove...Halo???
ON:VOLIM TE!!!

ovo je nesto najlepse sto sam procitao u zivotu

ПАЖЊА!!!! БУДИТЕ ОПРЕЗНИ. ПОСТОЈЕ НЕКИ ТИПОВИ ШТО УЗМУ ТВОЈУ СЛИКУ СА ПРОФИЛА И СТАВЕ СЕБИ НА ГЛАВУ. ОНДА ИДУ ПО КАФАНАМА И ПИТАЈУ ВАШЕ ПРИЈАТЕЉЕ ШТА ЋЕ ДА ПОПИЈУ. ТВОЈИ ПРИЈАТЕЉИ МИСЛЕ ДА СИ ТИ, ЈЕР СУ ВЕЋ ПРИЈЕ ТОГА ПИЛИ СА ВАМА, ПА ПРИХВАЋАЈУ ПИЋЕ У СУШТИНИ БЕЗ ТВОГ ЗНАЊА. ОД ТОГ ТРЕНУТКА МОГУ ПОЧЕТИ ДА ПИЈУ СА ВАМА И НА ВАШ РАЧУН. МОЛИМ ВАС ДА НЕ ПРИХВАЋАТЕ ПИЋЕ ОД ЉУДИ ШТО ИМАЈУ МОЈУ СЛИКУ СА ПРОФИЛА НА СВОЈОЈ ГЛАВИ, ЈЕР ЈА САМО ЈЕДНУ ГЛАВУ ИМАМ И ОНА ЈЕ УВИЈЕК СА МНОМ. КОПИРАЈТЕ ОВО, ЈЕДАН ДЈЕЧАК ОВО НИЈЕ КОПИРАО И ЗА 14 ДАНА МУ ЈЕ СТИГАО РАЧУН ИЗ КАФАНЕ!

PAŽNJA !!!! Postati razborit. Postoje neki trikovi koji uzimaju vašu sliku iz profila i točke gledišta na glavi. JE NAKON KAFA I PITAJTE VAŠE PRIJATELJE ŠTO ĆE MOŽETE. TVOJI PRIJATELJI MISLE DA SI TI, JER SU VEĆ PRIJE TOGA PILI SA VAMA, PA prihvacam PIĆE U SUŠTINI BEZ TVOG ZNANJA. OD OVOG VALUTA MOŽETE POČETITI SA VAMA I NA RAČUN. MOLIM VAS DA ne prihvaća PIĆE OD LJUDI ŠTO IMAJU MOJU SLIKU SA PROFILA NA SVOJOJ GLAVI, JER JA SAMO JEDNU GLAVU IMAM I ONA JE UVIJEK SA MNOM. COPE THIS, JEDAN DJEČAK KOJI NIJE RUBIN I ZA 14 DANA KUPNICA KAFEE KUPITI!

-Znas prijatelju, ja sam nju volio. Ono mislim bas volio. Istinski, ludo i bez razmisljanja. Bila mi je jedina. Moja tajna, ona najveca. Sa mnogima sam bio , al' uvijek sam nju nosio u srcu. Najvise mi je trebala, a eto. Bas njoj sam najvise boli donosio. Nisam mogao da prihvatim cinjenicu da volim, pa sam je tjerao od sebe. Stalno joj se vracao, a ustvari bjezao od nje. U jednom trenutku pokazao bih joj da mi je stalo, a u sljedecem dokazao da sam djubre. I najgore od svega, kad god bih se vratio, ona je bila tu. A sada..
- A sta sada? Prebolio si je?
- Ma kakvi. Ima trenutaka kada je zaboravim na tren, ono kad alkoholom ubijem zadnji komad mene.
- Zasto joj sada ne odes i kazes sve?
- Eh vidis. Uspio sam sta sam htio. Otisla je od mene. Sad kad se vratim, vise je nema. Kazu da voli drugog, znam da to nije istina.
- Idi do nje onda.
- Ne mogu.
- Zasto?
- Ukljucila je razum. Shvatila je da sam ipak preveliko djubre i da je ne mogu voljet nikad. Voljet onako, klasicno. Ne mogu biti tu za nju, a uvijek cu ocekivati da ona bude tu za mene. Ne mogu kad joj bude najteze doci i zagrlit, mada znam da ona meni bi.
- Tebe je nemoguce shvatiti!
- Eh prijatelju, znam.. To cujem cesto. Samo jedna osoba mi je rekla da me razumije.
- Ko !?
- Pa ona, druze.

- Djevojčica : Šta tražiš ?
- Dječak : Psssst ! Uplašićeš je !
- Djevojčica : Uplašiću...koga ?
- Dječak : Ne mogu ti reći. To je tajna.
- Djevojčica : Znam da čuvam tajnu.
- Dječak : Pa. Dobro. Tražim ljubav. Mama mi je rekla da može da se sakrije bilo gdje, iza drveta, ispod klupe, u dimnjaku...
- Djevojčica : Dozvoljavaš li mi da je potražimo zajedno? Moja mama mi je rekla da je potrebno dvoje da se nađe ljubav. -

ko zna koliko mozdanih celija ubije ovakav post

Posvećeno #radjard <3

Čovek je na ulici ugledao siromašnog dečaka kako zadivljeno gleda u njegovo nov skupocen auto; ponudio mu je da ga provoza u autu.
Nakon vožnje dečak je rekao čoveku: ”Vas auto je prelep, mora da je jako skup. Koliko košta?”
“Ne znam”, rekao je čovek. “Dobio sam ga na poklon od mog starijeg brata.”
“Uaaau, pa to je tako lepo od njega.”, bio je iznenađen dečak.
“Znam o čemu sada razmišljaš. I ti isto želiš da IMAŠ brata kao što je moj. Zar ne?” – upita ga čovek.
“Ne.”, odgovori dečak. “Ja želim da BUDEM brat kao što je tvoj.”

Miloše, odlični postovi, diriljivi i poučni istovremeno