Њуз нет и слични, остају без посла

1. još nam samo dražu nisu ukrali

2. Ok je sve. Čuo sam za Teslu da je Hrvat, za Ruđera, za Đokovića, Divca, ali nisam imao pojma da Milankovića Hrvati svojataju. Čak nisu ni napisali "srpskog podrijetla".

3. Čak je i Đoković poluhrvat.
    A i ćirilica je njihova.

4. još da kažu da je komad1974 njihova
    i sve smo videli

5. Đovak i Miha su polukroasani, to je fakat. Đokoviću čak ni otac nije Srbin, ali to je već apsolvirano. Ali, otkud iznenada, pa i na nepouzdanoj Wikipediji, da Milanković bude Hrvat?

6. Prvo

Milutin Milanković (Dalj, 28. svibnja 1879. - Beograd, 12. prosinca 1958.) bio je hrvatski građevinski inženjer, klimatolog,..............

a potom

Milutin Milanković je srpski najcitiraniji znanstvenik (svih vremena) u svijetu.

7. Director
    još da kažu da je komad1974 njihova
    i sve smo videli

Ne damo komad1389! Postoje crvene linije srpstva koja se ne prelaze!
    http://i.ytimg.com/vi/3vB9U2hx6Qg/maxresdefault.jpg

8. Jebem li im i alaha i hidzabe i mubarak olsun zatucani glupani

9. Politika? Jel znaju oni da bigamija nije dozvoljena u nasoj zemlji?

10. Ја се са својим хиџабом осећам веома супериорном и доминантном.

http://i.imgur.com/h2xDcAW.gif

11. hahahah odličan giht

Mlada Partizanka

Politika? Jel znaju oni da bigamija nije dozvoljena u nasoj zemlji?

Venčali su se pred bogom, ne pred državom. :PPP
    Ovo ti je kao da ima švalerku.
    Vud beng.

12. Ma boli me sta oni rade po svojim kucama. Sramota je da jedan list sa takvom tradicijom reklamira delo koje je zakonom zabranjeno.

13. Ovo sto Radjard rece. Ako zukorla pogibe racuna mu se samo prvi brak, djeca iz drugog dobijaju dio ostavine a ona ne i to je to.

14. Ma kontam ja to. Da je mala najobicnija starleta. Al koji k ovi pisu kao da je model ispravnog ponasanja?

15. Ma kontam ja to. Da je mala najobicnija starleta. Al koji k ovi pisu kao da je model ispravnog ponasanja?

Ajde udahni duboko i ponovo pročitaj tekst. Nigde nije napisano da je to model ispravnog ponašanja, nego je novinar podsetio da je svojevremeno u medjima neki matičar ocenio da zakon nije prekršen.

16. Tekst je afirmativan. Prestavlja doticnu kao super zenu. Da ti ilustrujem ovo su napisali:

Gospodin Petrovic dao je izjavu o moralu i vaspitanju dece nakon sto je otvorio svoju skolu za placene ubice. On je zanat izucio u eminentnim ustanovama zatvorenog tipa u zemljama Indokine.