Геј вакцине

1. Ostroga mi ovaj Čule vas je istrolova iz najjače... ovo je trol a ne neki spemeri i neuspjeli trolovi...

Lijek za trolovanje se zove Remetrol

EDIT: Mada stv kad pročitaš prvu stranu vidiš jbt iz aviona... bitno je da se naš doktor nauka celt sa IQ 77 i po i njemu slične glavice napržile da zajebavaju mnogo ozb. lika

2. Daj, čoveče, pa od početka je jasno da Čule troluje, a svi što pišu, pišu znajući to. Nikog nije istrolovao. Samo se nekoliko autora međusobno iznapušavalo, i to zato što se od ranije mrze.

3. ja bi mislio da cule troluje da se ne druzim sa nekim likovima koji veruju dereticu i misle da klinac koji na teveu vidi gejeve da moze postati gej

4. Не тролује цхуле сигурно, а ако тролује онда је баш баш добар у томе па се никако не проваљује.
    Мада постало ми је мало сумњиво ту негдје на 19. страници, не знам

5. Oko 20. stranice baš postaje očigledno. Na 22. stranici sve se razjasnilo ko, šta i kako.

6. Gej vakcina? Ti si veća žena nego ja.

7. otvori ti, Pazle, jednu, Ostrogati

8. Целт, ти си човек који живи у илизуји коју су му створили дневни листови које са уживањем чита, а то су АЛО, КУРИР и БЛИЦ. Зар стварно мислиш да су западни плаћеници баш сви педери? Неки су једноставно примили ту вакцину. Чак шта више већина педера уопште ни не знају да постоје западни плаћеници. А ти, ти добро знаш, и добро си упућен у то. Ти као мод си могао да закључаш ову тему ако си мислио да је троловање, али пошто си знао да ако је закључаш одма ће људи схватити да ти и твоје газде, западни плаћеници, не желите да се зна да је то истина, е онда си почео да ме прозиваш, да покушаш да направиш спрдњу од ове теме, неће ти проћи. Геј вакцине су стварне, то знаш и ти, да не знаш, не би се правио овде као неки шаљивџија, а два добра вица у животу ниси чуо, а камоли испричао. Види се да те западни плаћеници плаћају, то сви виде, а ти никад нећеш видети колико ниси у праву, јер немаш интелект да схватиш шта је добро, а шта лоше. Сетићеш се једног дана кад те буду сви заборавили, ал' так да ће бити касно, и да, док будеш просио на улици са својих 60 година, ухватиће те два насилника који су успут и педери, јер су добили вакцине, и има да те силују. ТАД НЕЋЕШ БИТИ ШАЉИВЏИЈА. А ниси ни сад. АЛИ ТЕК ТАД НЕЋЕШ БИТИ.

9. U neka srećnija vremena rekao bih da je tema debilna, i da se otvarač iste tako ponaša, ovako, jer želimo da uđemo u Jevropu, kod zapadnih plaćenika, rekao bih da si malo previše otišao u maštu (da ne kažem počeo da buncaš gluposti), a sve na temu koju si čuo ispred dragstora od majstora koji su pili pivo na gajbicama, dok si se vraćao iz kupovine dnevnih doza Lilihop lizalica. Sad, kad si se malkice otreznio, shvatio koja si dalabu ispao otvaranjem ove teme, rešio si da napišeš još veće gluposti, kako bi postovi na dalje išli "evo, sad se otkrio da troluje". Sedi u ćoše, i ne otvaraj više teme. Pozz.

10. Чуле, опет ми ниси појаснио да ли вакцина изазива само хомосексуалност или поремећај полног идентитета.

http://vukajlija.com/forum/teme/64139-gej-vakcine?strana=19#post_2970086
    ФЕЈСПЛАМ, ПА АХАХАХАХАХАХАХАХАХ.
    и друго, један неписмени малоумник из ћуприје, који је вишу машинску школицу завршио у параћину или јагодини и где већ по околним селендрама око ћуприје (околна села око ћуприје, хахаха, као да је ћуприја метропола) може себе да назове академиком и да се упушта у дискусију са било ким мислећи да је компетентан за тако нешто. Шта кажеш за асистента, иживљавао се са студентима? Ишли по ћуприји и јебали овце по торовима у групама? То?

И последње, фендере, колико год да си ми огаван, да те сматрам тупим, у рангу неког неког сеоског кера који лиже своју буљу и врти репом кад га неки пролазник не шутне, ти у ствари хоћеш да кажеш да покушаваш да будеш смешан и занимљив? Добро, смешан јеси, свакако, али могу ли да добијем бар један једини твој пост за који ти мислиш да је био интересантан другима и да су се осмехнули и сматрали те, бар у том тренутку, духовитим човеком? Ако ми то пошаљеш, обећавам да више никад нећу да те поменем у лошем контексту, и да ћу се извинити за све трауме које су ти нанели људи на сајту.

Или ћеш да ти дам ајпи адресу да ме тражиш по крагујевцу и поломиш ми лобању, као ономад што си хтео?

Баш ме занима да ли тако сереш по холовима Правног факултета? Ја сам иначе факс завршио у Београду, нисам ишао на такав факултет као ти који више личи на дописну школу, на нивоу Мегаблеје, где се годинама уназад и после афере "Индекс" купују испити само тако. Ти ћеш курац мало да будеш неки правник. Иди, чувај кокошке у Цветојевцу, за боље и ниси.

А што се тиче духовитости, видим да теби и Бушиду духовитост само кипи. А и што сам дужан да пишем постове који би се теби, сељачино гружанска, допали? И не морам да те тражим по Крагујевцу, видим ја да те неки Јагодинац, Параћинац или Ћупричанин редовно лема чим си овако надркан.

11. Дионисио у једном посту си рекао више глупости, него што се рекло за ове 24 стране. Тако да седи у ћоше, или назови своје другове нолајфере па расправљајте о томе како је ЛОЛ јако добра игрица, или тако нешто.

12. Očekivao sam da razumeš u skladu sa svojim intelektualnim mogućnostima, tako da me ne čudi tvoj post.

13. Најјачи је лик који ме прозива за интелект, а човек је завршио факултет само зато што му је ћале рекао да ако не заврши има да виси на првој бандери, па је запоставио све осим књиге, а целог живота су га малтретирали зато што је затуцан штребер. Пријатељски савет, нађи неку девојку, или ако не можеш да је нађеш, иди у јавну кућу, немој купити курве са улице, јесте да су јефтиније, али су зато болешљиве, најбоље ти је да одеш у јавну кућу, капирам да имаш лепу плату па можеш да то себи приуштиш, узми неку рибу на вече, истреси своје комплексе тако што ћеш се мало опустити са њом. Дођи опет на Вукајлију и захвали ми се што сам ти показао да постоји и други живот осим књиге и ћалетових батина.

14. Jedino pitanje na ovoj temi je da li je chule klasichni ili extremni troll
    Još uvek mi nije jasna tačna klasifikacija klasichnog i extremnog trolla

15. Најјачи је лик који ме прозива за интелект, а човек је завршио факултет само зато што му је ћале рекао да ако не заврши има да виси на првој бандери, па је запоставио све осим књиге, а целог живота су га малтретирали зато што је затуцан штребер. Пријатељски савет, нађи неку девојку, или ако не можеш да је нађеш, иди у јавну кућу, немој купити курве са улице, јесте да су јефтиније, али су зато болешљиве, најбоље ти је да одеш у јавну кућу, капирам да имаш лепу плату па можеш да то себи приуштиш, узми неку рибу на вече, истреси своје комплексе тако што ћеш се мало опустити са њом. Дођи опет на Вукајлију и захвали ми се што сам ти показао да постоји и други живот осим књиге и ћалетових батина.

E sad već transferišeš. Onako, baš baš. Bojim se da mi IQ opada čitajući tvoje postove. Zatvori se u ormar i uživaj u svom svetu gej vakcina, i sličnih budalaština, a nek ti i dalje stoji uramljena slika doktora Deretića iznad kreveta. Najjadniji je pokušaj vađenja na trol kad sam shvatiš da si ispao glup. Jbg, progutaj govno koje si sam plasirao, sam si ga tražio. Živ bio.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.