Геј вакцине

1. Hajde, važi, ja sam uvek otvoren za dogovor :)

2. Dominiraju Cara, Fender i njima slični pavijani. Ne zato što su zanimljivi ili inteligentni, već zato što nisu i zato što upravo to nekoga zabavvlja izgleda.

Фејсплам...
    Прво смешно је да Цара, ја и још неки доминирамо, пред живог Грањке, Трулекса, Чака и Валдемара. Они остављају највише постова, они се највише расправљају. Не знам шта ти ког ђавола очекујеш од Вукајлије? Да буде све теби само потаман?

Друго, смешно је да тако плиткоумна особа и павијан паметније од себе назива павијанима и дауновцима. Можеш ти да имаш и два факултета, ти не можеш да се називаш интелектуалцем. Лепо је мој професор социологије рекао на једном предавању да није интелектуалац онај ко има диплому, већ онај ко уме да носи своје звање. Ти то не умеш јер твој коефицијент интелигенције прво није висок, него испод просека, био ти је довољан да набубаш оно што ти је било потребно да би положио неки испит. Имао сам ја једног асистента из околине Младеновца, одличан инжењер, докторирао је, али је од одбране своје докторске дисертације направио сељачку свадбу. Иживљавао се годинама са студентима, једино је био добар према полтронима и цинкарошима. Али су му доакали пре пар година кад су му забранили да ради са студентима на годину дана баш због таквог простачког издркавања када је оборио готово цео смер на неколико усмених колоквијума. Отишао је из младеновачког села, али младеновачко село из њега није. Џабе му диплома кад је најобичнији џибер исто као и ти јер твој речник је на нивоу продавца са бувљака.

Треће, ама баш свако од нас овде покушава да буде занимљив на свој начин, а не само појединци. Нпр. шатро гадите се сви на постове које је остављао Расни, а уствари многи уживате у његовом спемовању.

3. Фејсплам...
    Прво смешно је да Цара, ја и још неки доминирамо, пред живог Грањке, Трулекса, Чака и Валдемара. Они остављају највише постова, они се највише расправљају.

au jbt, pobio sam još jedan level nolajferizma. (fak)

4. Трулек седи 5 :)

Бушидо, разлика између тебе и 50 пара је што 50 пара нешто вреде. Да ли ти се свиђа оваква увреда? Ил' можда више волиш да ти кажем да си буљави штребер баш као што су те звали у основној школи?

5. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

6. ovo valšinarbovo je neprocenjivo. kome je to napisao?

7. hehehe pa ja sam potpuno propustila tu genijalnu temu!

8. Valsinbar kobjasnijo. Čovek me respektuje, otud tako brutalan post.

Dominiraju Cara, Fender i njima slični pavijani. Ne zato što su zanimljivi ili inteligentni, već zato što nisu i zato što upravo to nekoga zabavvlja izgleda.

Ne bih se složio sa tobom, ovo je jako subjektivan opis situacije na sajtu.
    Mislim, super mi je što neko prati šta ja to radim na sajtu a da ja to ni ne znam.
    Malo me brine, ali i dalje mi je super.

9. Bushido ima komplex nizhe wrednostii, zato tudje postowe dozhiwljava kao dominaciju.

10. Можете ви да прдите шта хоћете, али да није нас, активних чланова који укрштамо своја мишљења и размењујемо информације, остали би само ви - дакле, ништа. Овај Целт долази потпуно непозван (боле ме рајко што је администратор, данас се то постаје за 200 грама Милке и то оне фејк бугарске), даје нека своја плитка мишљења, лупета, оће да отера нас, ветеране, који одржавамо све теме живима и здравима.

Да, Грањка, Лимар, Власуљар, Чак, Трулекс, Cara™, Плиније Млађи и ГТД и остала гарда се не слажу и стално се расправљају. Банујте нас све, па погледајте шта ће остати од форума. Форуми и имају смисао да подижу тензије, да се чује и нешто паметно и нешто глупо , да се лупа, дере и виче. Ако је сајт за зајебање, онда пустите људе да се зајебавају. Идите на Б92 и сличне форуме па заводите ред и политички коректне разговоре.

11. какав психопата овај власина. толико не јебе да је развио ове фантазије. коме је написо не могу се сетим?

12. Granjak buraz, aj dodaš i mene na listu. :)

13. оће да отера нас, ветеране, који одржавамо све теме живима и здравима.

L O L
    O L O
    L O L

14. I treba da se vidi da se rasni prevremeno odbanuje.

15. jebo te plinije mlađi

16. Dal si bre ti granjka društveni parazit ili samo stereotip, ne mogu da se odlučim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.